Şimdi Ara

Hyosung GT 250r hakkında???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
46.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa arkadaşlar hyosung gt 250r alcam ama pek fazla bilgim yok önceden cruiser düşünüodum ama hyosung gt250r görünce fikrim değişti yardımlarınızı bekliyorum. not: şubat yada mart ayında alcam ankara oturuyorum. temiz güzel hyosung satan arkdaşlarıda beklıyorum. teşekkür ederim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyosung GT 250R: Günlük Yolculuklar İçin Uygun Bir Motosiklet

Hyosung GT 250R, Güney Koreli üretici Hyosung tarafından üretilen, yeni başlayanlar ve deneyimli sürücüler için uygun, başlangıç seviyesinde bir motosiklettir. Kompakt boyutları, kolay kullanımı ve uygun fiyatıyla günlük işe gidiş gelişler ve kısa yolculuklar için idealdir.

Özellikler

• 249 cc, tek silindirli, sıvı soğutmalı motor
    • 26,5 beygir güç
    • 22 Nm tork
    • 5 vitesli şanzıman
    • Yaklaşık 190 km/s azami hız
    • 15 litrelik yakıt deposu

Hyosung GT 250R Yorumları

Hyosung GT 250R, genellikle yeni başlayanlar ve bütçe dostu bir motosiklet arayanlar arasında olumlu yorumlar alır. Kullanıcılar, kolay kullanımını, yakıt verimliliğini ve şehir içi sürüş için uygun boyutunu takdir etmektedir.

Hyosung Ne Malı?

Hyosung, 1978 yılında kurulan Güney Koreli bir otomotiv ve ağır ekipman üreticisidir. Şirket, motosiklet, scooter, ATV ve UTV gibi çeşitli araçlar üretmektedir. Hyosung motosikletleri, uygun fiyatlı ve güvenilir olmaları nedeniyle bilinmektedir.

GT 250R 2006

2006 Hyosung GT 250R, modelin ilk neslidir. O zamandan beri motosiklet, daha yeni ve güncellenmiş özelliklere sahip birkaç revizyondan geçti. Ancak 2006 modeli, bütçe dostu, başlangıç seviyesi bir motosiklet arayanlar için hala popüler bir seçenektir.

Sonuç

Hyosung GT 250R, yeni başlayanlar ve kısa yolculuklar için günlük kullanım için uygun, uygun fiyatlı ve yakıt verimli bir motosiklettir. Kolay kullanımı, kompakt boyutu ve olumlu kullanıcı yorumları, onu bu amaç için iyi bir seçim haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • o makinadan uzak dur pisman olursun pisman olunca bu konuyu up'la ;)
  • Hyosung iyi makinedir. Alın pişman olmazsınız.Uzun yolda olsun şehir içi olsun oldukça kullanışlıdır. Maalesef ülkemizde kullanıcıları değilde gereksiz bilgi kirliliğine sahip olan özellikle Hyosung düşmanı,her türlü karalama yapmaya çalışan tipler bol bol, bol keseden konuşur.
    Zaten kafası karışık olan arkadaşlarda kendini garantiye alır. Sanki Japon motorları servise gitmez,arıza yapmazmış gibi..
    2007 model 250R ile 3. yılda 45bin Km ye girdim. Bakımlarına dikkat ettikten sonra sorun çıkarmaz.
  • 2. el fiyatı güzel çift silindir Kore malı muadillerine göre çok üstün yanları var. Karalamaya çalışanları dinlememelisin
  • arkadasim hyosung dedigin cakma japon malidir cin malindan 1 gömlek üstündür baskada birsey degil alternatiflerine yönelmeni tavsiye ederim görüntüsüne bakipta aman yanilayim deme ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın elbiseli adam 13. bölüm yaz izle sonra git gözün kapalı hondayı al gidip hyosung görüntüsüne aldanma her şey görüntü değil.

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 17 Kasım 2011; 20:52:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

arkadasim hyosung dedigin cakma japon malidir cin malindan 1 gömlek üstündür baskada birsey degil alternatiflerine yönelmeni tavsiye ederim görüntüsüne bakipta aman yanilayim deme ;-)

Neye gore soyluyosun bunlari? Dayanagin yoksa kendi fikrini gercekmis gibi insanlari yanlis yonlendirme.

Hyosung gayet iyi bir motordur. Altin elbiseli adam'in incelemesi vardi youtube'da bulursun. Parasina gore de diger rakiplerinin onunde.

