Şimdi Ara

Yeni Polo.180 Bin TL için 45 Bin Fazla ödenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yaşında eski bir arabam var. Yeni polo almak istiyorum ama 180 Bin kredi çektiğimde 45 Bin faiz ödenecek. Hem arabamı yenileyim hem yatırım gibi olsun diye alınır mı? Teşekkürler

• %50 lik dilimde liste fiyatından araç alabilirsen aksesuar dayatmasız. hemen alsat yapsan %5-%10 arası kar getirir.

kredi falan onlar sizin kendi ekonominize bağli şeyler.

• Şimdi 45 bin faizi kaç senelik kredide ödediğin önemli. 2 senede ödüyorsan çok para ama 5 senede ödüyorsan durma git çek. Yani Türkiye gibi enflasyon problemi yaşayan ülkelerde kredide faiz miktarından çok kaç senede ödediğin önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shelby_

%50 lik dilimde liste fiyatından araç alabilirsen aksesuar dayatmasız. hemen alsat yapsan %5-%10 arası kar getirir.

kredi falan onlar sizin kendi ekonominize bağli şeyler.

Al sat niyetinde değilim. Alıp en az 3 yıl kullanırım. Kredi ödemede de sorun yaşamam diye düşünüyorum. Aldığım Araç 2 yıl sonra ne fiyat olur. 225 bin bankaya 80 bin elde avuçlarını vereceğim. 2 yıl sonra satmak istesem tahmini ne kadar olacak. Hiç araba almasam 2 yıl birikim yapsam 45 bin faiz ödememiş olacak ama arabanın değer artışı da olmayacak.

• Yatırım işlerinden pek anlayan birisi değilim ama bence yatırım amaçlı mantıklı bir seçim olur. Sıfır aracın vergisi, bakımı hepsi tuzlu. Ufak bir kazada değer kaybı çok oluyor. Tl cinsinden artsa da dolar bazında değer kaybediyor vs.

Bende de biraz para birikti. Ben de ne yapsam diye düşünüp duruyorum. Arabayı yükseltmek bir seçenek ama şu piyasada içimden gelmiyor. 200bin civarına memlekette bir ev alıp kiraya vermeyi düşünüyorum. Size de bu tarz bir şey daha mantıklı olabilir eğer yatırım istiyorsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Yatırım işlerinden pek anlayan birisi değilim ama bence yatırım amaçlı mantıklı bir seçim olur. Sıfır aracın vergisi, bakımı hepsi tuzlu. Ufak bir kazada değer kaybı çok oluyor. Tl cinsinden artsa da dolar bazında değer kaybediyor vs.

Bende de biraz para birikti. Ben de ne yapsam diye düşünüp duruyorum. Arabayı yükseltmek bir seçenek ama şu piyasada içimden gelmiyor. 200bin civarına memlekette bir ev alıp kiraya vermeyi düşünüyorum. Size de bu tarz bir şey daha mantıklı olabilir eğer yatırım istiyorsanız.

Daha önce dolar alan ile araba alıp kapalı garajda bekleten aynı oranda kar etmedi. Araba fiyatlar 2 kat arttı dolar yüzde 40. 2. El alayım diyorum fiyatlar uçuk. 5 yaşındaki araca sıfirinin yüzde 20 dusugune satiyorlar

• son 10 senede değerini en çok koruyan araba polo. hem bineceksin hem değerini koruyacak. şu an zaman mal alıp enflasyondan korunma zamanı. tabi hesap kitap ve senin şartlarına göre karar ver kendin.

Otomobil Günlüklerimyoutube
    Bu Araçları Alan Kazanıyor! | En Çok Kazandıran 10 Otomobil Modeli | Otomobil Günlüklerim
    https://www.youtube.com/watch?v=vwFwLYXFkfk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.