Şimdi Ara

psoyunu.com Sitesi güvenilir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyice cıvıtmıslar. Fifa 15 160tl diyor eleman spot oyuna. Yok 1600tl.Reklamını yaptı az karla sattı 1*2 ay simdi cakmaya başlamıslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 15 Eylül 2014; 20:50:59 >
  • Beyaz PS4 Facebook sayfasinda stokta, hemen teslim demisler. Siteden sordugumda yok dediler ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnificentx

Beyaz PS4 Facebook sayfasinda stokta, hemen teslim demisler. Siteden sordugumda yok dediler ..

benim kuzen ordan 1 tane beyaz aldı belki ondan kalmamıştır :)
  • Güvenilirlik konusunda zirvede olan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir spotçu. Öneririm kesinlikle. Ben oyun ve DualShock filan aldım ve hiçbir sorun çıkmadı.
  • Şahsen mağazasına gittiğim sürekli alışveriş yaptığım yerdir. Güvenebilirsiniz.
  • iyi firma fakat oyun takaslarında fazla istiyorlar bazen
  • Geçen gün bende sony pulse elite 7.1 kulaklık gördüm sitenizde siparis yaptım yarın dahası aradım kargo nasıl gelecek diye yok dendi bana ve hemen yarın dahası nette araştırma yaparken tekrar sizin siteye baktığımda 299tl olan cihaz bu sefer 349 çıkmış herhalde fiat düşük olduğunu düşündüler banao yüzden yok dendi sonra aradım varmı dedim ewt var dediler taksit yapmadığınız için anlamasamadik ve peşin alacak olursam ararım dedim ertesi gün tekrar aradım ama yine yok dendi sizin politikanız biraz tuhaf bence neyse size hayırlı işler umarım dilediğiniz yere gelirsiniz ?
     psoyunu.com Sitesi güvenilir mi? psoyunu.com Sitesi güvenilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.