Şimdi Ara

YAMAHA YBR MOTOR FİYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR YBR MOTOR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 2008 TBR BORDO RENKTE 13200KM DE NE KDAR EDER YBR MOTORLARIN PİYASASI NE KDARDIR? TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. BİDE BU BORDO RENKTE MOTORA MODİFİYE YAPMAKTA ZORLANIRMIYIM KIRMIZI RENKLİ Bİ ŞEY SIRITIRMI YOKSA BORDO RENKTETE MAODİFİYE PARÇALARI BULABİLİRMİYİM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çile -- 9 Mart 2010; 11:26:34 >

• yamaha ybr 125 lik bende düşünüyorum ikinci el fakat motorunu açtırdığımızda ve yeniden motoru yaptırdığımızda orijinal gibi olmuyormuş bilgisi olan paylaşabilirmi.
  • ybr motor fiyatları ve yukarıda verdiğim motor ne kdar eder piyasa değeri nedir ybrlerin bilgisi olan paylaşabilirmi?
  • Fiyatı konusunda birşey bilmiyorum ama yukardaki motor gerçekden güzel gözüküyor . Benim ekstra gözlemlediğim eksoz büyütülmüş , kafa çıkarılmış ama göze değişik gelen başka şeylerde var gibi ne olduklarını yazarsanız merak ettim şimdi
  • ybr alacaksan 2005 model al onlar gerçek japon malı 10 sene rahat binersin km de de diğerlerine gore 10 km daha fazla yapıyor.
  • 2008 modellerinde bordo rengi hoşuma gidiyor benimde forumda yokmu hiç motor fiyatlarından anlayan xD
  • Yamaha bayisi olarak yardımcı olayım.

2010 model yeni seri YBR 125 in fiyatı 4390 TL dir (ÖTV ve KDV dahil)

2009 modellere göre özellik olarak çok farklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeYy@Z

2008 modellerinde bordo rengi hoşuma gidiyor benimde forumda yokmu hiç motor fiyatlarından anlayan xD

Ben çok yakın tanıdığımdan 2008 bordo 8700 km de 2300 Tl ye aldım iyi fiyat yani 2500 den aşağısı başkası satmaz hemde yuvarlak far
  • 2006 2007 leri 2100 2300 arası rahat bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.