Amazondan satıcısı yerli bir olan bir firmadan bir ürün aldım. Defolu çıktı, amazon üzerinden iade işlemleri başlattık ( yanlış yada eksik bir işlem yaptık mı bilmiyorum) bize amazon bir iade Kodu verdi ve iade işleminiz alınmıştır vs tarzında bir içerik vardi.
Kargoya teslim etmek istedik ama amazonun ayrı bir kod vermesi gerektiği söylendi. Amazon ilgileniyoruz siz bir işlem yapmayın dedi. Satıcı ben bir işlem yapmam amazon verecek kargo kodunu dedi. Amazon u 7 günde bir aradım, her arayisimda takip ediyoruz vs dediler. En son a dan z ye işlemi ile sorunuzu çözecez dediler onu da reddettiler. İade süresi içinde işlem yapmamışım. Hem hiç bir işlem yapmayın bizden haber bekleyin diyorlar hem de süresi içinde yapmadınız diyorlar. 50 gündür bu işle uğraşıyorum.
Kısacası defolu ürün elimde hala beklemede ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.
Konu hakkında yardımcı olabilecek var.mı?
Yatırım Konusunda Yardım
Merhaba. Evin 2 arabası var. Birisi garajda yatıyor ve yaklaşık değeri 850 bin. Bankadan 1.29 ile 1milyon kredi cekebiliyorum.
Arabamı satıp kredi kullanıp daire almayı düşünüyorum fakat son 3 ayda yüzde 50 arttı daire fiyatları. Fiyatlar bu haldeyken dahi arabamı satıp kredi kullanıp ev almak mantıklı mı? (Alabildiğim en pahalı evi)
Başka bir düşünce 1milyon krediye karşılık 200 bin nakit ekleyerek daha uygun bir ev almak kalan nakit başka şekilde değerlendirmek.
Koni hakkında tecrübelerinizi ve fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum. Saygılar.
Sıfır Polo ile cam filmi ve boya koruma da aldık mecburi. Bayii cam filminde ufak kabarcıklar olabilir ve bu zamanla düzelir dedi. Düzelmez ise gelin dedi ve 10 günde bazı yerlerde nokta şeklinde bazı yerde de 1mm çapında bir kaç kabarcık var. Bu kabarcık ortada değil çerçeveye yakın. Bunun için servise gitmek gerekir mi yoksa bu şekilde kullanmalı miyim. İlerde düzelme ya da tam tersi daha da artma olur mu?
Evin ikinci arabasi Eski aracimi satıp hem teknoloji hem yıl anlamında daha iyi bir araç arayışına girdim. Butce önce 150 bin sonra 200 bin en son 250 bin derken Baktım fiyatlar bir garip o zaman sıfır km alayım dedim. Sıfır buldum ama rengini beğenmedim (Siyah polo life) Şimdi sıfır bulamıyorum. 1 yada 2 yaşındaki araçlar sifirindan 10 bin pahalı. Ben de ucuz yollu ev arsa bakıyorum. Yoksa paramla rezil olacam.
Merhabalar. 16 yaşında GETZ sahibiyim. 6 yıldır beni hiç üzmedi ama artık değişme zamanı geldi. Şehir içinde de günlük 100km gidiş şeklinde yolda da kullanılabilecek Araç arayisindayim. Yeni poloya niyet ettim ama bulamadım. Zaten butcemi de çok zorluyor şuan.
Aslında bir yandan da yoğun trafikte olacak bir araç olacağı için sıfır Araçta pekantikli değil gibi. Çarpma surtme vs olacak illaki.
180-220 bin bandında b segment hb hangi araci tavsiye edersiniz. Polo ise hangi modeller ve paketler yine aynı şekilde Clio yada Auris ise hangi model ve paketler. Tesekur ederim
15 yaşında eski bir arabam var. Yeni polo almak istiyorum ama 180 Bin kredi çektiğimde 45 Bin faiz ödenecek. Hem arabamı yenileyim hem yatırım gibi olsun diye alınır mı? Teşekkürler
Merhaba. 15 yaşında olan aracımda daha önce olmayan bir şey oldu. Akü kendiliğinden bitiyor. Kontak anahtarı takılı değilken radyoyu acabiliyorum ya da camları kaldırıp indirebiliyorum. Daha önce tecrübe eden var mi sorun nereden olabilir. Bizi adan bir konusudur. Oto elwkteikcisine mi götüreyim. Tesekurler
Aşı konusunda...
Merhabalar yoğunluk sebebiyle haberleri takip edemiyorum pek. Mayıs ayında covid geçirdim. Bir kaç gün ağrım olsa da genel olarak iyiydim. Bana şuan aşı yapılmıyor. Aşı olan çevremdeki insanların yan etkilerden çok sıkıntı yaşadığına şahit oluyorum.
Aşı olan ile hasta olan bazı durumlarda neredeyse aynı problemi yaşıyor.
Aşı olan virüs bulaştırma orsnı hasta olup iyileşen ile aynı ise bu durumda bana neden Aşı olmam gerektiği konusunda bilimsel bir açıklama yapabilir misiniz?
Merhabalar, engelli çocuğum adına bir araba aldık. Araci alirken de kasko yaptırdık. Anladığım kadarıyla kasko firması arac pert olursa bize otvsiz yaptığımız ödemeyi vererek araci kendi aliyor. Eger durum bu şekilde ise;
En ufak bir zararda hemen perte çıkarmaya çalışan sigorta firması bizim başımıza böyle bir durum geldiğinde bize çok az bir para verecek ve gelen zam ve az artan engelli limiti nedeniyle kullandığımız aracın en boş paketini bile alamayacağız. ( durum bu şekilde ise sigorta firması perte çıkan araci onarıp satışa çıkarırsa bize verdiği parayı çıkardığı gibi üste kar da yapar)
Kasko yılı dolmasina az bir süre kaldı bu konuda mağdur olmamak adına ne yapabilirim bir sonraki poliçede.
Not: Cocugumun özel eğitimine inanılmaz cok para harcıyorum ve bu araba cocugunun gelecekte alacagi eğitimin sigortası. Bu konuda yaşayacağınız maddi kayıp direkt çocuğuma etki edecektir. Teşekkür ederim.
Hangi Ürün Hakkında Konuşsam Onun Reklamı Çıkıyor
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 825
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 29.368 (Bu ay: 631)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 333 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic