ya herkes çok komik diyor öyle üniversite mi olurmuş falan.. ama hayallerimi gerçekleştirmek için yazmak zorundaydım ya medipol ya o çıkacak... komik mi sizce ? bence komik değil!! bunu buraya niye yazdım bilmiyorum ama sanırım can sıkıntısından..............
bende medipol ve biruni yazdım ayrıca komikte değil
Cok sapsirik bi Üniveriste gülmekten oluyom cidden
Agü varken biruni pek komik degil
Agu agu agu bebe mi la bu
Burcu*
kullanıcısına yanıt
Hangi bolum yazdin
White21W
kullanıcısına yanıt
Psikoloji ve PDR.
quote:
Orijinalden alıntı: Burcu*
Psikoloji ve PDR.
Şimdi doğruyu söylemek gerekirse ismi komik, yemek adı gibi
fakat istediğin bölümü okuyacaksan kesinlikle gitmene değer.
quote:
Orijinalden alıntı: Burcu*
bende medipol ve biruni yazdım ayrıca komikte değil
ben de diş yazdım. etrafımdaki insanlar o kadar salak ki.. kızın yazdığı sanki itü odtü boğaziçi.. bu ara da sağol.
quote:
Orijinalden alıntı: White21
Hangi bolum yazdin
quote:
Orijinalden alıntı: Nevec
Agü varken biruni pek komik degil
Agu agu agu bebe mi la bu
Devlet üniversitelerine siyasetçilerin, vakıf üniversitelerine iş adamlarının adı verilir yazılı kural sanki... Bir ilim kurumu olan üniversiteye bir ilim insanının adı verilmiş... Neden bu kadar garip karşılanıyor, anlayamıyorum...
dentisttttD
kullanıcısına yanıt
ben de diş yazdım umarım gelir
quote:
Orijinalden alıntı: forzaeverton
ben de diş yazdım umarım gelir
Bi Rektörünü Araştırın Derim başka da bir şey demem
sırf o adam için bile gidilir
ki ben de yazdım zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Juniorstu-
Bi Rektörünü Araştırın Derim başka da bir şey demem
sırf o adam için bile gidilir
ki ben de yazdım zaten
Alıntıları Göster
BİRUNİ Mİ PUAHHAHHAHAHAZZUHAHAHAHSUAHAJGDKAA
Nesi komik abi saçmalamayın :)
Onu birak ucrette nanayi yedin 15 bin tl geliyor kitap parasiyla. Fiyatlara kdv dahil de?il ilk 3 yapsan tercih anca kdvyi siler. Kayitta sok olma eger % 25 bursluysan
quote:
Orijinalden alıntı: player2974
Onu birak ucrette nanayi yedin 15 bin tl geliyor kitap parasiyla. Fiyatlara kdv dahil de?il ilk 3 yapsan tercih anca kdvyi siler. Kayitta sok olma eger % 25 bursluysan
yüzde 25 + ilk üç tercih bursu yüzde 10
quote:
Orijinalden alıntı: dentistttt
quote:
kardeşim bu okul 2-3 yıla primde yapar bilemiyorum artık durumunuzu şuan için. 13.700 tutuyor kitap parası hariç yemek kitap yol dersen 15 bini bulur. ben son anda sildim çok riskli yeni bi üni için
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dentistttt
quote:
kardeşim bu okul 2-3 yıla primde yapar bilemiyorum artık durumunuzu şuan için. 13.700 tutuyor kitap parası hariç yemek kitap yol dersen 15 bini bulur. ben son anda sildim çok riskli yeni bi üni için
hangi bölüm ?
dentisttttD
kullanıcısına yanıt
Sağlık alanında iddialılar. Beni bile 2-3 kere arayıp taciz ettiler. Yeni açıldıkları için çok reklam yaptılar ama ileride anlaşılır başarı.
Hocam olaya sadece isim yönünden bakıp komik diyenler varsa onlarla iletişimini kes çok ciddiyim bu kadar saçma sapan bir Değerlendirme olabilir mi