Bildirim
Civic atmosferik motor nasıldır?
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Yil olarak hangi seneden bahsediyorsunuz tam bilmiyorum. Bahsettiğiniz araç CVT mi yoksa tam otomatik mı onu da bilmiyorum. Arkadaşlar aydınlatacak tır.
Atmosferik motor olarak, sınıfına göre ortalama bir performans sağlar. Otogaz ile tam uyumludur. Japonların Korelilerin genel özelliği diyebiliriz zaten, tup taktirirsaniz sıkıntı cekmezsiniz güzel bir yerde montajı olduğu taktirde -
Arabalardan pek anlamam açıkçası. Yarı otomatik vites nedir onu bile yeni okudum. Burada dizel benzinli konusunu okuyunca kafam iyiden iyiye karıştı.butcem Max. 70 bin ve az yakan az problem çıkaran otomatik araba arıyorum. Yılda ortalama 15 bin km yapacak. Şehir içi dışı karışık. Filtreleyip arayınca çok seçenek çıkmadı. Mesela hiç Megane focus çıkmıyor aramalarımda. Bol miktarda Civic var. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: fatihburak95
Yil olarak hangi seneden bahsediyorsunuz tam bilmiyorum. Bahsettiğiniz araç CVT mi yoksa tam otomatik mı onu da bilmiyorum. Arkadaşlar aydınlatacak tır.
Atmosferik motor olarak, sınıfına göre ortalama bir performans sağlar. Otogaz ile tam uyumludur. Japonların Korelilerin genel özelliği diyebiliriz zaten, tup taktirirsaniz sıkıntı cekmezsiniz güzel bir yerde montajı olduğu taktirde
-
Atmosferik araçlar eşek gibi, iyi bir şey olsaydı modern turbo motor a geçmezdi hepsi. -
Buralar karışır vaziyet alalım
Atmosferik motor gitmiyorcular gelmeden yerimizi alalım
Hocam sen bu foruma bakma. Tak lpg ni yaslan arkana. yağını suyunu eksik etme. Bak hayatına
Atmosferik candır. -
Pek keyif veren bi makina değil, şehirlerarası yollarda çok kolay tokatlanan bi araç. -
Hocam Atmosferik motorlar devirli kullanıldığında gayette gidiyor. Endişeniz olmasın.Beklentiniz Ralli yapmak ya da Roll yapma değilse tabii.
Ayrıca kriteriniz itibariyle az yaksın otomatik olsun ve sorunsuz olsun diyorsanız temiz dizel bulamazsınız o paraya zaten.
Atmosferik LPG kombinasyonu alın keyfinize bakın hocam. -
Yahu adam atmosferik motorun ne olduğunu bilmiyor kendi aracının da atmosferik olduğundan habersiz, Civic'in motor adı falan sanıyor, millet gidiyor gitmiyor modern turbo Cvt falan başlamış yazmaya.
Atmosferikti şuydu buydu karıştırma, 2.el temiz tüplü bir araba al geç arkadaşım. Marka-model vb takılma, test sürüşü yap, iyi bir yere ekspertiz yaptır yeterli. Sadece otomatik benzinli Focus ve Golflere bulaşma. -
Bende sizin gibi 2005 model lpg li getz sahibiyim. Tercihlerinize göre civicler cidden mantıklı araçlar, temizlerine denk gelirseniz kafanızı ağrıtmaz. Otomatik diyince çoğu arabadan korkuyorum malesef. Tamam bir turbolu araba gibi altınızdan fırlamaz ama işinizi görür emin olun. Yalnız neredeyse 10 yaşındaki civicler olmuş 70 bin. Otomatikleri gereksiz pahalı malesef. -
Senin lpg li getz in de atmosferik be güzel kardeşim
alacağın arabanın modek yılı önemli 2 tip vitesi de kullandı honda. -
Şahsen 132 beygir atmosferik corollamız var araba bildiğin GİTMİYOR! Turbolu araba bakmanı tavsiye ederim. 1.0 olsun turbolu olsun. -
O paraya tam otomatik LPG li FD6 alırsın. Pek keyif veren bir araç değil. Şanzıman yavaş , Yol sesi tümüyle içeride , Lastik sesi içeride , Trim sesleri mevcut , Frenler sorunlu , kaporta çok zayıf , boyası berbat , 140 160 gibi tırların yanından geçerken salınım yapıyor tehlike yaratıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code140 -- 14 Haziran 2019; 10:10:14 > -
Bir yerden bir yere mi gidiyoruz yoksa şehirler arası yolda ralli mi yapıyoruz?quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Misterr
Pek keyif veren bi makina değil, şehirlerarası yollarda çok kolay tokatlanan bi araç.
