Şimdi Ara

psoyunu.com Sitesi güvenilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firma ile telefonda görüştüm oyun takas yapmak istediğimi söyledim elimdeki oyunun last of us sıfır bandrollü olduğunu karşılığında destiny almak istediğimi söyledim ekstradan 85 lira vermeniz lazım dedi görevli, ben de peki dedim call of duty almak istersem ikince ona da 45 ₺ vermeniz lazım deyince oha dedim, iyi günler diyerek telefonu kapattım.
    Bir arkadaşımın tavsiyesi ile prenses Store firmasını aradım destiny için 40. ₺, call of duty için 20 ₺ istediler, teşekkür ettim, araştırma içindeyim buradan paylaşacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı ve taksit olursa bende sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

quote:

Orijinalden alıntı: saudek

Sürekli kazık yemeye alışmış bünyeler adamı ucuz oyun satıyor diye suçluyor

Madem ucuz oyun satıyorlar, kazıkçı değiller; içeriğinde bedava verilen bir şeyden para koparma çabasına girip her zaman Maximum 145 Liraya oyun satan yer neden Destiny'yi 160TL'ye satıyor peki? Ya da sitelerinde 130TL yazarken, dükkana gittiğin zaman neden 145TL istiyorlar? Tıpkı diğer spotçular gibi bu elemanlarda çakalın önde gideni, hatta son zamanda yaptıklarından ötürü dik alasıdır!

Bahçelievler'de, Mecidiyeköy'de çok daha uygun Spotçular var. Bu çakallara kaptırmayın paranızı.

Benzer fiyat farkları psn storeda da var. Bunun nesi garip anlayamadım.
    Neyse bu kadar uzatılacak bir konu değil. Ben güvenilir buluyorum. İsteyen istediği yerden alış-veriş yapmakta özgür.

• quote:

Neyse bu kadar uzatılacak bir konu değil. Ben güvenilir buluyorum. İsteyen istediği yerden alış-veriş yapmakta özgür.

PSN Store ne alaka? Zaten PSN'de ki kazık fiyatlara oyun almak istemeyenler Spot arıyorlar. Spotun kazıkçısıda makul değildir, hele ki bedava verilen bir şeyden para koparma çabasına girecek kadar aciz Spotçulara kuruş verilmez. İsteyen istediği yerden elbette alışveriş yapar ama konuşulan şey tamamen başka.
  • quote:

quote:

PSN Store ne alaka? Zaten PSN'de ki kazık fiyatlara oyun almak istemeyenler Spot arıyorlar. Spotun kazıkçısıda makul değildir, hele ki bedava verilen bir şeyden para koparma çabasına girecek kadar aciz Spotçulara kuruş verilmez. İsteyen istediği yerden elbette alışveriş yapar ama konuşulan şey tamamen başka.

Aynen ps Store ne alaka daha uyguna mağdur olmadan nasıl oyun alabiliriz diye tecrübeleri paylaşıyoruz tabi isteyen istediği yerden alır ama ortak akılı bulmak önemli, ayrıca daha fazla vererek kazıklanmak istersek zaten psstore alırız.

• Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Beğenmeyen arkadaşlar kendini sorgulasın önce. Bugüne kadar 15 adetten fazla oyun alıp, takaslamışımdır.
    Hiç bir sorun yaşamadım.

Selamlar olsun psoyunu'na.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sürekli kazık yemeye alışmış bünyeler adamı ucuz oyun satıyor diye suçluyor

Madem ucuz oyun satıyorlar, kazıkçı değiller; içeriğinde bedava verilen bir şeyden para koparma çabasına girip her zaman Maximum 145 Liraya oyun satan yer neden Destiny'yi 160TL'ye satıyor peki? Ya da sitelerinde 130TL yazarken, dükkana gittiğin zaman neden 145TL istiyorlar? Tıpkı diğer spotçular gibi bu elemanlarda çakalın önde gideni, hatta son zamanda yaptıklarından ötürü dik alasıdır!

Bahçelievler'de, Mecidiyeköy'de çok daha uygun Spotçular var. Bu çakallara kaptırmayın paranızı.

