Selam internetten bir dosya indirmiştim hangi programla açılması gerektiğini windows tanımıyordu bende dosyayı birlekte aç dedikten sonra not defteri ile açtım.O dosya ve onla aynı uzantıya sahip bütün dosyalar not defteri dosyasıymış gibi gözükmeye başladı.Şimdi dosyayı eski haline getirmek istiyorum ama bir yolunu bulamadım ayrıca o dosya not defteri gibi gözükse bile işlevini hala yerine getirirmi ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Sinclaire
Selam internetten bir dosya indirmiştim hangi programla açılması gerektiğini windows tanımıyordu bende dosyayı birlekte aç dedikten sonra not defteri ile açtım.O dosya ve onla aynı uzantıya sahip bütün dosyalar not defteri dosyasıymış gibi gözükmeye başladı.Şimdi dosyayı eski haline getirmek istiyorum ama bir yolunu bulamadım ayrıca o dosya not defteri gibi gözükse bile işlevini hala yerine getirirmi ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Evet değiştirmek gerekmez. Bu birlite aç derken gelen pencerede (Bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan) seçeneği işaretli olursa oluyor. İşareti kaldırılırsa sadece o dosyayı kapsıyor.
Dosyayı açabildiğin programı bulduysan o dosalardan birine birlikte aç de ve o programı göster aşağıdaki Bu tür dosyalar için bu programı kullanı işaretle diğer programla açar simgeleride değişir.
İşlevini yerine getiriyor not defteriyle felanda açsan o konuda sıkıntın olmasın
işareti kaldırıorum tamam dediğim anda o dosya yeniden açılıyor ve yeniden işaretlenmiş gözüküyor
virüs girmiştir.bilgisayarını kaspery le tarat.olmadı işletim sistemi kur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme