Blackberry 9700' e geçeceğim yalnız 500MB taahhütlü internet paketim var. iPhone'da kullanıyordum. Telefonda en çok kullandığım Whatsapp uygulamasını BIS aboneliğim olmadan sadece bu paket ile kullanabilir miyim?
Teşekkürler.
Ben de bis paketi yok sinirsiz avea internet paketi var s.e.c. 500 paketi ile. Whatsapp ve viber tam gaz devam.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetturgay
Ben de bis paketi yok sinirsiz avea internet paketi var s.e.c. 500 paketi ile. Whatsapp ve viber tam gaz devam.
Nette de araştırdım aynen burada olduğu gibi net bir bilgi bulamadım, kimisi olmaz diyor, kimisi olur diyor. Neye göre çözemedim açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: hakan.
Nette de araştırdım aynen burada olduğu gibi net bir bilgi bulamadım, kimisi olmaz diyor, kimisi olur diyor. Neye göre çözemedim açıkçası.
Alıntıları Göster
Kullanılabiliyor ama şarjı çok fena bitiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SpinalTap
Kullanılabiliyor ama şarjı çok fena bitiriyor.
Alıntıları Göster
bis olmadan whatsapp kullanılabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: isforyou
bis olmadan whatsapp kullanılabiliyor
Alıntıları Göster
whatsapp'ı kullanmak için internet gerekmiyor mu zaten ?
quote:
Orijinalden alıntı: FeuerBlume
Whatsapp'ı kullanmak için internet paketi veya wifi'ye bağlı olman yeterlidir. Bis aboneliği şart değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: mertakt
quote:
Whatsapp'ı kullanmak için internet paketi veya wifi'ye bağlı olman yeterlidir. Bis aboneliği şart değildir.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: BEYAZ PASSATLI PRENS
quote:
Orijinalden alıntı: mertakt
quote:
+1
Alıntıları Göster
ben bissiz kullanıyorum sıkıntı yok
quote:
Orijinalden alıntı: Kergit
ben bissiz kullanıyorum sıkıntı yok
Alıntıları Göster
Kullanabilirsiniz , WhatsApp için sadece internet paketinizin olması yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: YGA
Kullanabilirsiniz , WhatsApp için sadece internet paketinizin olması yeterli.
Alıntıları Göster
WhatsApp için BIS'e gerek yok internet paketi yeterlidir. Arkadaşımdan biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein
WhatsApp için BIS'e gerek yok internet paketi yeterlidir. Arkadaşımdan biliyorum
Alıntıları Göster
bende 8520 var internet paketim var bis değil ama bağlanmıyo internete bunun için ne yapmam lazım hattım avea?
quote:
Orijinalden alıntı: gozdestar
bende 8520 var internet paketim var bis değil ama bağlanmıyo internete bunun için ne yapmam lazım hattım avea?
Alıntıları Göster
ben kullaniyorum
benim sorum foursquare icin durum nedir acaba
quote:
Orijinalden alıntı: BernaGs2
ben kullaniyorum
benim sorum foursquare icin durum nedir acaba
Alıntıları Göster
Os 5 kullanan cihazlarda ( 8520 , 9000 gibi ) biraz sıkıntı olabiliyor. ama os6 ve üzeri için sikintisiz kullanılabiliyor.bende bis olmadan kullanıyorum
tarayicidan internete girebiliyo musun once onu kontrol et ve tarayicinin seceneklerinden hucresel veri aginda avea secilimi onu kontrol et yeterli
gençler 9700 almayı düşünüyorum whatsapp uygulamasını destekliyo mu_? birkaç forumda okudum , kendi sitesine baktım destekleyen modeller arasında göremedim , kullanan bilen var mıdır_?
quote:
Orijinalden alıntı: baranutku
gençler 9700 almayı düşünüyorum whatsapp uygulamasını destekliyo mu_? birkaç forumda okudum , kendi sitesine baktım destekleyen modeller arasında göremedim , kullanan bilen var mıdır_?
işyerinden arkadaşım bold 9700 sahibi ve whatsapp kullanıyo
quote:
Orijinalden alıntı: heathrow(+)
quote:
Orijinalden alıntı: baranutku
işyerinden arkadaşım bold 9700 sahibi ve whatsapp kullanıyo