Ben olsam alir miyim, almam. Gider kucuk bir motorla ogrenip, onu satip, 500-600 cc lik daha uzun sure seni tasiyacak bir motor alirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i
    5 ay önce açıldı
    w124 200D hakkında
    14 yıl önce açıldı
    125cc Scotter Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendileri iyi bir motordur ama 2 sene kullanılıp satılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulvo47

Hyosung iyi makinedir. Alın pişman olmazsınız.Uzun yolda olsun şehir içi olsun oldukça kullanışlıdır. Maalesef ülkemizde kullanıcıları değilde gereksiz bilgi kirliliğine sahip olan özellikle Hyosung düşmanı,her türlü karalama yapmaya çalışan tipler bol bol, bol keseden konuşur.
    Zaten kafası karışık olan arkadaşlarda kendini garantiye alır. Sanki Japon motorları servise gitmez,arıza yapmazmış gibi..
    2007 model 250R ile 3. yılda 45bin Km ye girdim. Bakımlarına dikkat ettikten sonra sorun çıkarmaz.

Arkadaş haklı. bende de var. bi kez yolda bıraktı o da benim hatam. bujiler bitmişin ötesi ben hala çalışsın diye zorluyorum. ayrıca makinası Suzuki tarafından geliştirildiği için suzukiden anlayan ustalar motoru tamir edebiliyor. fren olayı inanılmaz güzel (özellikle YBR'den sonra :) ) Hondaya lafım yok ama Honda alıp da havalı havalı giderken bi Hyo seni sollayıp geçerse ve ona yetişemezsen canın biraz sıkılır ;) şaka biyana ama ben de 600lük severim normalde hatta şimdiye çoktan 600lüğe geçiş yapmayı düşünüyordum ama benzin o kadar pahalandıki yaşasın 250cc :D e görüntü de var. hız da var daha ne olsun.

• quote:

Hyosung iyi makinedir. Alın pişman olmazsınız.Uzun yolda olsun şehir içi olsun oldukça kullanışlıdır. Maalesef ülkemizde kullanıcıları değilde gereksiz bilgi kirliliğine sahip olan özellikle Hyosung düşmanı,her türlü karalama yapmaya çalışan tipler bol bol, bol keseden konuşur.

Abi sana bi şey sormak istiyorum da bu hyosung gv250 gt 250naked ve gt25rlerde sanırım hepsinde aynı motor var , bu motorların 5000 devir civarından gaz almama gibi kronik bi sorunları varmış diye duydum sende de var mı bu olay ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

quote:

Abi sana bi şey sormak istiyorum da bu hyosung gv250 gt 250naked ve gt25rlerde sanırım hepsinde aynı motor var , bu motorların 5000 devir civarından gaz almama gibi kronik bi sorunları varmış diye duydum sende de var mı bu olay ?

evet makineleri nerdeyse aynı. benim motorum bazen (sanırım özellikle iyiısınmamışsa) 5000devir civarında hemen gaz yemiyo ama iki üç saniye sonra öyle bi hızlanıyoki, şaşıryorum. ustam ufak bi parçanın değişmesiyle düzeleceğini söyledi ama seni rahatsız etmiyosa boşver dedi.

• Ben 2007 yılında 2006 model hyosung kullandım burayada resimleri koymuştum bir gün üzmedi beni daha sonra evlilik filan derken satmak zorunda şimdi tekrar gözüm kapalı gittim 2011 model beyaz modeli aldım hiçte pişman değil gayet kaliteli motordur. Çinli değildir ve korelidir. ek olarak japon sandığınız motorlar sizce nerde üretiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Ben 2007 yılında 2006 model hyosung kullandım burayada resimleri koymuştum bir gün üzmedi beni daha sonra evlilik filan derken satmak zorunda şimdi tekrar gözüm kapalı gittim 2011 model beyaz modeli aldım hiçte pişman değil gayet kaliteli motordur. Çinli değildir ve korelidir. ek olarak japon sandığınız motorlar sizce nerde üretiliyor

Hayırlı olsun. Süpermiş hocam, aman maaşallah diyelim :D
  • quote:

Ben 2007 yılında 2006 model hyosung kullandım burayada resimleri koymuştum bir gün üzmedi beni daha sonra evlilik filan derken satmak zorunda şimdi tekrar gözüm kapalı gittim 2011 model beyaz modeli aldım hiçte pişman değil gayet kaliteli motordur. Çinli değildir ve korelidir. ek olarak japon sandığınız motorlar sizce nerde üretiliyor

Yok hocam mümkün değil,yanlışın var. Memlekette capon malı harici kalite motor yok. Bu hyo lar 10 bin Km sonra çöpe gidiyor. Hurdalıklar bunlarla dolu. Kilola satıyorlar. Kullanıcıları boşa üfürmesin atlarmış zıplarmış,milletin bunlara karnı tok. Asıl dış kapının mandalları bilir bu makinayı. Her türlü testlerini yapıp beyan bildiriler. Onları dinleyinki biraz piyasa öğrenin.Boşa almışsınız. Yakında krank kırar o...
    Kazasız belasız.

• pulvo47 akşam akşam güldürdün beni
  • Adam doğru söylüyor. Hayırlı olsun bu arada.
  • vallahi bi arkadasın sayesınde ban yedıkde neyse takıp edemedık forumu. Eger sen 250cclık bır motosıkletı bır 600cc motor gıbı zorlarsan o motorun krankı felan dagıtırsın. Ayrıca 250cc'lerde Hyolar son süratde üstün
  • Motorun görüntüsüne aldanıp, 175-180 le uzun süre seyir eden, yüksek hıza cıkmasa bile düşük vites yüksek devirde motorun anasını ağlatan, motoru yağsız bırakan tipler yüzünden bi cok krank kırmış hyo var piyasada bunlarda 2006 ve 2007 model zaten sonrasında devir kesici geldi, hatta 2011 lerde devir kesici 1-2 Bin devir daha erken devreye giriyo, bunu zaten son hız videolarına bakarakda anlayabiliriz 180 185 yapaan motorlar hep 2006 2007(sonra alıyolar motoru ellerine)

Şimdi sana kendimden örnek veriyim 2008 model temiz bi hyo buldum aldım, 4 bin tecrübem oldu, 100-150 km gibi aralıksız gittiğim yollar oldu (uzun yol sayılırmı orasını bilmem) ben bi kere yolda kaldım evimin 100 m. ilersinde sigortalar atmış, o kadar. Benim arkadaşımda cbf 150 var hemde 0 km aldı şuanda 5500 kmde oda bi kere yolda kaldı mesala... böyle ufak tefek şeyler arada olucak, zaten lastik patlar, buji biter böyle şeyleri yaşamamak icin düzenli bakım + eskiyen parcaları anında değiştirmek şart...
    Motoru ilk aldığımda bu kulaktan dolma bilgiler yüzünden motora güvenip uzak yere giderken tedirgin oluyodum, zamanla öğrendimki motora bin türkiye turuna cık...
    Hele motoru 0 alırsın yada 10 12 bin km yi gecmemiş tertemiz bi tane ikinci el alırsın, hic düşünme cık türkiye turuna...

Bu arada bi iki resimde benden

Son iki resim bu pazar günkü buluşmadan hatta bide video ekliyim, belki izlemek istersiniz, ben motoru almadan önce böyle videolları öyle bi afiyetle izliyodumki
    gerci şimdide izliyorum sürmek kadar olmasada izlemeside cok zevkli.

http://www.youtube.com/watch?v=ZqLreLR6sOo&feature=share

pulvo47 ve onun gibi ön yargılı tiplerin laflarına kanma, sahibinden.com daki fake km lere bakıp motor 10 bin km nin üstüne cıkmıyo sanıyo kendisi, "Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı" na bakabilirsin googla direk "gt 250 r" yazdınmı en üstte cıkan, bolca 30 bin 50 bin km de hyo var, konya istanbul istanbul bursa, istanbul karadeniz turu vs. türkiyede fink atanlar bolca var bu adam motoru kötüler ama sorsan binmemiştir, ona onun dilinde sert cevap vermek lazım ama tabi burası forum, aslında gercek hayatta da cıkıyo böyle tipler gercektede takmam, he diyip gecceksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi american_camaro -- 11 Aralık 2011; 1:56:01 >

• quote:

pulvo47 akşam akşam güldürdün beni

Abi öyle deme, Lütfen kulaktan dolma bilginin gücünün farkında olalım lütfen .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi american_camaro -- 22 Kasım 2011; 14:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: american_camaro

quote:

pulvo47 akşam akşam güldürdün beni

Abi öyle deme adamın cok sağlam teknik bilgiye ve tecrübeye sahip, kulaktan dolma bilginin gücünün farkında olalım lütfen .

Dostum tam emin değilim ama "pulvo47" arkadaşımız tariz yapmış galiba. (bişeyi iğneli olarak tam tersini söylerek anlatma sanatı :D )
    Senin makine de sağlammış. benimki 2006 ikinci el aldım ama daha kimse krankını kırmayı becerememiş :) haklısın çoğu kişi binip öyle bi havaya giriyoki,600'lük 1000'lik sanıp bastıkça basıyolar, benim motorda, ustam çok zorlamadan max 168 gördü (kendi öyle diyo) ben açıkçası hiç zorlamadım çünkü (nasıl bi deliliktir bilmiyorum ama) daha orijinal lastikleri üstünde :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.