Bildirim
BIS'siz internet ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BBM Bis ile kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla. Ayrıca ayrı internet paketi almak aptallık olur, Bis çok ucuz ve sınırsız. -
Sheitani arkadaşın bahsettiği 10bin sms + 100mb internet paketi aptallık değil bu paket. Ayrıca 'BBM olmadan internete girmek mümkün mü?' diye sormuş 'Bissiz bbme girmek?' diye sormamış. Ben bis üyesi değilim, wi-fi ve 100mblık paketle facebook, twitter ve whatssapa bağlanabiliyorum 9780 cihazımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Aldo -- 2 Mart 2013; 3:39:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: newtonunkafasi
Sheitani arkadaşın bahsettiği 10bin sms + 100mb internet paketi aptallık değil bu paket. Ben bis üyesi değilim, wi-fi ve 100mblık paketle facebook, twitter ve whatssapa bağlanabiliyorum 9780 cihazımla.
Hayır arkadaşım öyle demek istemedim. Sınırsız bis paketi avantajlı bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sheitani
quote:
Orijinalden alıntı: newtonunkafasi
Sheitani arkadaşın bahsettiği 10bin sms + 100mb internet paketi aptallık değil bu paket. Ben bis üyesi değilim, wi-fi ve 100mblık paketle facebook, twitter ve whatssapa bağlanabiliyorum 9780 cihazımla.
Hayır arkadaşım öyle demek istemedim. Sınırsız bis paketi avantajlı bence.
Evet hocam öyle tabii ki. Ama şöyle düşün bis 7 lira diyelim ya da 17liralık olan paketi aldı her neyse bu arkadaş mesajlaşmak için bi 10bin sms de 12 tllik alacak böylece kabaracak ödediği para. Böyle düşünmek lazım. Arkadaş sms paketini interneti için almıyor sonuçta.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X