Merhabalar beyfendi öncelikle geri bildirimiz için teşekkür ederiz,oyun fiyatı politikası konusunda diğer seçenekleri değerlendirmek kendi insiyatifinizde tabiki ancak bizim mağazamızda kesinlikle ve kesinlikle

sitede yazan fiyat dışında bir satış söz konusu olamaz başka bir mağaza ile karıştırıyor olabilirsiniz.Umarım sizi birgün mağazamızda ağarlayarak kendimizi daha iyi ifade edebiliriz.Memnuniyetsizliğiniz için

üzgünüz telafi etmek isteriz saygılar..www.psoyunu.com

• psoyunu_com kullanıcısına yanıt
    Valla gördüklerimden sonra o dükkanın kapısından geçmem açık söyleyeyim. Siteye 129TL yazıp, dükkana gidenlere stoklar az diye 140TL fiyatı da siz çekmediniz, oyunun yanında verilen 1 Aylık PSN üyeliğinden bile kar etmeyi hesaplayacak kadar aciz olup, Destiny'nin fiyatını sırf en çok beklenen oyunlardan biri olduğu için 160TL'ye satmaya çalışan Spotçu'da siz değilsiniz zaten, ben ve PSN'deki arkadaşlar karıştırmışlar demek ki.
  • Arkadaşlar sizin gibi kolay iletişim kurup bizi anlabildiğiniz için öncelikle teşekkür ederim arkadaş dememin sebebi zamanla güçlenen ilişkilerle arkadaş olabilceğimiz

müsteri satıcı ilişkisinin ilerisine taşıyacağımızı düşündüğüm içindir..

Yeni oyun sezonunda inşAllah en iyi fiyatlardan satışlara devam edeceğiz ve garanti bonus özellikli

tüm kartlara 9 taksite kadar yapabileceğiz bunun haberini vermek istedim saygılarımızla..www.psoyunu.com
     psoyunu.com Sitesi güvenilir mi?

• quote:

Valla gördüklerimden sonra o dükkanın kapısından geçmem açık söyleyeyim. Siteye 129TL yazıp, dükkana gidenlere stoklar az diye 140TL fiyatı da siz çekmediniz, oyunun yanında verilen 1 Aylık PSN üyeliğinden bile kar etmeyi hesaplayacak kadar aciz olup, Destiny'nin fiyatını sırf en çok beklenen oyunlardan biri olduğu için 160TL'ye satmaya çalışan Spotçu'da siz değilsiniz zaten, ben ve PSN'deki arkadaşlar karıştırmışlar demek ki.

Söylediğim gibi bizim satış politikamızda böyle bi durum yok yinede başka yerlerde yaşanan tecrübeler bizim içinde bir tecrübedir.Fiyatlar alım kargo ve dolar etkilerinden etkilenir bizim kendimizi kanıtlama gibi durumumuz yok gelen arkadaşlarımız başımızın tacıdır.Sizde gelmek istediğinizde herzaman yarcımcı oluruz.saygılar

• almayan almasın sanki çok önemli bide kendilerini adam yerine koyuyorlar umursama kardeşim çoluk çocuk bunlar benım bugune kadar hıc sorun yaşamadıgım tek yer
  • psoyunu_com kullanıcısına yanıt
    Tam tersi, sizde dolar değil gelen oyunun beklentisine göre belirleniyor fiyatlar kimin kandıyorsunuz? Destiny'nin fiyatı, yapılan ortadadır, zaten geçiştirmenizden belli durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthvaderınabisi

almayan almasın sanki çok önemli bide kendilerini adam yerine koyuyorlar umursama kardeşim çoluk çocuk bunlar benım bugune kadar hıc sorun yaşamadıgım tek yer

Karşındakini bilmeden konuşma derim. Göz göre göre kazıklananlara kimse laf etmiyor zaten, bodoslama girmeyelim konulara.
  • quote:

quote:

almayan almasın sanki çok önemli bide kendilerini adam yerine koyuyorlar umursama kardeşim çoluk çocuk bunlar benım bugune kadar hıc sorun yaşamadıgım tek yer

Karşındakini bilmeden konuşma derim. Göz göre göre kazıklananlara kimse laf etmiyor zaten, bodoslama girmeyelim konulara.

sen daha adamın dukkanına gıtmemıssın halen abuk sabuk yazıyorsun mılletın azgıyla hıcbızaman kazıklanmadım dosdoğru bi yer psoyunu.com herzaman en ucuza aldım forumdan gelen arkadaslara oncelık ve ındırım oldu hepte forumdan arkadaslarla karsılastım adam sana halen daha ıyı nıyetle açıklıyor helal olsun rütbe alan kendini adam sanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darthvaderınabisi -- 12 Eylül 2014; 16:57:42 >

• quote:

sen daha adamın dukkanına gıtmemıssın halen abuk sabuk yazıyorsun mılletın azgıyla hıcbızaman kazıklanmadım dosdoğru bi yer psoyunu.com herzaman en ucuza aldım forumdan gelen arkadaslara oncelık ve ındırım oldu hepte forumdan arkadaslarla karsılastım adam sana halen daha ıyı nıyetle açıklıyor helal olsun

Madem indirim alacağım diye avukatlık yapma ihtiyacın var, şunu açıkla bir zahmet; Yeni çıkan PS4 oyunlarını şimdiye dek Maximum 145TL'ye satan bir yer, yılın en çok beklenen oyunlarında fiyatı kafasına göre belirleyip, içindeki 1 Aylık HEDİYE PSN üyeliğinden dahi kâr etme çabasına girerek neden fiyatı 160TL'ye yükseltiyor? Destiny'den önce çıkan en son oyun Diablo III. Madem dolar, kur oranlarına göre hareket ediyorlar 10 günde Dolar tavan yapmadığına göre 145TL olan Diablo 3 ile 160TL olan Destiny arasında ne fark var da, biri diğerinden daha pahalı oluyor?

