Şimdi Ara

yamaha xenter 150 & honda ps150i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. başlıkta belirttiğim bu iki scooterdan birtanesini almak istiyorum, sizce yakıt, fiyat, performans ve kullanım olarak hangi scooterı onerirsiniz.
    genel olarak şehir içi kullanacağım.

yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

•  yamaha xenter 150 &  honda ps150i

yamaha xenter 150 &  honda ps150i

• örnek resimler
     yamaha xenter 150 &  honda ps150i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolvadin03 -- 3 Temmuz 2015; 2:53:10 >
  • Evet arkadaşlar, bilgisi olan var mı bu konuda? İki motoru da kullanmış test etmiş birileri?
  • Test etmedim binmedim ama gorunus olarak xenter daha kalite duruyor, tekerlek çapıda buyuk sanırım ps den.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süre ps 150 kullandım, hiçbir problem yaşamadım, honda sorunsızluğu vardı fakat bazı arkadaşların ecu problemi yaşadığını biliyorum .
    ps 150 öneririm diyecem ama ps defteri artık kapandı, xcenter ise yeni başladı , ikisi arasında zor seçim .

Ben senin yerinde olsam o kadar para vermişken artık taş devrinden kalma kampanalı arka fren kullanan 2 modeli de almazdım, gider aşağı yukarı aynı paralara Aprilia Scarabeo 200 alır rahat ederdim ;)
  • Bence de scarabeo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Aprilla yı görüntüsü, özellikleri ve kalitesi olarak çok beğendim ama yedek parça, servis fiyatları birde elden çıkarmak istediğiniz zaman çok zor ve uzun sürmesi yüzünden es geçtim. Acarabeo tem kullanıcı motoru, alıp uzun süre keyifle binilecek motor. Honda nın servis maliyeti ve elden çıkarma açısından çok büyük avantajı var. Bakalım, şu sıralar zaten yaz olduğundan insanlar motorlara inanılmaz fiyatlar çekiyor :(
    Biraz beklemekte fayda var.
    Teşekkürler cevaplar için.
  • cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. scooter arayışım devam ediyor. gönlüm xenter 1500 den yana fakat x city 250cc scoterde cok sağlam, bana göre tam anlamıyla maxi scooter da değil. 2. el fiyatlarıda fena değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.