Şimdi Ara

birkitapokudum.com tarzı site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar belirttiğim gibi birkitapokudum'a alternatif bir site öneriniz var mı?

Kitap listesi tutulup,yorum yazılabilen yani sinemalar.com'un kitap üzerine olanı gibi

birkitapokudum güzel bir site fakat hem tasarım hem de içerik olarak çok yetersiz buluyorum.

• 1000kitap.com benim kullandığım site. Eğer yabancı da istersen goodreads.com dünyanın en iisidir.
  • Vikitap.com var ama benim de yetersiz bulduğum bir site. Görüşünüşü felan önemli değil ama hiç yorum yapan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende böyle bir site arıyorum. Bol yorumlu olursa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

1000kitap.com benim kullandığım site. Eğer yabancı da istersen goodreads.com dünyanın en iisidir.

1000kitap.com fena değil gibi en çok okunan yazarlar listesini pek sevmesem de ...

ama goodreads.com u beğendim

çok teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilDragon

Vikitap.com var ama benim de yetersiz bulduğum bir site. Görüşünüşü felan önemli değil ama hiç yorum yapan yok.

birkitapokudum.com da yorum sayısı az değil fakat çoğu kitap yok ama eklebiliyorsunuz.Yorum yapan yoksa dediğiniz siteye alternatif olabilir söyeldiğim site.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspaisa*

quote:

Orijinalden alıntı: DewilDragon

Vikitap.com var ama benim de yetersiz bulduğum bir site. Görüşünüşü felan önemli değil ama hiç yorum yapan yok.

birkitapokudum.com da yorum sayısı az değil fakat çoğu kitap yok ama eklebiliyorsunuz.Yorum yapan yoksa dediğiniz siteye alternatif olabilir söyeldiğim site.

Teşekkürler bakacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam arkadaşlar kitap ozeti bulabileceğim bir site varmı mina urganın bir dinazorun anıları adlı kitabının ozetini bulamıyorum heryerde mina urganla bilgi var

• quote:

Orijinalden alıntı: jasvin71

Selam arkadaşlar kitap ozeti bulabileceğim bir site varmı mina urganın bir dinazorun anıları adlı kitabının ozetini bulamıyorum heryerde mina urganla bilgi var

Okumayı deneseniz olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

quote:

Selam arkadaşlar kitap ozeti bulabileceğim bir site varmı mina urganın bir dinazorun anıları adlı kitabının ozetini bulamıyorum heryerde mina urganla bilgi var

Okumayı dusundum fakat okusam bile ne kadar ozet çıkarabileceğim uzun olmayacak ve ozetini çıkarmamı isteyen kişi çok iyi bir ozet istiyor kısa bir,sure zamanım,var

• quote:

quote:

1000kitap.com benim kullandığım site. Eğer yabancı da istersen goodreads.com dünyanın en iisidir.

1000kitap.com fena değil gibi en çok okunan yazarlar listesini pek sevmesem de ...

çok teşekkür ederim..

Rica ederim beğenmenize sevindim. Liste benimde çok hoşuma gitmiyor evet fakat sitedeki oylamalara göre yapılan bir sıra oldğu için çoğunluğu kabul ediyoruz :p
  • quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim..

Rica ederim beğenmenize sevindim. Liste benimde çok hoşuma gitmiyor evet fakat sitedeki oylamalara göre yapılan bir sıra oldğu için çoğunluğu kabul ediyoruz :p

haklısınız... Hele o ilk dörtlü az gelişmişliğin nedenleri arasında bence yasaklansa falan çok ileri bir yere ışınlanabiliriz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

quote:

Okumayı dusundum fakat okusam bile ne kadar ozet çıkarabileceğim uzun olmayacak ve ozetini çıkarmamı isteyen kişi çok iyi bir ozet istiyor kısa bir,sure zamanım,var

Tavsiyene uydum gittim dun aldım kitabı 132.sayfa gelebildim kendimi sıka sıka bi sayfa daha diyerek kitap sarmadı diyemem tabi😃

• neokur vardı galiba ama belli olmuyor onlar yazar bir sayfada aforizma patlatıyor diğer sayfalarda çöküyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.