Bir denizanası gibisin, Bir yandan dokunmak bir yandan da kaçmak istiyorum. Gözlerin parmaklık, sözlerinse karşımda duran silah, Bakışların kelepçem, varlığınsa dilekçem... Ne kaçabilirim bu mapustan ne de durabilirim artık Varlığın anahtarım olur kirpiklerinse karşımda duran silah Git desen gidemem kal desen Neden? Bu ne ......., belirsiz aralar aralar bulamam
Düş
Aşk desem diyemem Kin desem neden? Bu karışıklık kimden? Vazgeçmem düşlerimden Bu şiir bir haykırış bir öpücük Sıcak bir kış belki de bir düş Bu şiir belki de bir hiç olacak Elektrikler gidecek her şey sönecek Belki de yine babam dalacak içeriye Çok geçmeden yazık olacak şiirime Nerden bileyim? Belki de delirmekteyim Ama bil ki seni hala Sevmekteyim... Kim bilir belki de ölmekteyim...
Bursadan katılıyorum foruma İşte öle içimden geldi bi şiir yaziim dedim Güzel olur inşallah Kesin güzel olur çünkü ben yazıyorum Nasılsa şair deilim güzel olsa n'oolur olmasa n'olur İstesem çok güzel yazarım aslında Fena da olmadı læ Esasen süper oldu
yorumlarınızı bekliyorum sizce benden şair olur mu
En gerekli olan forum gereksizler Gereksizlik isteyenler gereklidirler Adamı suya götürüp susuz getirirler Sizi gidi gereksizler
Minarede at beni İn aşağıya tut beni Seni gidi gereksiz seni Yaktın kavurdun beni
Önemsiz mesajlar önemli olur mu? 2 dakika yarın dakika olur mu? Modlar bile buraya takılıyor Bura gereksiz olur mu?
Son okudugum komediydi digerleri muhtesem
Up
quote:
Orjinalden alıntı: comennias
En gerekli olan forum gereksizler Gereksizlik isteyenler gereklidirler Adamı suya götürüp susuz getirirler Sizi gidi gereksizler
Minarede at beni İn aşağıya tut beni Seni gidi gereksiz seni Yaktın kavurdun beni
Önemsiz mesajlar önemli olur mu? 2 dakika yarın dakika olur mu? Modlar bile buraya takılıyor Bura gereksiz olur mu?
"Sizi gidi gereksizler"
Arkadaslar herkesin içinde bir cevher var acığa cıkarın yazn bir şeyler
Up
ne gereksizmi dedin iyi halt yedin.. fazla düşünme beynin yorulur.. gereksizler benden sorulur...
şuu ağacın tepesinde var bi sincaaap ceeviizzz kııııraaar yeemekk yaappar hhergüüüün göreeememki görememki saklar onu teyzeee yapraklar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme