Şimdi Ara

Hyosung GT 250r hakkında??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
46.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok adam ciddi ciddi yazmış, senin dediğin gibi olsa "(!)" falan kullanırdı, en kötü gülme işareti kullanırdı.
    Adam ciddi ciddi yazmış yani, ama cbr 250 r, ninja 250 r, ve hyosung gt 250 r sürmüşmü acaba ?

O kadar kesin cumleler kuran bi adamın ya bu motorları sürmüş olması gerekir, yada o 10 binde krank kırar dediği motor 50 bine sorunsuzca cıkınca o krangı yemesi veya .... gerekir.
  • Oof of.
    Sevgili arkadaşlar,
    3,5 yıl süre ile 46bin Km Hyo kullanan varmı?
    Her gün işe Hyo ile giden varmı ? (bil fiil tepesinden inmeyen)
    En az bir kez yarış pistine çıkan, 250cc deyipte 600-1000cc kategorisinde bizzat lisanslı pilotlarla kafa kaldıran - 20 tur 3, vitesten yukarıya çıkmadan sürekli 9-11bin devir aralığında kullanan varmı ?(ısıdan bacaklarım yandı gövdede bulaşık yağ kalmadı hepsi yanıp buharlaştı
    .Bu esnada 2 kez 10bin devirdeyken heyecandan vitesi 3 ten 2 ye düşürüp bu devirde debriyaj bıraktım motor stop ladı,tekrar çalıştırıp devam ettim, o işkenceye,basınca ve o sıcağa rağmen sözde krak kırmadı)
    Bu 3 yıl içinde yanlayıp şu veya bu şekilde kırık,çizik sebebiyle 3 kez grenaj ve peg seti(depo,gidon saymıyorum) değiştiren varmı?

Halen aynı motoru kullanıyorum: Sorunsuz..

İsteyenlere artık ağzımla kuş ta tutarım. Daha na diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulvo47

Oof of.
    Sevgili arkadaşlar,
    3,5 yıl süre ile 46bin Km Hyo kullanan varmı?
    Her gün işe Hyo ile giden varmı ? (bil fiil tepesinden inmeyen)
    En az bir kez yarış pistine çıkan, 250cc deyipte 600-1000cc kategorisinde bizzat lisanslı pilotlarla kafa kaldıran - 20 tur 3, vitesten yukarıya çıkmadan sürekli 9-11bin devir aralığında kullanan varmı ?(ısıdan bacaklarım yandı gövdede bulaşık yağ kalmadı hepsi yanıp buharlaştı
    .Bu esnada 2 kez 10bin devirdeyken heyecandan vitesi 3 ten 2 ye düşürüp bu devirde debriyaj bıraktım motor stop ladı,tekrar çalıştırıp devam ettim, o işkenceye,basınca ve o sıcağa rağmen sözde krak kırmadı)
    Bu 3 yıl içinde yanlayıp şu veya bu şekilde kırık,çizik sebebiyle 3 kez grenaj ve peg seti(depo,gidon saymıyorum) değiştiren varmı?

Halen aynı motoru kullanıyorum: Sorunsuz..

İsteyenlere artık ağzımla kuş ta tutarım. Daha na diyeyim.

600 lük ve 1000 lik makinalara kafami tuttun hangi filmdeydi o sahne sallamasyondaydi yanilmiyorsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: pulvo47

quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Ben 2007 yılında 2006 model hyosung kullandım burayada resimleri koymuştum bir gün üzmedi beni daha sonra evlilik filan derken satmak zorunda şimdi tekrar gözüm kapalı gittim 2011 model beyaz modeli aldım hiçte pişman değil gayet kaliteli motordur. Çinli değildir ve korelidir. ek olarak japon sandığınız motorlar sizce nerde üretiliyor

Hyosung GT 250r hakkında???

Yok hocam mümkün değil,yanlışın var. Memlekette capon malı harici kalite motor yok. Bu hyo lar 10 bin Km sonra çöpe gidiyor. Hurdalıklar bunlarla dolu. Kilola satıyorlar. Kullanıcıları boşa üfürmesin atlarmış zıplarmış,milletin bunlara karnı tok. Asıl dış kapının mandalları bilir bu makinayı. Her türlü testlerini yapıp beyan bildiriler. Onları dinleyinki biraz piyasa öğrenin.Boşa almışsınız. Yakında krank kırar o...
    Kazasız belasız.

hahhahah zamanötesi demişti bu nesili sevmiyom ironiden bile anlamıyorlar diye

• adam büyük adam dede :)
  • denfekolte kim büyük adam zamanötesi mi ??
  • biri gelmis yine akillanmistir insallah..
  • akıllanmamış

akıllı olanın akıllanması gibi bir durum olamaz çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

denfekolte kim büyük adam zamanötesi mi ??

aynen merdo
  • quote:

akıllanmamış

• quote:

akıllanmamış

tamam sayin avukat :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

akıllanmamış

Yetersiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: denfekolte98

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

akıllanmamış

Yetersiz

akillanmadiysan istersen yine göndersinler tatile?
  • herkese çok teşekkür ederim yorumlar hakkında ama honda cbr 250r gözüm kaydı temiz bulabilirsem şöle 7500tl filan alcam süper bi alet ???
  • Onu bunu boşverin, Hyo iyi motordur...Yalnız ben race tipi motorları tutmadığım için aşağıdaki versiyonu tercih ederim...Ah ahhh
     Hyosung GT 250r hakkında???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quasi522 -- 26 Kasım 2011; 1:53:50 >
  • Gt250R sağlam motosiklettir. Bakımını düzenli yap, yağını eksik etme seni üzmez. Ama en önemlisi altındakinin 250cc hacmine sahip olduğunun bilincinde ol ona göre sür.
  • mart ayinda satmayi planliyorum. satmamin sebebi ise okulun bitecek olmasi ve askere gidecek olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroon5

herkese çok teşekkür ederim yorumlar hakkında ama honda cbr 250r gözüm kaydı temiz bulabilirsem şöle 7500tl filan alcam süper bi alet ???

Hocam paraya acıma, +7000 tl madem verceksin, 300-400 tl nin hesabını yapma...
    Yani git 0 al demiyorum 2.el alırsan +1000 tl kar edersin, zaten satış işleri ruhsat plaka işleri falan 0 cok pahalıya geliyo sırf ordan deli gibi kurtarıyosun...
    Neyse demem o ki alacağın motorun düşmesi kalkması egzoz'unda grenajında ciziği olmasın, bi heves gözünü kapatır alırsın fiyat uygun diye, sonradan pişman olursun...

Şimdiden hayırlısı olsun, cbr 250 r kaliteli motordur, viraj kabiliyeti iyidir, turuncu füme rengi görüntü olarak cok hoşuma gidiyo, bide düz kırmızısı var ama türkiyede yok.
    Kötü yanı ise deposu kücük + direksyonu yüksek, racing sürüyomuş gibi hissetmiceksin kendini, zaten performas olarak cok bişey sunmuyo tek silindir motor, o yüzden racing sürüyorum triplerine girilmez bence onla ama karar senin, kötü bi karar demiyorum iyi yanı var kötü yanı var.

quote:

Orijinalden alıntı: quasi522

Onu bunu boşverin, Hyo iyi motordur...Yalnız ben race tipi motorları tutmadığım için aşağıdaki versiyonu tercih ederim...Ah ahhh
    http://japanautopress.chicappa.jp/hsmc/cms/wp-content/uploads/2009/05/GV125C-sideredblack.jpg

Dünyada tek sevmediğim motorsiklet türü dür bu.
    Gecen otobüste oturuyorum yanda bi adam bu motorla triplere girmiş; dik dik oturuyo kasıyo kendini falan, arkadan geldi gaz aca aca, "lan" dedim "göstergeye bak yeşil elektronik hız göstergesi" cok tanıdık geliyo.. falan tabi yarım saniye icinde dank etti, hyosung işte bu, motorun coper olmasına rahmen dikkatimi cekme sebebinin hyosung olmasını anlamalıydım en başta, motorun bu kadar diri, canlı, gösterişli, kalıplı durmasının sebebi bu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi american_camaro -- 26 Kasım 2011; 23:52:51 >

• hyo dediğin bildiğin kanuni işte honda cbr250r çıkmadan ninja250 alamıyanların tesellisi idi...şimdi hem st&kanuni oldu hemde cbr250r çıktı o fiyata gider honda cbr250r alırım hem servisi belli hem parçası belli hemde japon.Şuan piyasada cbr250 gibi bir makine varken hyo myo hikaye...paran varsa ninja alırsın yoksa cbr250 bukadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

hyo dediğin bildiğin kanuni işte honda cbr250r çıkmadan ninja250 alamıyanların tesellisi idi...şimdi hem st&kanuni oldu hemde cbr250r çıktı o fiyata gider honda cbr250r alırım hem servisi belli hem parçası belli hemde japon.Şuan piyasada cbr250 gibi bir makine varken hyo myo hikaye...paran varsa ninja alırsın yoksa cbr250 bukadar basit.

hocam kusura bakma ama "hyo dediğin bildiğin kanuni işte" dediğin an Hyo'yu bilmediğini anlamış oluyoruz. Kanuni'nin tam olarak hangi modelinin motorunu Suzuki geliştirdi. Mükemmel bir motor demiyorum tabi ama bence Cbr 250'den iyi. şu an makyajlandı ama keşke komple yenilenseydi. Komple yenilenince honda'yı yerinden eder. eksiklerini de düzeltmiş olurlar. zaten bence Honda'nın modelini beklediler, ondan daha üstün bi motor yaratmak için. açıkçası ben de önceleri Korelileri pek tutmuyodum ama Samsung falan adamlar ortalığı dağıtmaya başladı. (gerçi Hyundai'yi hiç sevemem heralde ama) Bu arada Kanuni depoya adını etiketleyip bu Hyo'yu kendi adı altında satmak için ne davalar açtı. bilginize.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.