Şimdi Ara

Civic atmosferik motor nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Onu yapmayan araç varmı ki? İyi bu 140 da yapıyor 110 da yapanları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 132 lik corollaya gitmiyor diyen adam araç sürmesini bilmiyordur. Bu kadar net konuşuyorum. Bende eski 110 beygirlik corolla vardı. O bile öyle gidiyordu ki. 120 den basıon çat 160-170. Aracınız otomatikse cvt den dolayı sizin performans törpünüz. O bile o kadar kötü hissettirmez de genede giden bir araç.

• Kimse getz kullanan arkadaşa cevap vermiyor. Herkes kendi arasındaki muhabbete yoğunlaşmış gibi.

Accent era 1.4 LPG var bende. 110 üzeri benim araçta da aşırı ses oluyor. Bunun nedeni bizim araçlar 5 vites. 5. Vitese attıktan sonra 90 km de devir yaklaşık 2500, 110 km 3100 120 km ise 3500 devir. Aracın devir sayısı arttığı için motordan gelen ses artıyor. 6. Vitesimiz olsaydı eğer 110 üzeri kmlerde de ses az olurdu.

Araç alıp satan biri olmadığım için önerebileceğim bir araç yok maalesef iyi forumlar.

• ozgutozkan kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşımın fabiasi var otomatik 2015. Binince şaşırdım araba 120 ile gidiyor devir halen düşük ve sessiz.

• Bence araba önerilerinin en büyük sıkıntısı herkesi kendi gibi kullanıcı görmek, herkes çok hızlı mı gidiyor?

Biri başka arabaları tokatlamaktan bahsetmiş, tokatla tokatla radara gelince de flaşa el sallarsın. Millet korkudan gaza basamaz oldu, tuzak radarlarla alakalı forumda bile birçok konu var.

• Arkadaşlar son durum. Az yakan maksimum 120 km ile kullanacağım, yokuşta beni uzmeyecek, otomatik ,75 bin TL maksimum Getz e göre bagaj ve iç hacmi daha geniş bir araba bakıyorum. 2010 üzeri Civic, 2015 üzeri Clio, Sandero ve 208 Peugeot. Tavsiyelerinizi bekliyorum.saygilar

• izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt
    Sandero 0.9 turbo easy-r bakın

Yakıtı çok gelirse LPG takılır

• 7 sene fb7 civic sürmüş biri olarak birdaha atmosferikmi yanından geçmem
    Anca eşşek gibi bağırsın kamyonlarla kanka olduk arkasından gide gele
    Yüksek modelli araçı herzaman tercih ederim
    Daha az değer kaybına uğrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 15 Haziran 2019; 18:46:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Sandero 0.9 turbo easy-r bakın

Yakıtı çok gelirse LPG takılır
    Nasıldır sanderolar motor hacmi az ama nasıldır gidişi. Az km dizel bir çok araç ilanı var ama arabalardan anlamadığım için çekiniyorum

• izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt
    Test sürüşü yapmıştım 0.9 otomatik ile, gidişi gayet yeterliydi, düşük hızda, şehir içinde oldukça atik. Şanzıman performanslı kullanımda sarsıntılı ama yumuşak kullanınca göze batmıyor pek.
  • B segmenti problem değilse 1.2 tsi 110 luk fabia ideal bir araç. Yol tutuş ve hacim konusunda civic illa daha iyi olacaktır ama diger konularda fabia daha iyidir.

• Atmo candır hiçbir konuda turboyla bir tutmam. Ama şu son zamanlarda çıkan emisyon zımbırtıları yüzünden bütün markalar turbo küçük hacimlere döndü. Şehir içi kullanımda atmosferik hiçbir sıkıntı çıkarmayacak aksine çok daha uzun ömürlü olacaktır. Foruma konu açsan dizeli benzine göre iyi yönde savunacak insanlar var. O yüzden eğer sakin kullanan biriysen kimseyi çokta takma içinden geleni al bin kendin test et
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.