< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Polo, Clio, Auris hangisi sizce? (2. sayfa)
-
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Auris çok yakıyor sanırım öyle deniyor. Çok yakıyorsa LPG de düşünmediğim için onu eledim gibi. 308 hiç düşünmedim aslında. Çok sönük bir yapısı var o aracın. Alırsam memnun kalacağım biliyorum aslında. 3 yıl sonra satmayı düşünüyorum ikinci elde çabuk giden ve prim yapan bir araç mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerli üretim olmayan clio da mı var ilk kez duydum. Clio kronik problemleri olduğundan soğudum biraz. Strat stop klima.a problemi varmış ve benzinli yakıtı fazlaymış. Hangi yıl arası sorunlu onu araştırıyorum.
Benzin li mi bu dediğiniz. Gerçek yakıt tüketimi nedir biliyor musunuz. Orta paket touch sanirim
Kronik problemi olmayan cliolar hangi dönemler biliyor musunuz
satılır hocam dert etmeyin, her malın bir alıcısı var ve bizim piyasada hala dizel-otomatik geçerli bir algı, çok yüksek km'lerde olmadığı sürece rahat satılır. zaten sıfır 2021 modelin 260 liste fiyatı var, 2017'sine 210-220 yazıyorlar yani öyle sarı siteye bakınca çok bi değer kaybı olmadığı görünüyor.
Evet turbo benzinli 130 beygir edc şanzımanlı olan.
1.0 olanlar 100 beygir ve xtronic sanırım cvt 1.3ten daha çok yakıyor.
Cuma gün bakmaya gittim ama bana biraz küçük geldi o yüzden leon alacağım yarın 2017 dizel otomatik.
Clio performans konusunda gerçekten çok çok iyi muhtemelen 6-7 litre ortalaması olur yakıt olarak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence net Polo tabi ki,
Polo denilen efsane kendi segmenti dışında diğer segmentlerde kadro dolduran civic, corollo, i20, 2008 vs gibi modellerden bile daha işlevsel daha kaliteli daha verimli ve de daha konforlu.
Satış verileride bunu kanıtlıyor zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiesta hangi model hanginpaket tavsiye edersiniz
Teşekkür ederim zaman ayırıp cevapladiginiz icin
200binlere titanyum 2020 kasa alabilirsiniz.2021de titanyum yoktur orta paket var. Sizin için önemli değilse o da olabilir. 2. elleri de temizliğine göre işte fiyatları. Dizel düşünürseniz yeni kasa ama 2017 modelleri olabilir. Ben benzinlisini kullanıyorum çok memnunum. B segmentinde benim tercihim Fiesta. Tabi araştırın diğerlerini de bütçenizi de kontrol edin. Ona göre bi uygun araç çıkar bulursunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sınıf farkı var. Eski bir Auris kullanıcısı olarak tartışmasız Toyota diyorum. 2015 ve üzeri makyajlı kasa alın. Yalıtım olarak çok daha iyi. Uzun yıllar bakımdan bakıma servise gidersiniz.
Yakıtı yüksek deniyor öylemi acaba. Ortalam yakıt tüketimi nedir.
Bendeki benzinli 1.0’dı Allah’a şükür kronik sıkıntı çıkmadı ben memnundum valla mecbur kalmasam kesinlikle satmazdım.. dizel de otomatik yok ve boş araç
2016 Polo 1.2 DSG max. 90.000 KM veya Polo 1.0 TSI DSG servis bakımlı bulup alın derim.
BMW 2012+ F20 116i'de olabilir ama yakıt olarak üzecektir.
Style paket yeter derseniz Mercedes A180 2012+ bulunur mu bilemedim.
1.2 TSI DSG kartal-havalimanı boş trafikte 5.0 litre, iş çıkışı trafik saatinde 6.2 litre ile git-gel yapabiliyorum. Araç baya seri-atik, ben tabi en ince detayına kadar yaptırıyorum, masraftan kaçmadım.
-
Filtrede neden çıkmıyor diyorum bende. Otomatik alacaksan benzinli alacağız clioyu o zaman. Eger yakıtı normal ise ve kronik polroblem yoksa olabilir clio. Tesekurler
A serisi Mercedes yada 1 serisi bmw olmaz. Polo da temiz 2016 model araçlara çok fazla istiyorlar. Az daha verince 2018 yeni kasa alınıyor. 2018 üstü clio ve polo bakıyorum şuan
1.6 132 lik manuel vites tüketimim fabrika verisi 8 litre olan aracımla şehir içinde rahatlıkla 8-8,5 litre ile gezerdim. Çok soğuklardan bir kaç ay 9 litreye yükselirdi. Şehir dışında da 120 den aşağı çok düşmem genel seyir hızım 120-150arasıdır 6-6,5 litre bandında tüketir.
1.6 atmosferiklerin arasında en az yakıt tüketen, en performanslı motordur. Toyotanın yeni 1.5 motoru sonrası daha da kıymete binen bir motor.
-
hocam 3 aracada kısa süre bindim..auris diğer ikisine göre cok üstün..clioyu zaten hiç saymıyorum...1.6 dizel 2014 auris uzun yolda 5 litreye ,şehir içi 7.5-8 litre..aurisi deneyip baska alan akrabalar oldu onlarda çok memnun..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X