Madem senin bahsettiğin kadar iyi niyetli, indirim yapan, müşterisini kazıklamayan bir yer; açıklamanı bekliyoruz o halde.

• Soran guvenli midir demis siz destiny i pahali satiyor diyorsunuz. Arz talep dengesidir bu acin arastirin. Daha ucuza satan varsa gider ordan alirsiniz. Ben izmirden suparis veriyorum ertesi gun elimde oluyor.ben buna bakarim.taksit olayida gelmis bence cok iyi olmus alisverise devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

sen daha adamın dukkanına gıtmemıssın halen abuk sabuk yazıyorsun mılletın azgıyla hıcbızaman kazıklanmadım dosdoğru bi yer psoyunu.com herzaman en ucuza aldım forumdan gelen arkadaslara oncelık ve ındırım oldu hepte forumdan arkadaslarla karsılastım adam sana halen daha ıyı nıyetle açıklıyor helal olsun

Madem indirim alacağım diye avukatlık yapma ihtiyacın var, şunu açıkla bir zahmet; Yeni çıkan PS4 oyunlarını şimdiye dek Maximum 145TL'ye satan bir yer, yılın en çok beklenen oyunlarında fiyatı kafasına göre belirleyip, içindeki 1 Aylık HEDİYE PSN üyeliğinden dahi kâr etme çabasına girerek neden fiyatı 160TL'ye yükseltiyor? Destiny'den önce çıkan en son oyun Diablo III. Madem dolar, kur oranlarına göre hareket ediyorlar 10 günde Dolar tavan yapmadığına göre 145TL olan Diablo 3 ile 160TL olan Destiny arasında ne fark var da, biri diğerinden daha pahalı oluyor?

Madem senin bahsettiğin kadar iyi niyetli, indirim yapan, müşterisini kazıklamayan bir yer; açıklamanı bekliyoruz o halde.

ben adamın sattıgı fıyata degıl kımın ucuza sattıgına ve oyunun normal fıyatına bakıyorum pıyasası nedır bu oyunun spotta 170-175-165 bu adam 160 a satıyor bitti benım ıcın makul olan bu herkesın bakıs acısı var sanada saygı duyuyorum 145ten alan arkadasımın aldıgı oyunda psn plus yoktu bunda var cok fazla sorgulamıyorum olmasada sorun yok en ucuza burdaysa sorun yaşamıyosam 5-10 liranın pesıne dusmem duseceksem psnden kardeşlik yaparım vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

Soran guvenli midir demis siz destiny i pahali satiyor diyorsunuz. Arz talep dengesidir bu acin arastirin. Daha ucuza satan varsa gider ordan alirsiniz. Ben izmirden suparis veriyorum ertesi gun elimde oluyor.ben buna bakarim.taksit olayida gelmis bence cok iyi olmus alisverise devam.

:) olaya son noktayı koydun Allah razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

Soran guvenli midir demis siz destiny i pahali satiyor diyorsunuz. Arz talep dengesidir bu acin arastirin. Daha ucuza satan varsa gider ordan alirsiniz. Ben izmirden suparis veriyorum ertesi gun elimde oluyor.ben buna bakarim.taksit olayida gelmis bence cok iyi olmus alisverise devam.

Güven söz konusu oldu mu her şey geçerlidir, öyle işine geldiği gibi fiyat ayrı, kargo süresi ayrı, başka şey ayrı diyemez kimse. Ben de bu adamların kafasına göre fiyat belirleyip, HEDİYE olarak verilen şeyden bile kâr elde etme peşinde olduklarını söylüyorum ve bunu her fırsatta dile getiririm. Kendileri de inkar etmiyor zaten, dolayısıyla şahsım adına konu kapanmıştır.
  • konu nereden nereye gelmiş :)

konu açan için istanbulda güvenilir 2-3 yerden biriside burasıdır. Buradan da oyun aldım Başka yerden de aldım.

hiç biri babamın oğlu değil sonuçta baktım psoyununda ucuzsa oradan aldım. Başka oyun başka yerde ucuzdu onuda başka yerden aldım.

Konuda ürün fiyatından değil güvenilirliğinden bahsediyor.

not: kredi kartlı satış gerçekten bu zamanda önemli. Malum oyunlar biraz pahalı herkes her zaman nakit bulamayabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.