Şimdi Ara

birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.Benim biraz yabancı oldupum konular var bilgisi olan arkdaşlar biraz bilgi verirse sevinirim Öncelikle digital receiverların bazıları gömülü modelli oluyormuş.Gömülü model ne demek? Bazı receiverlar kartlı oluymuş Bu kartlar ne işe yarıyor? Aralarında ne gibi farklar var? CI ne demek ? Az çok bişiler duydum ama kafamda toparlayamadım bir türlü daha acemiyim bu konularda Yardımcı olan ardaşalara çok teşekkür ederim.

• arkadasim cok basit gomulu modul demek bilirsin dt karti gibi kartlari receivera takip seyretmek demek..CI demek modul girisli receiver demek...bunlara hem modul aliyorsun ,karti takabilmek icin....yani bir nevi aparat...
     birkaç sorum var

bu yukarida gordugun bir ZETA CAM MODÜL modulur....Bununla FullX 1 - FullX 2 - (HOTBİRD UYDUSUNDAN)kanallarini seyredersin direk...ayriyetten eger kart alirsan Irdeto I - Irdeto II - Betacrypt - Seca I - Seca II - Viaccess I - Viaccess II - Nagra - Cryptworks gibi sifreli sistemleri destekler
    iste kisaca boyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EKUREL

arkadasim cok basit gomulu modul demek bilirsin dt karti gibi kartlari receivera takip seyretmek demek..CI demek modul girisli receiver demek...bunlara hem modul aliyorsun ,karti takabilmek icin....yani bir nevi aparat...
     birkaç sorum var

bu yukarida gordugun bir ZETA CAM MODÜL modulur....Bununla FullX 1 - FullX 2 - (HOTBİRD UYDUSUNDAN)kanallarini seyredersin direk...ayriyetten eger kart alirsan Irdeto I - Irdeto II - Betacrypt - Seca I - Seca II - Viaccess I - Viaccess II - Nagra - Cryptworks gibi sifreli sistemleri destekler
    iste kisaca boyle...

burada zeta cam varmış, topic açarken buradan mı çalsaydım ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Beyler bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.