Amacınız birilerini tokatlamak ise bu amaç için geliştirilmiş yarış araçları var. Onları tercih ederseniz kimseye tokatlanmazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haremsize -- 14 Haziran 2019; 10:55:49 > -
Cevap yazıp katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Kullandığım Getz 1.3 motor 105 km 3000 devire denk geliyor. 110 km sonrası arabada çok ses oluyor. Uzun yolda güven vermiyor. Yaşı itibariyle yıprandı da. Getz den sonra 2010-2014 arası bir civic gayet konforlu gelir diye düşünüyorum. Yinede başka tavsiyesi olan varsa memnun olurum. Peougot 208 vb. -
kardeş getz ufak geliyor diye mi değiştiriyorsun?quote:
Orijinalden alıntı: izmir-ankara
Cevap yazıp katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Kullandığım Getz 1.3 motor 105 km 3000 devire denk geliyor. 110 km sonrası arabada çok ses oluyor. Uzun yolda güven vermiyor. Yaşı itibariyle yıprandı da. Getz den sonra 2010-2014 arası bir civic gayet konforlu gelir diye düşünüyorum. Yinede başka tavsiyesi olan varsa memnun olurum. Peougot 208 vb.
bir de kafanda belli, bir model yok sanırım
208 ve civic bambaşka amaçlar için alınır
şahsi fikrimi sorarsan ilk olarak önceliklerini belirle
ve bunları önem sırasına göre diz
ona göre yorum yapılır kafanda bir şeyler oturur
çünkü bir modelde öncelik yakıttır diğerinde güvenlik diğerinde sorunsuzluk
böyle derya deniz
bagaj önemli mi
atik mi olsun gaza bastığında arkaya yaslasın mı? yoksa efendice hızlansa da sana yeter mi?
filan gibi
-
atmosferik benzinli motor en sıkıntısız motor tipidir, aşırı sıkıştırma olmadığından fazla yıpranmaz, parça maliyetleri işçilik düşüktür, lpg ye en uyumlu motor tipidir daha doğrusu en ucuz lpg sistemlerine uyumlu motor tipidir, özellikle japon grubu daha da sorunsuzdur
dezavantajları ise düşük devirde hantaldır, öyle geçen tokatlar diye bir dünya yoktur, yüksek devirde gayet güzel yürür ama haliyle fazla yakar, bu yüzden sürekli yüksek devir tercih edilmez
uzun yolda yüksek süratlere çıkılınca yüksek devirlere çıkıldığından motor sesi artar, bundan daha az sesli olan da turbo benzinlidir, turbo dizeller alt üst farketmez her devirde aşırı derecede seslidir
japon grubunda şanzımandan korkmana gerek yok, honda civic yanında bütçenin yeteceği oranda toyota corolla da bakabilirsin, dizele çok bulaşma, lpg li olarak aldığın araçta da alır almaz mutlaka ayarlarını profesyonel bir yere yaptır
-
1.4 turbo astralara bakabilirsin. Atmosferik arabayı boşver. -
o fiyata çok temiz mazda 3 bulunabilir, honda civic piyasası biraz karışık aynı paraya hem çok güzel arabalar hem de leş arabalar olabiliyor. iyi araştırmak lazım. bütçeniz dahilinde biraz araştırıp 2013 ve sonrası corolla almanız da mümkün. biz yanları sürtmeden boyalı 2015 advance corollayı 68e almıştık. zaten istediğiniz otomatik, lpg kombinasyonu bir tek japon ve kore grubunda var. -
Şimdi gelip fanboyluk yapmadan millet. Evet hocam dedikleriniz doğru. Diğerleri pek umrumda değil de arabanın yol tutuşu felaket kötü. Temde 120 ile viraj dönmeye kalkarsanız zıplaya zıplaya dönüyor. -
132'lik corolla benim 1.8 122'lik arabadan daha iyi gidiyor. Benim araba da 1.6 turbo dizellerden ve 1.0 tsi'dan iyi gidiyor.
Yani ya basmadınız ya da araçta sorun var.
Amacınız birilerini tokatlamak ise bu amaç için geliştirilmiş yarış araçları var. Onları tercih ederseniz kimseye tokatlanmazsınız. |
Şahsen 132 beygir atmosferik corollamız var araba bildiğin GİTMİYOR! Turbolu araba bakmanı tavsiye ederim. 1.0 olsun turbolu olsun.
|
Atmosferik araçlar eşek gibi, iyi bir şey olsaydı modern turbo motor a geçmezdi hepsi.
|
Yahu adam atmosferik motorun ne olduğunu bilmiyor kendi aracının da atmosferik olduğundan habersiz, Civic'in motor adı falan sanıyor, millet gidiyor gitmiyor modern turbo Cvt falan başlamış yazmaya.
Atmosferikti şuydu buydu karıştırma, 2.el temiz tüplü bir araba al geç arkadaşım. Marka-model vb takılma, test sürüşü yap, iyi bir yere ekspertiz yaptır yeterli. Sadece otomatik benzinli Focus ve Golflere bulaşma. |
Benzer içerikler
- nesil car
- android auto youtube
- egea 1.3 multijet yağ eksiltme
- motor numarası okunmuyor
- wöbermann filtre nasıl
- cupra terramar ne zaman gelecek
- mercedes 2024 fiyat listesi
- lexus nx fiyat
- chery fiyat listesi 2024
- honda elektrikli suv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X