Şimdi Ara

Bisan 2019

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Bisan'ın 2019 model dağ bisikletleri nasıl sizce Mtx7400 almayı düşünüyorum. Seneler sonra tekrar üretime geçti, çokta güzel gözüküyor bisikletler bilen arkadaşlar rica etsem bir
    Bisan 2019 değerlendirme yapar mısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tb2720 -- 28 Mayıs 2019; 14:37:12 >

• Bisan köklü marka güzel bisikletlerde yapmışlar ama şöyle bir şey var her sene müşterilerden gelen verilere göre markalar modellerinde değişikliğe gidiyor mesela o sene maşa çok sorun çıkardı seneye yeni model maşayla devam ediyorlar. Bisanda henüz böyle bir veri yok ama fuarda standlarını ziyaret etmişim tasarım ekibine çok önem verdiklerini gördüm buda bisikletlere yansımıştır.
  • Çok teşekkür ederim hocam ben hiç canlı olarak görmedim. Eski bisan sahibiyim kalitesi tartışılmaz mtx7400 mü alsam mtx7700 mü ikisinin arasında kaldım aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum.
  • Yeni konu açmadan buraya yazmak istedim. Bugün bisikletçinin önünden geçerken buna benzer bir bisiklet gördüm. İçimde kaldı valla. Uzun zamandır dağ bisikleti almak istiyorum aslında. Fakat bazen arka tarafa yük koymak da gerekiyor bu bisiklet bunun için pek uygun değil. Ne yapsam acaba? Var mı tavsiyeniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.