Şimdi Ara

psoyunu.com Sitesi güvenilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qdosahame

quote:

Orijinalden alıntı: yogurt78

quote:

Orijinalden alıntı: darthvaderınabisi

quote:

Bi kere oyun aldım kazık yedim.

araştırsaydın ama zaten daha uygun satan yok..karışıklık olmasın biz ordan alıyoruz baya uygun

Oyun gelmedi

Oyun gelmedi derken ne zaman ödeme yaptınız da hala oyununuz gelmedi?

2 ay oldu,yaptım gelmedi oyun,güvenilir site değil önermiyorum.Beni eksileyende ps-oyun sanırım.Eleştiriye ne kadar açık olduklarını gösteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: konsol1993

quote:

Orijinalden alıntı: psoyunu_com

quote:

Orijinalden alıntı: konsol1993

xbox one çıkmış ve bu satıcı bana elinde var diyerek .üstelik 3 kere aramıstım kasım ayı idi
    gece 9 da gel demiştir...dükkana gittim ben öyle bir şey söylemedim demiştir..
    ps4 furyasıyla kendi dükkanının reklamı yapılmasını sağlamak istemiştir...ama bir daha asla almam
    tavsiyede etmem

Öncelikle yaşadığınız talihsizlik için üzüntümüzü belirtmek isteriz.Fakat xboxone konsol getirme girişiminde hiç bulunmadık,bir süre belirlemedik başka arkadaşların ne yazıkki
    size yaşatmış olduğu bu durum üzücü.Tarafımızdan size yapılmış bir hata varsa
    telafi etmek isteriz ama baştada belirttiğimiz gibi xbox one konsol ile ilgili bir pazarlamamız olmadı.Sizi dükkanımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız oyun ihtiyaçlarınız veya
    sormak istediğiniz konularda sitemizdeki canlı destek bölümünden ulaşabilirsiniz. SAYGILAR PSOYUNU.COM

Kusura baka simdi eski mesajlara baktimda

Beni kandiran konsoloyun.com bakirkoymus

utkan bey bir daha böyle bir talihsizlik yaşamamanızı diler bakırköye her gelişinizde mağazamıza bekleriz saygılar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

araştırsaydın ama zaten daha uygun satan yok..karışıklık olmasın biz ordan alıyoruz baya uygun

Oyun gelmedi

2 ay oldu,yaptım gelmedi oyun,güvenilir site değil önermiyorum.Beni eksileyende ps-oyun sanırım.Eleştiriye ne kadar açık olduklarını gösteriyor

Önemli olan insanlık hak yememek Allah'ın verdiği rızıkla yetinmek rızkının işinin peşinde koşmak atılan iftiralar sizi ancak bulunduğunuz kuyunun en dibine sürükler,

bizim mağazamızda olmayan ürünün kaporası bile alınmıyorken böyle bir iftira ile karalamak ancak sana yakışır.Bizim prensiplerimiz belli biz haketmediğimiz hiç

birşeyin peşinden koşmadık koşmayız İnşAllah senden insanların ekmeğine göz dikmek yerine kendini geliştirme çabasında bulunursun.Birinin parasını alıp yada söz vererek

yapmadığımız bişeyi ispat eden kim olursa hakkını ona fazlasıyla teslim ederiz alnımız açık omuzlarımız dik iyi olan herkese iyi niyetli olan herkese Allah bunu nasip etsin..

SEVGİLER SAYGILARwww.psoyunu.com

• 2 defa yeni oyun bir kerede takas yaptım sorun yaşamadım..
  • canlı destek ile 5 dakika'da anlaşıp, ertesi gün oyun elime geçti.
    en kısa sürede dükkana da gideceğim.
    oyuncu kafasında arkadaşlar, tüccar kafasında degiller.
    bu bir şans bugünlerde, başarılarınızın devamını dileriz.
  • Watchdogs (Ps4) almıştım aradım hesap No aldım parayı gönderdim ertesi öğlen 1 de elimdeydi tavsiye ederim konuştuğum kişi de oldukça mütevaziydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • henüz oyun almadım ama canlı destekten konusmustum . yeni oyunların cıkmasını bekliyorum hemen alıcam ordan cıkar cıkmaz
  • psoyunu_com kullanıcısına yanıt
    Hocam kredi kartı ile alışveriş olacak mı? Bir planınız var mı?
  • arkadaşlar gow ascencionla vererek rdd:goty edition i burdan takas yaptım.Üstüne 20 lira verdim sizce kazıklandım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrederikChopin -- 30 Ağustos 2014; 0:19:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 kere oyun aldım bir sorun yaşamadım ama hepsi nakit parayla alınan oyunlardı hemen 1 gün içinde gönderdiler sağolsunlar.. Ama az önce ilk defa takasla oyun alabilirmiyim diye bir aradım thief oyununu vericekdim yine onlardan satın aldığım vede (burasına dikkat) alırken özellikle takas yapabilirim dimi daha sonra bu oyunları diye sorduğum ve onlardanda tabiki diye cevap aldığım oyunlardan bir tanesi.. ama malesef bu oyunla takas yapamaycağımı değersiz bir oyun oldugunu söylediler sonrada mesaj atıp neyse 90 tl e takas yapabılırız dediler en çok canımı sıkan şey ise, hiç oyun almadığım bir yeri arayıp bana ilk soruşumda tabiki 70 tl e takas yapabiliriz demeleri oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psoyunu_com

