Şimdi Ara

BİSAN PASİFİC?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, üst konuya da yazdım, ancak bugün alacağım için sizden acil yorum bekliyorum. Almaya değer bir motormudur? nasıl bir markadır? üstatlar acil cevaplarsanız memnun olurum.

• Çok sık görür oldum piyasada bu makineden..
    Fakat sonuçta çin malı. Korkarım ben bu konuda iyimser olamıyorum.

Size önerim Çin malından uzak durun. Aynı fiyata yakın Kymco Agility 125 (sınıfının en seri makinesidir) yada Suzuki AN125 düşünebilirsiniz..
  • activa veya beat al kafan rahat olsun çin malına yaklaşma sakın
  • @NovariX bisan'ın taiwan malı olduğunu biliyordum. Cevap gelmeyince bugün aldım, fiyatı uygun olduğundan dolayı aldım. Honda-yamaha vs. markaların scohoter ları fiyat olarak 2. el bile çok yüksek. Zaten çok az kullanacağım, geçiş motoru olarak aldım. Ama Bisan Pasific de gördüğüm kadarı ile, oturaklı, görünüşü güzel, motoru fena değil, 2 yıl garantili (lifan firması tarafından)

olumsuz olarak birtek şunu gördüm, ibre 140 gösteriyor ama bugün eskişehir yolundan gelirken merak ettim en fazla kaç yapıyor diye son gaz yüklendim 90km buldum. Aldığım kişi normal benzün koyduruyormuş. Acaba bundan kaynaklanabilirmi? bildiğim kadarıyla, motor için kurşunsuz-süper olmalı. Neyse izlenimlerimi sizle paylaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

@NovariX bisan'ın taiwan malı olduğunu biliyordum. Cevap gelmeyince bugün aldım, fiyatı uygun olduğundan dolayı aldım. Honda-yamaha vs. markaların scohoter ları fiyat olarak 2. el bile çok yüksek. Zaten çok az kullanacağım, geçiş motoru olarak aldım. Ama Bisan Pasific de gördüğüm kadarı ile, oturaklı, görünüşü güzel, motoru fena değil, 2 yıl garantili (lifan firması tarafından)

olumsuz olarak birtek şunu gördüm, ibre 140 gösteriyor ama bugün eskişehir yolundan gelirken merak ettim en fazla kaç yapıyor diye son gaz yüklendim 90km buldum. Aldığım kişi normal benzün koyduruyormuş. Acaba bundan kaynaklanabilirmi? bildiğim kadarıyla, motor için kurşunsuz-süper olmalı. Neyse izlenimlerimi sizle paylaşırım.

Lifan garantili demişsiniz. Lifan Çin'in en büyük motosiklet üreticisidir.

Aldığınız kişi normal benzini nereden buluyormuş acaba?.. Çünkü artık piyasada normal benzin satılmıyor artık. En düşük 95 oktan kurşunsuz (super) benzin bulabilirsiniz. Acaba normalden kastı bumuydu?..

Motosikletinizin son hızı hem rodaj dönemi hemde düzenli bakımların yapılıp yapılmaması ile ilgilidir. Yağını, bujisini, hava filtresini, imkanınız varsa varyatör kayışını değiştirmenizi öneririm. Hız konusunda düşükte olsa bir olumlu fark yaratacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

@NovariX bisan'ın taiwan malı olduğunu biliyordum. Cevap gelmeyince bugün aldım, fiyatı uygun olduğundan dolayı aldım. Honda-yamaha vs. markaların scohoter ları fiyat olarak 2. el bile çok yüksek. Zaten çok az kullanacağım, geçiş motoru olarak aldım. Ama Bisan Pasific de gördüğüm kadarı ile, oturaklı, görünüşü güzel, motoru fena değil, 2 yıl garantili (lifan firması tarafından)

yamaha majestic modeli ile aynı kasaya sahip ama hangi yılkı bilemiyorum simdi...
    rodaj yapmadan son hız zorlarsan 90ı gecmemesi normal hem gecmez hemde motora zarar verir

95oktan uzerinde yakıt kullanmak luzumsuz performans artisi imkansiz bosa parada vermis olursunuz fazladan birkac kurus
    ilk bakimdan sonra filtre buji kontrol ettirin motora birde iyi marka yag koyun dahada acilacaktir.

