Merhabalar. 16 yaşında GETZ sahibiyim. 6 yıldır beni hiç üzmedi ama artık değişme zamanı geldi. Şehir içinde de günlük 100km gidiş şeklinde yolda da kullanılabilecek Araç arayisindayim. Yeni poloya niyet ettim ama bulamadım. Zaten butcemi de çok zorluyor şuan. Aslında bir yandan da yoğun trafikte olacak bir araç olacağı için sıfır Araçta pekantikli değil gibi. Çarpma surtme vs olacak illaki. 180-220 bin bandında b segment hb hangi araci tavsiye edersiniz. Polo ise hangi modeller ve paketler yine aynı şekilde Clio yada Auris ise hangi model ve paketler. Tesekur ederim |
Polo, Clio, Auris hangisi sizce?
-
-
Auris in segmenti C diye biliyorum ama üretimi duran bir model , piyasası iyi değil parçaları da pahalıdır muhtemelen..
Clio içlerinde en mantıklısı geldi, çünkü aynı fiyata Clio'da icon en dolu pakete ek otomatik (1.0 da , 1.33 te yarı otomatik) bir araç alınabilirken muhtemelen poloda boş paketlerden ya da manuel vitesli modellerden birine denk geliyordur diye tahmin ediyorum
-
yol yapacaksınız madem hergün clio bence konforsuz kütük gibi bir araba. şehir içi dediğiniz içinde ben polo tarzı bir şey bakardım açıkçası
-
Elegance paket kia rio 1.0turbo-otomatik alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 9 Ekim 2021; 23:5:4 > -
Satmak istediğimde kolay satılabilen prim yapmada da değer yitirmeyen bir araç arıyorum. Kia hic düşünmedim Bi sebeple
-
Clio 1.0 tce alın geçen sene aldım dün 219 a sattım 192 e almıştım 10 ay kullandım.. -
1.5 dcı Cliomu satıp 1.6 atmosferik Auris almıştım segment yükseltmek adına Auris c segmenti araç performans hariç her konuda diğerlerinden daha üstün.
-
Auris c segmenttir. Şu an sıfır yok zaten yerini corolla hb aldı. Oda diğerlerine göre pahalı haliyle. Ama segment farkını hissettirir. -
Autis dış tasarım olarak çok iyi değil bana göre ama özellikleri ve sağlamlığı ve ikinci eldeki talebi nedeniyle düşündüm. C segmenti olduğunu bilmiyordum. Zaten fiyattan da belli aslında. Üretimin kalkmış olması ilerde satışında yada değerinde problem olacagini sanmıyorum . Tesekurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmir-ankara -- 10 Ekim 2021; 8:31:9 > -
Performans beklentim yok benim. Yakıt konusunda nasıldır. Dizel mi benzinli mi en çok tutulan. LPG işine hiç girmek istemiyorum şuan getz LPG li ve ekstra yük bana.
-
Gönlümde polo olsada clio da olabilir diye biraz araştırdım. Kronik sorunları varmış. Start stop ve başka bir sorun daha. Benzinli yakıt tüketiminden de şikayetçi kullananlar. Dizel mi almak gerek sizce
-
Lpg olmayacaksa kesinlikle düşük yakıt tüketimi ile nam salan clio hem de ıcon paket alınıyor ki anahtarsiz giriş ve çalıştırmaya varana kadar her türlü donanim mevcut. -
Clio icon -
Hangi açıdan bakarsan bak Auris derim -
Seçenekler arasındaki tek c segment Auris 1.6 benzin otomatik alacaksanız bu araç benzin değil can yakıyor bilginiz olsun. Uzun yolda 6 litre, sehiriçinde ortalama hıza göre 9-11 litre arası yakıyor. Ben 4 ay dayanabildim bu yakıt tüketimine 1.6 otomatik Corolla ile. Auris arka süspansiyonlar bağımsız bu arada. Ama bu bağımsız süspansiyon yüzünden bagajı Clio kadar yok.
Clio 1.0 tce alacaksanız servisle görüşün veya renaultfanclub da kullanıcılara sorun sorunlar giderilmiş mi diye.
Bu iki seçenek de CVT şanzımanlı. Daha önce kullanmadıysanız ilk başta güzel gelecek ama sonrasında tüm sürüş zevkini törpülediğini farkedeceksiniz. Sürekli sabit devir çevirmek pek bana göre değil. O yüzden benim için ya manuel ya tam otomatik olmalı araç.
Polo gönlünüzdeki araç ise ona yoğunlaşın. Bazen galeriler bayi fiyatına yakın uygun fiyata verebiliyor. Tabi Polo için de DSG gibi bir risk var. Bunu da göze almanız lazım. Bizim patronda 2016 1.6 TDI Passat DSG var. 115bin km oldu daha DSG veya araç ile ilgili bir sorun yaşamadı. Bilgi olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 10 Ekim 2021; 11:25:56 >
-
Fiesta al geç 2017 ve üstü model al. -
Auris öneririm iç hacmi hepsinden iyi -
0,9 clio benzinli, kol dayamalı arka camlar otomatik manuel paket. lpg uyumunu bilemiyorum.mümkünse lpg takılmasa daha iyi olur.
çarpma sürtme olmasa tabiki auris derdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 10 Ekim 2021; 12:23:55 > -
180 220 arası demiş ne 0.9 Manueli Allah aşkına. Ya yeni kasa 1.0 otomatik ya da clio 4 faz2 dizel otomatik her ikisi de icon olmak kaydıyla tadından yenmez
-
LPG olmayacaksa Auris'in bi anlamı kalmıyor. siz LPG olmasın ama az yaksın derseniz senelik uzun km için dizel, yok çok km yapmıyorum derseniz turbo-benzinli bişeyler bakın. birde hacim olarak getz ile clio4 arasında çok bir fark yok. aslında burda mantıklı seçim hem model yılı yükseltmek hemde segment yükseltmek olur. bu bağlamda 200bin civarına 2017 model makyajlı kasa 1.6dizel-otomatik (EAT6) 308'ler var. clio4 0.9Tce'ye 170-180 verene kadar C segment dizel-otomatik alınır.
düşük km'li bir ilan örneği koydum. (ilanla alakam yoktur)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 10 Ekim 2021; 13:55:14 >
Benzer içerikler
- golf 1.5 etsi yakıt tüketimi
- necdet acar
- araç koruma sistemi arızası
- benzin göstergesi takılı kaldı
- tempraya hangi buji takılır
- 2024 bmw 520i
- 2024 en çok satan arabalar
- togg servis ağı
- evoque 2024
- opel mokka elektrikli yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X