N11 Denge Motor satıcısından satın aldığım bisiklet kargo ile montajlı olarak geldi. Dedim bunlar kesin teşhir falan yolladı, hadi hayırlısı. Ürün bilgisinde montajlı yollanacak diye yazmıyordu, zaten ürünü tekrar satışa açtıklarında olumsuz yorum yaptım, şu an satışa kapalı. Belki hepsini satmıştır, günahını almayalım. Neyse, ürünün orta göbekte sürekli boşluk oluşuyor ve ses yapıyordu. Dedim ben bunu sıkayım, baktım ki ürünün ayna kolu Xinghua gibi bir marka. Sitesinde Shimano yazıyor, bu ürün saydam, görseller ise siyah. Denge motoru aradım, sorun için servise götürün dedi, aynakol içinde bize fabrikadan öyle geliyor dedi. Bende Bisan'a mail attım. Mail attım çünkü telefonları çalışmıyor. Daha da inceleyince gördüm ki çarklar yamuk, yalpaliyor. Durduk yere başımıza dert aldık, her bisiklete bindim bisana binmedim diyordum ama o bana binecek. Köyden ilçeye ineceğiz mecbur. Bisan firması kapatıp gitmediyse cevap verir heralde, burayı editlerim. Aynakolun Shimano yerine farklı marka kullanılması hakkında sorduğum soruya bisan'ın cevabı. Sitede hala shimano yazıyor. "Bisan, web sitesinde yer alan ürünlerin özelliklerinde önceden bildirimde bulunmaksızın değişiklik yapma hakkına sahiptir." Edit2; Bisan bölge sorumlusu tarafından telefon ile arandım. Bana satılan bisikletin 2020 model olduğunu, websitesinde yazan özelliklerin 2021 modellere ait olduğunu, 2021 modellerin ise henüz piyasaya dağıtımının yapılmadığını söyledi. İnternet üzerinde satılan Bisan Mtx 7100 bisikletlerin görselleri 2021 modellere ait ancak piyasada yoklar. 2021 alacaksanız 2022 senesini beklemekte fayda var. Diğer modellerde aynı şekilde farklı olabilir. bayinin sayfasında bir bildirim yoktu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 4 Şubat 2021; 22:4:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bisan MTX 7100, dert aldım
-
-
önden şunu söylemem gerekirse, bisiklet almaya karar verip bisan almak baştan hata zaten. netten alınan bısıkletın sadece "aynakol, arka tekerlek, frenler" bağlı gelir. diğerleri alıcıya kalır. bazı modeller gidonuda bağlar fakat bazıları bağlamaz. komple binilebilir şekilde asla yollanmaz. çünkü hem kutuya sığmaz hem binici kendine göre ayarlamalıdır. bu saatten sonra gecmis olsun artık, bi nevi dolandırıldınız gibi bişey olmuş. kendiniz ilerde aynakol değişimini kendiniz yapın. bu aynakollar bosluk yaptıgı zaman bırdaha duzelmıyor. kendım eskıden boyle dandık markalar kullanırdım bilirim ne oldugunu. bırkac kullanımdan sonra orası çatırdamaya ses yapmaya baslayacak. daha sonra orta göbeğin bilyalarını yerinden yavas yavas sökmeye başlayacak. erkenden degıstırmenızı öneririm.
-
ek olarak o aynakolun sözde koruma diye taktıkları plastik parça, zarardan başka bişey değildir. onu kullanmamanızı tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X