insan vucudunda gecen, beyaz sakalli amcanin beyni temsil ettigi sahane cizgi filmin adi neydi?
quote:
Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata
Demek hala yaşıyor bu konu :)
Şimdilerde bu sevimli çizgilerin yerini selenalar, bez bebekler, acayip acayip şeyler aldı gerçekten yazık çocuklara onlar bu eğlenceden mahrum büyüyorlar.
elektrik şoku verdim ben konuya :)
quote:
Orjinalden alıntı: Somebodysomeone
insan vucudunda gecen, beyaz sakalli amcanin beyni temsil ettigi sahane cizgi filmin adi neydi?
Benim favorim Esteban'dı (Mysterious Cities of Gold). O altın kuşa bindikleri sahneyi kimbilir kaç bölüm boyunca beklemiştim . . .
jetgiller taş devri tabiki tom ve jerry
quote:
Orjinalden alıntı: Father Torque
Benim favorim Esteban'dı (Mysterious Cities of Gold). O altın kuşa bindikleri sahneyi kimbilir kaç bölüm boyunca beklemiştim . . .
vay bee şimdi hatırladım bunuuu
Selamlar herkese bu topic e tesadüfen rastladım.Bahsedilen dizilerin birkaç istisna dışında tümünü net olarak hatırlıyorum.Benim listem şöyle; Thundercats He-man She-ra Transformers Voltron Ninja turtles
Fakat aşlında hatırlayamadığım bir film için yardım istiyorum.Tam emin değilim ama büyük ihtimal Fransız yapımıydı.Fantastik bir ülkenin enerjisini sağlayan pembe yumurta şeklinde kristaller vardı.Bu şehirleri ejderhalar koruyodu fakat bunları süren insanlar vardı.Kötüler de bu kridtalleri almaya çalıştıklarında ejderhalar arasında bi savaşı anlatıyordu dizi.Film değil çizgi diziydi ve zamanına göre mükemmel çizimler vardı belki de bize öyle geliyodu bilmiyorum:))Hatırlayan varsa bi şekilde çok sevinirim.Nispeten daha yakın tarihliydi fakat yine de 15 sene rahat vardır.Bunu bulmam lazım mutlaka
tsubasa
keşke south park ve simpsons ile büyüseymişim biri 10 diğeri 20 sene öcne başlamış abıdik gubudik lafalimpiks olimpiyatlarını izlerdim
ayi yogi tom ve jery scoby doo garfield tas devri ten ten Ninja kaplumbagalar voltran transformers
CLEMENTİNE allahım bir dönemin şizofren olmasının tek sebebiiii
temel reis şirinler casper jetgiller taş devri tom ve jerry ayi yogi scoby doo garfield tas devri ten ten Ninja kaplumbagalar tsubasa pokemon
Şirinler Ayı yogi red kit pokemon jetgiller taş devri
Peterpan Tom ve Jerry Müfettiş gadget Loui anderson Pokemon Digimon Ayı yogi Batman Şirinler Garfield hayalet avcıları pinokyo casper richie rich popeye
bir de civciv calimero vardı. sürekli: "ama haksızlık bu öyle değil mi?" derdi..
tom ve jerry dostum değişimem
Voltran He-Man Küçük Golcü (Tsubasa) Thunder Cats Genki
Konuyu görüp hangi çizgi filmleri izlediğimi hatırlamaya kendimi zorlayıp o güzel anmak bile güzeldi. Başlığı açana teşekkür ederim.
tom ve jerry jetgiller taş devri he-man şirinler ayı yogi temel reis casper pokemon digimon red kit ninja kaplumbağalar
tom ve jery temel reis pokemon digimon ninja kaplumbağalar casper hayalet avcıları şirinler richie rich tsubasa pembe panter jetgiller taş devri ..