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun gelmedi

Önemli olan insanlık hak yememek Allah'ın verdiği rızıkla yetinmek rızkının işinin peşinde koşmak atılan iftiralar sizi ancak bulunduğunuz kuyunun en dibine sürükler,

bizim mağazamızda olmayan ürünün kaporası bile alınmıyorken böyle bir iftira ile karalamak ancak sana yakışır.Bizim prensiplerimiz belli biz haketmediğimiz hiç

birşeyin peşinden koşmadık koşmayız İnşAllah senden insanların ekmeğine göz dikmek yerine kendini geliştirme çabasında bulunursun.Birinin parasını alıp yada söz vererek

yapmadığımız bişeyi ispat eden kim olursa hakkını ona fazlasıyla teslim ederiz alnımız açık omuzlarımız dik iyi olan herkese iyi niyetli olan herkese Allah bunu nasip etsin..

SEVGİLER SAYGILARwww.psoyunu.com

Hocam bende merak ediyorum sizin gibi günden güne popülerleşen bir site acaba ne zaman kredi kartı ile ödeme getirecek taksit imkanı sunacak böyle birşey gelirse süper olur müşteri sayınızda artabilir

• bence gayet iyi
  • quote:

bence gayet iyi

tmmdır hocam sağolun.

• Beyler yıllardır DH oyun konsol bölümüne üyeyim ve ilk defa PS4'le orjinal oyun kullanmaya başladım,şöyle diyeyim içim rahat oyun alabileceğim tek yer Psoyunu!Muğla'da oturmama rağmen şimdiye kadar havale ile 5 oyun aldım ve hiçbirinde sorun çıkarmadılar.Aynı gün kargo ve Onur beyin gosterdiği ilgi çok düzeyli.Kısacası alacak arkadaşlar;uygun fiyat ve samimiyet konusunda şüpheniz olmasın,ben referansım Psoyununa.Bol oyunlu günler herkese .
  • kredikartı + taksit seceneklerini bekliyoruz sizden....Oyunlar cidden pahalı yetişmek zor oluyor, bu secenekler ıle musterı sayınız ciddi bir artıs gosterecektir...

konuya cevap olarak; 2-3 oyun aldım İzmir'den ertesi gun elimde oldu kargo.
  • Ben bu firmaya soru sorduğum da ; Oyunların orjinal vergileri ödenmiş, bakanlık tarafından onaylı olup kutulu ve bandrollü olduğunu söyledi yetkili arkadaş.Spot'mu yazdım "hayır" yazdı,"peki takaslık oyunlar mı " yazdım "hayır" yazdı.Peki bu oyunlar neden bu kadar ucuz babanızın hayrına mı iş yapıyorsunuz? diye soru sordum,cevap yok.Dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 8 Eylül 2014; 11:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronakai

Ben bu firmaya soru sorduğum da ; Oyunların orjinal vergileri ödenmiş, bakanlık tarafından onaylı olup kutulu ve bandrollü olduğunu söyledi yetkili arkadaş.Spot'mu yazdım "hayır" yazdı,"peki takaslık oyunlar mı " yazdım "hayır" yazdı.Peki bu oyunlar neden bu kadar ucuz babanızın hayrına mı iş yapıyorsunuz? diye soru sordum,cevap yok.Dikkat edin.

burdan yazacagına yada canlı destekten soracagına gıdıp bakıp alabılırsın bız oyle yaptık sorun yaşamadık ;)
  • oldukça güvenilir sıkıntı olmaz tüm oyunlarımı ordan aldım destiny dahil
  • Gayet güvenilir. Sahibi sizin bizim gibi oyun fanı on numara bir arkadaş. Sürekli kazık yemeye alışmış bünyeler adamı ucuz oyun satıyor diye suçluyor, bir anda polis savcı oluyor. Saçma. Tam tersi desteklenmesi gerekir. Dükkanına mutlaka gidin. Ne demek istediğimi anlayacaksınız. Gitme imkanı olmayanlar sorunsuz internetten alış-veriş yapabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saudek

Sürekli kazık yemeye alışmış bünyeler adamı ucuz oyun satıyor diye suçluyor

Madem ucuz oyun satıyorlar, kazıkçı değiller; içeriğinde bedava verilen bir şeyden para koparma çabasına girip her zaman Maximum 145 Liraya oyun satan yer neden Destiny'yi 160TL'ye satıyor peki? Ya da sitelerinde 130TL yazarken, dükkana gittiğin zaman neden 145TL istiyorlar? Tıpkı diğer spotçular gibi bu elemanlarda çakalın önde gideni, hatta son zamanda yaptıklarından ötürü dik alasıdır!

Bahçelievler'de, Mecidiyeköy'de çok daha uygun Spotçular var. Bu çakallara kaptırmayın paranızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 12 Eylül 2014; 12:38:46 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.