Bir laptop ilk alındığında yapılması gerekenler, (yüklenmesi gereken bir program vs.) nelerdir ? Düzenli olarak yapılması gerekenler nelerdir ?
Mesela düzenli olarak termal macunla temizlemek gerekiyormuş.Driver güncelleme olayı var galiba.Bu 2`si dışında hiçbir şey bilmiyorum.Bunları da tesadüfen öğrendim.O yüzden basit bilgileri bile "Bunu zaten biliyordur diye es geçmeyip, buraya yazabilirseniz sevinirim.
Ve her bilgisayar oyunla otomatik olarak uyum sağlıyor mu ? Mesela ben bir oyun indirdiğimde kendim ayarlama yapmama gerek kalmadan, otomatikman kasmadan oynanabilecek en yüksek ayarlarda açar mı oyun kendi kendine ? Bunun için bir program indirmek mi gerekir ? Yoksa illa manuel ayarlamam mı lazım
_Raistlin_Majere_
kullanıcısına yanıt
Hiçbir şeyi es geçmeden yazayım: 1.Bir laptop ilk aldığında yapman gereken onu açmaktır. 2.Bios vbios firmware güncellemen gerekiyor.Bilgisayardan anlamıyorsan kendin yapmaya kalkma. 3.Driver güncelle 4.Korkak olma ayarlara gir kendin uğraş sandığın kadar karışık değil.(Mesela ben hemen çözdüm.En sondaki en yüksek ayar oluyor
_Raistlin_Majere_
kullanıcısına yanıt
Selamlar,
Bir pc ihtiyaç doğrultusunda şekillenir hiç bir şey yüklenmemiş saf windows her zaman son halinden hızlı olacaktır bunu aklınızdan çıkarmayın yani ilk pc aldığınızda pc yi doldurmanız kullanmayacağınız tonla programı hdd nizde yük gibi taşımanız demektir.Arkadaşında dediği gibi driverları güncellemeniz yeterlidir.
Düzenli olarak termal macun falan olayı yalandır. Termal macun eğer ömrünü tamamladıysaki ömrü normal şartlarda 1-2 sene bazen daha fazladır. Laptop ısısından yada işlemci duraksamalarından belli eder belli etmeden değiştirmek gerekmez.
Steam den yüklediğiniz ORJİNAL oyunlar geforge experience a girerek optimize ete tıkladığınızda size takılmadan oynayabileceğiniz en üst ayarları yapar böylece ayarlar ile uğraşmamış olursunuz.
Kolay Gelsin..
sağolun. driver olayını halletmeye çalışacağım, sizlere de kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme