Şimdi Ara

BIS paketi hakkında ayrıntılı bilgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • blackberry almayı düşünüyorum da 7 TL'ye sınırsız BIS paketi vodafone'un çok mantıklı geldi fakat BIS'le neler yapılamaz? ve yapılıp/yapılamayanlar değişiyor mu operatöre göre?

mesela vodafone BIS'le youtube'dan video izlenmiyormuş,başka BIS desteklemeyen uygulamalar var mı? TuneIn Radio,Opera mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avrilrocks -- 24 Temmuz 2012; 5:49:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BIS paketleriyle Opera, TuneIn Radio, Whatsapp, Viber ve benzeri uygulamaları sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Ben Turkcell kullanıyorum. BIS paketi ile sorunsuzca Youtube'dan video filan izleyebiliyorum. Ancak Vodafone böyle bir uygulama yapmış olabilir. Bir de Vodafone BIS ile interneti başka cihazlar ile paylaşamıyorsunuz.
  • Eğer blackberry kullanıyorsanız en iyi bis tercihi turkcellde. 1 gb bis 17 lira. Hem fiyat çok uygun hemde video izlersem ekstra ücret ödermiyim, bu sayfaya girersem ekstra ücret ödermiyim derdi yok. Çünkü turkcell bis internetle ilgili herşeyi kapsıyor, 1 gb aşmadığınız sürece ekstra ücret gelmez. Vodafoneda süprizle karsılasmamak için internet paketide almak lazım. Çünkü vodafone internetle herşeyi kapsamıyor sadece blackberry apn'yi kapsıyor. Sıkıntı yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Eğer blackberry kullanıyorsanız en iyi bis tercihi turkcellde. 1 gb bis 17 lira. Hem fiyat çok uygun hemde video izlersem ekstra ücret ödermiyim, bu sayfaya girersem ekstra ücret ödermiyim derdi yok. Çünkü turkcell bis internetle ilgili herşeyi kapsıyor, 1 gb aşmadığınız sürece ekstra ücret gelmez. Vodafoneda süprizle karsılasmamak için internet paketide almak lazım. Çünkü vodafone internetle herşeyi kapsamıyor sadece blackberry apn'yi kapsıyor. Sıkıntı yaratır.

Turkcell 100 mb bis giris paketi kullandim. Ay sonu gelmeden 100 mb kotam doldu. Bana aynen su sekilde bi mesaj geldi.

Blackberry 100 mb giris paketinizin kotasi dolmustur. Hiziniz 5 kbs'e dusurulmustur, ekstra bi ucret odemeyeceksiniz.

Giris paketinde bu sekilde uygulaniyorsa 1 gb full pakette kota asilsa bile ekstra ucret odenmez, bu durumda da bi tek hiz dusuruluyor.

• turkcell full bis 20 lira, 100 mb olan da 10 lira olmuş.
  • 7 TL sınırsıza göre pahalı turkcell her zamanki gibi :c 1 GB aşsak bile internete devam edebiliyoruz yani?

• Eğer değiştirmediler ise daha yavaş hızda kullanmaya devam ediyorsunuz. Yalnız benim bildiğim kadarıyla Turkcell'in giriş paketinde de, tıpkı Vodafone'da olduğu gibi kısıtlamalar var. Turkcell'in sitesi şöyle diyor giriş paketi için:

quote:

​1 adet "@turkcell.blackberry.com" uzantılı adresi tanımlayabilirsiniz ve push e-mail teknolojisi ile e-postalarınız cihazınıza düşer. Ayrıca 100MB internet, BBM (BlackBerry Messenger), sosyal ağ uygulamaları (Facebook, Twitter..vb.) bulunmaktadır. 100MB data sadece BlackBerry apn üzerinden yapılan data alışverişini kapsar, wap ve internet apn pakete dahil değildir. Anlık mesajlaşma uygulamaları (MSN, yahoo messenger..vb) içermez.​…

Full BIS paketi için ise şöyle diyor:

quote:

10 adet e-posta adresi tanımlayabilirsiniz ve push e-mail teknolojisi ile e-postalarınız cihazınıza düşer. Ayrıca 1GB internet, BBM (BlackBerry Messenger), sosyal ağ ve anlık mesajlaşma uygulamaları (Facebook, Twitter..vb.) bulunmaktadır. Blackberry, wap ve internet apn üzerinden iletişimi kapsar.

Tabi en iyi bilgiyi yine 532 müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: franchise

Eğer değiştirmediler ise daha yavaş hızda kullanmaya devam ediyorsunuz. Yalnız benim bildiğim kadarıyla Turkcell'in giriş paketinde de, tıpkı Vodafone'da olduğu gibi kısıtlamalar var. Turkcell'in sitesi şöyle diyor giriş paketi için:

quote:

​1 adet "@turkcell.blackberry.com" uzantılı adresi tanımlayabilirsiniz ve push e-mail teknolojisi ile e-postalarınız cihazınıza düşer. Ayrıca 100MB internet, BBM (BlackBerry Messenger), sosyal ağ uygulamaları (Facebook, Twitter..vb.) bulunmaktadır. 100MB data sadece BlackBerry apn üzerinden yapılan data alışverişini kapsar, wap ve internet apn pakete dahil değildir. Anlık mesajlaşma uygulamaları (MSN, yahoo messenger..vb) içermez.​…

Full BIS paketi için ise şöyle diyor:

quote:

10 adet e-posta adresi tanımlayabilirsiniz ve push e-mail teknolojisi ile e-postalarınız cihazınıza düşer. Ayrıca 1GB internet, BBM (BlackBerry Messenger), sosyal ağ ve anlık mesajlaşma uygulamaları (Facebook, Twitter..vb.) bulunmaktadır. Blackberry, wap ve internet apn üzerinden iletişimi kapsar.

Tabi en iyi bilgiyi yine 532 müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.

evet bunları okumuştum ama vodafone olup internet/wap apn kapattirip BIS kullanırım sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.