Şimdi Ara

psoyunu.com Sitesi güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu site güvenilir mi? Çok ucuza PS oyunları satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Eylül 2014; 23:30:41 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

psoyunlari.com Sitesi Güvenilir mi?

psoyunlari.com, PlayStation oyunları ve konsolları satan bir çevrimiçi mağazadır. Bir oyun satın almayı düşünüyorsanız, muhtemelen sitenin güvenilirliğini merak ediyorsunuzdur. Bu metin, psoyunlari.com'un güvenilirliği hakkında bilgi sağlayacaktır.

Güvenlik Önlemleri

psoyunlari.com, müşteri bilgilerinin güvenliğini sağlamak için SSL (Güvenli Yuva Katmanı) şifrelemesi kullanır. Bu, kişisel bilgilerinizin üçüncü şahıslar tarafından ele geçirilmesini önlemeye yardımcı olur.

Ödeme Seçenekleri

psoyunlari.com, kredi kartı, banka havalesi ve kapıda ödeme dahil olmak üzere çeşitli güvenli ödeme seçenekleri sunmaktadır. Bu, siparişinizi güvenle verebileceğiniz anlamına gelir.

Müşteri Yorumları

psoyunlari.com'un çevrimiçi inceleme platformlarında genellikle olumlu yorumları vardır. Müşteriler, hızlı teslimat, uygun fiyatlar ve iyi müşteri hizmetinden memnun kaldıklarını bildirmişlerdir.

Sosyal Medya Varlığı

psoyunlari.com aktif bir sosyal medya varlığına sahiptir ve müşteri sorularına yanıt vermekte ve güncellemeler sağlamaktadır. Bu, sitenin güvenilirliğine ve müşterileriyle iletişim kurma konusundaki kararlılığına işaret etmektedir.

Güvenilirlik İşaretleri

psoyunlari.com, aşağıdakiler dahil olmak üzere bazı güvenilirlik işaretlerine sahiptir:

• Geçerli bir işletme adresi ve iletişim bilgileri
    • Veraset zinciri
    • Müşteri hizmetlerine erişim

Yukarıda belirtilen faktörler göz önüne alındığında, psoyunlari.com'un güvenilir bir oyun mağazası olduğu sonucuna varabiliriz. Ancak, çevrimiçi alışveriş yaparken her zaman dikkatli olmanız ve bilinmeyen veya şüpheli görünen web sitelerinden kaçınmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güvenilir forumda ben dahil birçok kişi oyunlarını oradan alıyor.
  • Oyun konusunda en guvenilir adreslerden biridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afur

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hiçbir sıkıntı yaşamazsın hocam. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin..

Sistemlerine birde kredi kartı ile alışveriş ekleseler türkiyede bir tane olurlar
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    147 göndereceksin. Kargo ücretsiz geliyor.
  • KArgo olayini bir sor istersen firmaya. Ben izmire 2 oyun icin 12 tl kargo odedim teslim alirken.

• quote:

Orijinalden alıntı: GBoztepe

KArgo olayini bir sor istersen firmaya. Ben izmire 2 oyun icin 12 tl kargo odedim teslim alirken.
    sıkıntı yok oldukça güvenilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fotografium.com güvenilir mi?
    12 yıl önce açıldı
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    G2A.COM güvenilir mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet güvenilir ben oyunları ordan alıyorum

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aynen buradan alışveriş yapan birileri olayın nasıl olduğunu yazabilirse güzel olur. Bilgilenmiş oluruz. Ben de buradan oyun almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