• Kaç yapmasını bekliyordun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    <|||>Cub motorsiklet fan club<|||>
    14 yıl önce açıldı
    125cc Scotter Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

Kaç yapmasını bekliyordun?

katiliyorum 90-110km civari normal bu motorla bukadari icin yapiliyor daha fazla hiz icin daha yuksek cc li motor bakicaksin.
    marka motorlardada durum ayni
    kolaygelsin
  • kesinlikle uzak durulması gereken bi motor... ibresi 95 gösterirken gerçekte 72 ile gidio. test edildi, onaylandı...
  • MADE İN P.R.C bu herşeyi anlatıyor zaten
  • ben servisinde çalıştım hakikaten tek kullanımlık aynalar çabuk kırılıyor arka tekerleği ve egsozu tutan braket kopuyor. karbüratörleri çabuk tıkanıyor. en çok karşılaştığım manzara koltukları kolarca kırılıyor. kick starter rezalet. 4 ay sonra her yerinden ses geliyor .

maksadım kötülemek değildir başıma gelenler bu kadar değil
  • Scooter hız yapmak için değildir. Bunları ulaşım kaygısı olanlar alır. Hız kaygısı olanlar race almalı zaten.
    Bugün 650cc burgman da 150 -160 km ancak yapıyor. Herhandi bir 650cc race 250km zorlamadan görebilir. Arada amaç farkı var hiç zorlama motorunu ufak ufak keyfini çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DIESEL_

MADE İN P.R.C bu herşeyi anlatıyor zaten

Evet, başka muhabbete gerek yok.

People's Republic of China'i gördünmü, 90'la kaçıcan
    oradan..

Bu arada Nexus 500 ile 190-200km/h hıza ulaşmak mümkün.
    Olay birazda Aerodinamikte. Burgman Nexus'a göre çok hantal bir makinedir.

Scooter'ı ulaşım kaygısı olanlar alır fikrine katılmıyorum. Scooter'ı rahatına ve konfora düşkün olanlar kullanır daha çok.
    Çünkü inanın bana özellikle şehir içinde scooter'ın rahatlığı hiçbir makinede yoktur. Bagajı, kıvraklığı, vites derdinin olmaması ve kolay yönlendirilebilmesiyle Scooterlar önce KONFOR ve RAHATLIK verirler.

• quote:

Bu arada Nexus 500 ile 190-200km/h hıza ulaşmak mümkün.
    Olay birazda Aerodinamikte. Burgman Nexus'a göre çok hantal bir makinedir

Nexusun yapılış amacı 200 km yapmakmıdır. 125 cc ilede sağlam modifiyelerle 200 km yapılıyor.Hız yapmak için scooter alan görmedim ben.

quote:

şehir içinde scooter'ın rahatlığı hiçbir makinede yoktur. Bagajı, kıvraklığı, vites derdinin olmaması ve kolay yönlendirilebilmesiyle Scooterlar
    Dünya İStanbul yada benzeri kalabalık şehirlerden ibaret değil. Heryerde trafik sorunu yok fakat scooter var..

Sanırım benım dediklerimi tam analamadan yorum yapmıssınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

Kaç yapmasını bekliyordun?

:) güzel bir soru. Çoktandır bu bölüme girmiyordum, ben yüksek hız yapmaktan yana değilim zaten. Ancak motorun kadranı 140 km gösteriyor, en azından 110-120 civarı bekliyordum, demek ki ya kadran fos, ya da motor

Düzeltme: Bu arada arkadaşlar, 1000 km ilk bakımını yaptırdım, şu anda herhangi bir sıkıntı görmedim, motor güzel, fena değil yani. Yukarda bi arkadaş baya bir atıp-tutmuş(yok arka taraf iyi değil, lastikler ,yok efendim kolduk kırılır.) ama bu her motor da görülecek bir durum değil, ayrıca kullanıma da bağlı. Motoru, motor gibi ,ihtiyaçların dahilinde (getir-götür) kullanırsan o da sana arıza çıkarmaz. Yok serserilik yapıp önünü ,arkasını kaldırırsan o zaman en iyi motor bile bir süre sonra iflas eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_07 -- 12 Eylül 2008; 3:42:56 >

• quote:

Motoru, motor gibi ,ihtiyaçların dahilinde (getir-götür) kullanırsan o da sana arıza çıkarmaz. Yok serserilik yapıp önünü ,arkasını kaldırırsan o zaman en iyi motor bile bir süre sonra iflas eder.

+1500
    Buyrun burdan bakın. Mondial ile Türkiye turu hemde 4 kere
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/16406-kucuk-motoruyla-turkiyeyi-dolasan-ummet-perkitan.html

Adı Ümmet Perkitan mt deki imzası GEÇ GİTMEK HİÇ GİTMEMEKTEN İYİDİR
    Toplamda 600,000 (ALTIYÜZBİN) km yapmış.
    mt ile 70,000 km yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 12 Eylül 2008; 2:17:33 >

• Bence değer arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.