31 defa upgraid doğru dün gece ares açılınca denedim ve uyarı verdi anvil basmadı oyunndan çıkıp tekrar girdimve yine basttım bu yine iyi yakın zamanda 24 saatte sadece 31 upgraid hakkımız olacak siz onu düşünün
kötü olacak
yazını küçült ve rengini değiştir.daha okunur hale gelmiş olur
Emeğe Saygı
42 Lwl Olupta ANDREAMA Gelip 960 Buff Veren Priest İstemiyoruz !!!
Saol
saol kardeşim
Harika bir paylaşım olmuş saol....
Özellikle 1. çok işime yaradı...
Arkadaşlar eğer oyunda sorunlar görürseniz bildiriniz.
Çözüm bulmaya çalışacam...
Hiç Bir şeye benzememiş senin gibi leri istemiyoruz forumda bunları herkez bilir
Mesela yani güzel olmuş elinde sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer
Hiç Bir şeye benzememiş senin gibi leri istemiyoruz forumda bunları herkez bilir
Mesela yani güzel olmuş elinde sağlık
yukardakileri sil yoksa yeni üyelik alıp kufur etcem sana
millette saygı kalmamış
konu güncellendi
format plss
başka yolu yok galiba
ßiLgiLer için teşekkürLer ama senin şu avatarı'na kıL oLdum yha (yıLan varya) ayrıyetten yazıLarını ßiraz okunakLı ve renginide değiştirirsen daha güzeL oLur
güzel çalışma emeğe saygı... benim sorunumla alakalı bi bilgin varsa öğrenmek isterim,koyu oynayıp çıkıcağım zaman exite basar basmaz pc reset atıyo kendi kendine (deep freezle alakalı değil çünkü onu kullanmıyorum,virüs programı olarak norton var onuda oyuna girerken kapatıyorum ve oyunda kalma süremlede alakalı değil çok farklı saatlerde çıktığımda aynı sorunu yaşadığımı gördüm)
güzel çalışma emeğe saygı... benim sorunumla alakalı bi bilgin varsa öğrenmek isterim,koyu oynayıp çıkıcağım zaman exite basar basmaz pc reset atıyo kendi kendine (deep freezle alakalı değil çünkü onu kullanmıyorum,virüs programı olarak norton var onuda oyuna girerken kapatıyorum ve oyunda kalma süremlede alakalı değil çok farklı saatlerde çıktığımda aynı sorunu yaşadığımı gördüm)
Güzel çalışma sağol 1. secenek bir hayli işime yaradı eline sağlık
Guzel Çalışma..
quote:
Orjinalden alıntı: WaiTFormEeee
Emeğe Saygı
msj larını sonuna sürekli aynı metini yazmak uzaklaştırma sebebidir bu yazıyı imzana eklersen daha ii olur
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka
quote:
Orjinalden alıntı: WaiTFormEeee
Emeğe Saygı
msj larını sonuna sürekli aynı metini yazmak uzaklaştırma sebebidir bu yazıyı imzana eklersen daha ii olur
evet katılıyorum imzana ekle arkadaşım
emeğe saygı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme