Merhaba 2. El bir Honda spacy 110 aldım 2013 model, yeni motor yapıldı. Süreçte yüksek yakıt tüketimi ve rolantida durmadigi için subap ayarı yaptım emme 0.12mm egzoz 0.18mm olarak yaptım motor daha hızlı çalışıyor şuan ancak yine rolantida durmuyor isi sensoruden dolayı olduğunu düşünüp çıkarttığımız da rolantida duruyor taktiğimda anında stop ediyor çıkarttığımız da motor gaz yememe problemi olmuştu yeni işi sensorude malesef aynı rolantida durmuyor 2 tane olduğu için işi sensörü subap kapağının önune koydum işi sensörü ve soketi süreçte stop etme minimum dereceye indi ancak şuan olan problem şunlar asıl konu ;) 1. Motor marş düğmesine dokundugum anda çalışıyor ancak direk stop ediyor 2. Kere bastığımda biraz uzun duruyor rolantida tekrar stop ediyor 3. Kere yapınca bu sefer rolantida stop edmiyor kolay kolay son gazda ve yokuş yukarı çıkarken motor rolantisini düşürüyor normalde bağırması gerekirken motor sanki boğuluyor süreçte yardımlarınızı bekliyorum eğer buraya kadar okuyup yardımcı olabileceklere veya öneri sunucaklara teşekkürlerimi iletiyorum genelde bu sorun motor soğukken oluyor.