Şimdi Ara

Birkaç sorum var ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında ipod 4g 8 gb alacağımda.Şimdi ben önceden hiç apple ürünü kullanmadım.
    1-Şimdi bu uygulamaları indirmek için apple kimliği gerekiyormuş galiba onu nasıl alıyoruz ?
    2-İnternete bağlıysak telefon olarak kullanabiliyormuşuz bu sadece apple telefonları içinmi geçerli ?
    3-Bir cepte telefon diğerinde ipod zor olmuyor mu ?
    4-Yeni gelecek ipodda 3g olur mu ? tabi gelirse

• quote:

Orijinalden alıntı: M3CH4N1C

Yakında ipod 4g 8 gb alacağımda.Şimdi ben önceden hiç apple ürünü kullanmadım.
    1-Şimdi bu uygulamaları indirmek için apple kimliği gerekiyormuş galiba onu nasıl alıyoruz ?
    2-İnternete bağlıysak telefon olarak kullanabiliyormuşuz bu sadece apple telefonları içinmi geçerli ?
    3-Bir cepte telefon diğerinde ipod zor olmuyor mu ?
    4-Yeni gelecek ipodda 3g olur mu ? tabi gelirse

1 - Apple kimliği almak çok kolay bir işlemdir, iPod'u ilk açtığında zaten karşına bir kaç adım çıkaracak buradan yeni hesap yaratabilirsin tek gereken bir e-posta adresi..
    2 - Internete bağlıysan telefon olarak kullanmak diye birşey yok, iPod'u telefon haline getirmek karışık bir iştir, eklentiler ve bir takım aksesuarlar kullanman lazım (C-peel vs.vs.) ,fakat doğrudan telefon olarak kullanamazsın. Multimedya cihazı bu.
    3 - Sol cebimde iPod sağ cebimde telefon ve kartlarım çok rahat her zaman, zaten cihaz çok ince farketmiyorsun varlığını :)
    4 - Yeni iPod Touch 5G 'de 3g desteği var, ve sanırım JailBreak ile bunu telefon hâline getirirler gerekli yazılımlarla.

Ayrıca bir öneri olarak maddi açıdan biraz daha bekleyip biriktirip iPod 5G almanı daha iyi olur, son jenerasyon sonuçta, en fazla 150-200 TL daha artırman gerekir maddiyatı sanırım. iPod 4G zamanla çoğu uygulamayı kaldırmayacak duruma gelebilir.

• tabiki bi ust modeli beklemekte fayda var fakat gelmesi bi ayi bulur ve 800 den asagi girmez piyasaya ayrica 4g alirsan pisman olmazsin yani biyil daha oyunlari kasmadan oynariz tabi sonrasi muamma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Beyler bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.