Yeni Polo.180 Bin TL için 45 Bin Fazla ödenir mi?
-
-
%50 lik dilimde liste fiyatından araç alabilirsen aksesuar dayatmasız. hemen alsat yapsan %5-%10 arası kar getirir.
kredi falan onlar sizin kendi ekonominize bağli şeyler.
-
Şimdi 45 bin faizi kaç senelik kredide ödediğin önemli. 2 senede ödüyorsan çok para ama 5 senede ödüyorsan durma git çek. Yani Türkiye gibi enflasyon problemi yaşayan ülkelerde kredide faiz miktarından çok kaç senede ödediğin önemlidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Shelby_%50 lik dilimde liste fiyatından araç alabilirsen aksesuar dayatmasız. hemen alsat yapsan %5-%10 arası kar getirir.
kredi falan onlar sizin kendi ekonominize bağli şeyler.
Al sat niyetinde değilim. Alıp en az 3 yıl kullanırım. Kredi ödemede de sorun yaşamam diye düşünüyorum. Aldığım Araç 2 yıl sonra ne fiyat olur. 225 bin bankaya 80 bin elde avuçlarını vereceğim. 2 yıl sonra satmak istesem tahmini ne kadar olacak. Hiç araba almasam 2 yıl birikim yapsam 45 bin faiz ödememiş olacak ama arabanın değer artışı da olmayacak.
-
Yatırım işlerinden pek anlayan birisi değilim ama bence yatırım amaçlı mantıklı bir seçim olur. Sıfır aracın vergisi, bakımı hepsi tuzlu. Ufak bir kazada değer kaybı çok oluyor. Tl cinsinden artsa da dolar bazında değer kaybediyor vs.
Bende de biraz para birikti. Ben de ne yapsam diye düşünüp duruyorum. Arabayı yükseltmek bir seçenek ama şu piyasada içimden gelmiyor. 200bin civarına memlekette bir ev alıp kiraya vermeyi düşünüyorum. Size de bu tarz bir şey daha mantıklı olabilir eğer yatırım istiyorsanız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: commandxYatırım işlerinden pek anlayan birisi değilim ama bence yatırım amaçlı mantıklı bir seçim olur. Sıfır aracın vergisi, bakımı hepsi tuzlu. Ufak bir kazada değer kaybı çok oluyor. Tl cinsinden artsa da dolar bazında değer kaybediyor vs.
Bende de biraz para birikti. Ben de ne yapsam diye düşünüp duruyorum. Arabayı yükseltmek bir seçenek ama şu piyasada içimden gelmiyor. 200bin civarına memlekette bir ev alıp kiraya vermeyi düşünüyorum. Size de bu tarz bir şey daha mantıklı olabilir eğer yatırım istiyorsanız.
Daha önce dolar alan ile araba alıp kapalı garajda bekleten aynı oranda kar etmedi. Araba fiyatlar 2 kat arttı dolar yüzde 40. 2. El alayım diyorum fiyatlar uçuk. 5 yaşındaki araca sıfirinin yüzde 20 dusugune satiyorlar
-
son 10 senede değerini en çok koruyan araba polo. hem bineceksin hem değerini koruyacak. şu an zaman mal alıp enflasyondan korunma zamanı. tabi hesap kitap ve senin şartlarına göre karar ver kendin.
Otomobil GünlüklerimyoutubeBu Araçları Alan Kazanıyor! | En Çok Kazandıran 10 Otomobil Modeli | Otomobil Günlüklerimhttps://www.youtube.com/watch?v=vwFwLYXFkfk
Benzer içerikler
- ehliyet sağlık raporu sevk süresi
- üzerimde icra var araba alabilirmiyim
- peugeot bipper otomobil ruhsatlı varmı
- ford focus benzin lpg kullanıcı yorumları
- arabaya zırh yaptırmak fiyatları
- otokar minibüs 14+1
- suzuki jimny 5 kapı
- peugeot e 308 fiyat
- volvo ex30 fiyat
- bmw 120 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X