Aynen buradan alışveriş yapan birileri olayın nasıl olduğunu yazabilirse güzel olur. Bilgilenmiş oluruz. Ben de buradan oyun almayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    xbox one çıkmış ve bu satıcı bana elinde var diyerek .üstelik 3 kere aramıstım kasım ayı idi
    gece 9 da gel demiştir...dükkana gittim ben öyle bir şey söylemedim demiştir..
    ps4 furyasıyla kendi dükkanının reklamı yapılmasını sağlamak istemiştir...ama bir daha asla almam
    tavsiyede etmem
  • Adamdan hesap numarasını iste sonra da kargo parasıyla birlikte oyunparasını yatır sonra haber ver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsol1993

xbox one çıkmış ve bu satıcı bana elinde var diyerek .üstelik 3 kere aramıstım kasım ayı idi
    ps4 furyasıyla kendi dükkanının reklamı yapılmasını sağlamak istemiştir...ama bir daha asla almam
    tavsiyede etmem

başka biyerle karıştırıyosun sanırım burada hiç xbox one olmadı sadece bazı oyunlarını getirdiler arka sokagında 2 tane daha magaza var oralarla karıştırıyosun sanırım
  • quote:

tavsiyede etmem

Öncelikle yaşadığınız talihsizlik için üzüntümüzü belirtmek isteriz.Fakat xboxone konsol getirme girişiminde hiç bulunmadık,bir süre belirlemedik başka arkadaşların ne yazıkki
    size yaşatmış olduğu bu durum üzücü.Tarafımızdan size yapılmış bir hata varsa
    telafi etmek isteriz ama baştada belirttiğimiz gibi xbox one konsol ile ilgili bir pazarlamamız olmadı.Sizi dükkanımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız oyun ihtiyaçlarınız veya
    sormak istediğiniz konularda sitemizdeki canlı destek bölümünden ulaşabilirsiniz. SAYGILAR PSOYUNU.COM

• quote:

Orijinalden alıntı: psoyunu_com

quote:

tavsiyede etmem

Öncelikle yaşadığınız talihsizlik için üzüntümüzü belirtmek isteriz.Fakat xboxone konsol getirme girişiminde hiç bulunmadık,bir süre belirlemedik başka arkadaşların ne yazıkki
    telafi etmek isteriz ama baştada belirttiğimiz gibi xbox one konsol ile ilgili bir pazarlamamız olmadı.Sizi dükkanımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız oyun ihtiyaçlarınız veya
    sormak istediğiniz konularda sitemizdeki canlı destek bölümünden ulaşabilirsiniz. SAYGILAR PSOYUNU.COM

Peki sorabilirmiyim facebookta neden beni engellediniz..sizin reklamlariniza yorum yapamiyorum..
    Cunku ayni konuyu ordada dile getirdim
    Face. Utkan telli

• quote:

Orijinalden alıntı: Zooe

quote:

quote:

tavsiyede etmem

Peki sorabilirmiyim facebookta neden beni engellediniz..sizin reklamlariniza yorum yapamiyorum..
    Cunku ayni konuyu ordada dile getirdim
    Face. Utkan telli

Alıntıları Göster
    Bi kere oyun aldım kazık yedim.

• facebook sayfamızla sosyal medya takipcisi olan arkadaşımız ilgileniyor,bu konu hakkında bir bilgim yok size söylenen telmin ps4 içinse konsolun bulunmadığı bir dönemde aksilik olmuş olabilir,
    ama zaten elimizde olamyan ürün için asla ödeme kabul etmiyoruz kapora almıyoruz.Yaşanan bi aksilik varsa telafi etmek isteriz iyi günler dileriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogurt78

araştırsaydın ama zaten daha uygun satan yok..karışıklık olmasın biz ordan alıyoruz baya uygun
  • Size aksam resim aticam

• quote:

Orijinalden alıntı: darthvaderınabisi

quote:

Orijinalden alıntı: yogurt78

araştırsaydın ama zaten daha uygun satan yok..karışıklık olmasın biz ordan alıyoruz baya uygun

Oyun gelmedi
  • quote:

quote:

tavsiyede etmem

Kusura baka simdi eski mesajlara baktimda

Beni kandiran konsoloyun.com bakirkoymus

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.