Şimdi Ara

MONDİAL-KÜBA-YUKİ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mondial Snappyx Cup mu Küba Çita 100r Gold mu yoksa Yuki 125 Rex mi acil tavsiye verin çok kararsızım

• Yapay Zekanın Yanıtı

MONDİAL-KÜBA-YUKİ

Yuki mi Mondial mi?

Mondial ve Yuki, piyasada bulunan iki farklı araç markasıdır. Mondial, İtalyan bir motosiklet üreticisiyken Yuki, Çinli bir otomobil üreticisidir. Hangi markanın daha iyi olduğu, bireysel ihtiyaçlara ve tercihlere bağlıdır.

Yuki mi Küba mı?

Küba, bir ada ülkesidir ve bir araç markası değildir. Bu nedenle, Yuki ve Küba'yı karşılaştırmak mümkün değildir.

Küba mı Yuki mi?

Yukarıda belirtildiği gibi, Küba bir ada ülkesidir ve bir araç markası değildir. Bu nedenle, Küba ve Yuki'yi karşılaştırmak mümkün değildir.

Mondial mi Yuki mi?

Hangi markanın daha iyi olduğu sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Her iki marka da kendine özgü avantaj ve dezavantajlara sahiptir. Mondial, güvenilir motosikletleriyle bilinirken, Yuki uygun fiyatlı otomobilleriyle öne çıkar.

Yuki mi Küba mı?

Bu soru anlamsızdır, çünkü Küba bir ada ülkesidir ve bir araç markası değildir.

Mondial mi Küba mı?

Küba mı Mondial mi?

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hic biri desem kizarmisin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi motor alıcam bidaki ayın başlarında önerin varı o zaman 100cc olur 125cc olur seri bi motor arıyorum boy 170 48 kiloyum
  • Cin mallari 1000 lira kaar edim derken 2000 tl zarar ettiriyor onun icin diyorum. Ne kadarlik motor alican hem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 CİVARI ABİ MONDİAL 100 MG SUERBOYLARA BAKTIM KÜBA ÇİTADAN DAHA İYİ ÖZELLİKLERİ AMA VİDEOLARDA KÜBA ÇİTA EZİYOR SERİLİ
  • Honda Fizy, spacy, tvs wego aklıma bunlar geldi. ikinci el ama, japon olsun ne alırsan al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48 kilo mu? Uçar gidersin sen motor üzerinden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİSAN PASİFİC?
    16 yıl önce açıldı
    i
    5 ay önce açıldı
    125cc Scotter Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kuba dan superlight harici tercih etmem yuki uzak dur derim, mondial en iyi cinlidir bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.