Şimdi Ara

SYM & KYMCO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 125 lık yada parayı artırabılırsem 200cc scooter alacagım kısmetse.Arada kaldıgım ıkı marka arasında kymco ve sym nın arasında hangısının parca fıyatları (ve gerıye dogru parca bulunabılırlıgı) daha avantajlıdır? 2.el (2010-2011-2012) kymco agılıty cıty125 / 200 sym fıddle veya SYMPHONY SR 125 dusunuyorum,tesekkurler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

SYM ve KYMCO: Motosiklet Dünyasında İki Dev

Motosiklet satın almak isteyenler için iki önde gelen marka olan SYM ve KYMCO hakkında bilmeniz gerekenler burada. Bu iki marka, çok çeşitli modellerle geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir.

SYM mi KYMCO mu: Hangisini Seçmelisiniz?

SYM ve KYMCO'yu karşılaştırırken dikkate alınması gereken birkaç faktör vardır. SYM genellikle daha uygun fiyatlı seçenek olarak bilinirken, KYMCO genellikle daha yüksek performans ve kalite ile ilişkilendirilir.

KYMCO mu SYM mi 2023: En Son Modeller

2023'te her iki marka da heyecan verici yeni modeller piyasaya sürdü. SYM, yüksek hızlı performansı ve sportif tasarımıyla Crysis 300'ü sundu. KYMCO ise Xciting 500 GT ile lüks ve konforu bir araya getirdi.

SYM ve KYMCO: Karşılaştırma

İki markanın karşılaştırılmasında aşağıdaki özellikler dikkate alınmalıdır:

• Fiyat: SYM genellikle KYMCO'dan daha uygun fiyatlıdır.
    • Performans: KYMCO genellikle daha yüksek performanslı modeller sunar.
    • Kalite: Her iki marka da iyi kalitede motosikletler üretir, ancak KYMCO'nun biraz üstün olduğu kabul edilir.
    • Model Seçenekleri: Her iki marka da çeşitli model seçeneklerine sahiptir, ancak KYMCO daha geniş bir yelpaze sunar.

Sonuç

SYM ve KYMCO, her ikisi de güvenilir motosikletler üreten saygın markalardır. SYM daha uygun fiyatlı seçenekler, KYMCO ise daha yüksek performans ve kalite arayanlar için idealdir. İhtiyaçlarınıza en uygun markayı seçmek için her iki markanın sunduğu modelleri dikkatlice karşılaştırmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Arkadaslar 125 lık yada parayı artırabılırsem 200cc scooter alacagım kısmetse.Arada kaldıgım ıkı marka arasında kymco ve sym nın arasında hangısının parca fıyatları (ve gerıye dogru parca bulunabılırlıgı) daha avantajlıdır? 2.el (2010-2011-2012) kymco agılıty cıty125 / 200 sym fıddle veya SYMPHONY SR 125 dusunuyorum,tesekkurler.

+1
    benimde bir türlü karar veremediğim bir nokta burası. cevapları merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 29 Eylül 2012; 13:50:02 >
  • Evet aslında cok kısının cevabını aradıgı soruda olabılır ama sımdılık bır bılenden yardım alamadık,bakalım beklıyoruz.
  • Arkadaslar guncel
  • sym kullanıyorum 15000 oldu ilk günkü gibi duruyor
    iki motorda kalitelidir güvenle alabilirsiniz
    bu arada benim motorum joyride evo 200i taş gibi maşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYM nın fıyatlarının bır parca daha tuzlu olmasana ragmen kymcodan daha ıyı servıs ve parca temını yaptıgını soyleyenlerede denk geldım ıyıce kafam karıstı arkadaslar.
  • Telefon deseler 1 saat içinde alırım ama motor konusunda benim de o kadar kafam karışıkki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de merak ettiğim bri konu bu SYM mi KYMCO mu_
    KYMCO tayvan malı peki SYM nere malı?
  • SYM de taıwan dıye bılıyorum ben.
  • taiwan da çin in bir eyaleti değimi artık?
  • Yarı resmı baska bır ulkedır 23 tane ulke taıwanı ayrı bır ulke tanıdı gerısı cın olarak kabul ettı,kuzey koreyı de tanımayan cok ulke var ama kuzey kore malıyla guney kore malı senın gozunde aynı ıse,o zaman taıwanla cın mallarınıda aynı kabul edebılırsın.
  • Bence dünyadaki ülke sayısı 100 den fazla olduğuna göre sadece 23 tanesi ayri bir ülke olarak tanıdığına göre ülkelerin çoğu bir çin eyaleti olarak görüyor demektir.

kuzey ve güney koreler se 1950 -1953 kore savaşından beri ayrı devletlerdir.
  • Taiwan ile çin karistirilmasin. Anakart, ekran karti gibi elektronik cihazlarin bilinen buyuk markalari ordan cikiyor ve uretimleride orda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabıkı cın markası baska cındekı buyuk marka uretımı baska sonucta buyuk markalar bellı bır kalıte standartı,kontrolu yapıyor.sym de kmycoda taıwan malıdır,taıwan ulke,eyalet,semt,mezra,koy olsun taıwan malı oldugu gercekte degısmez.
  • Benim fikrim SYM' nin servisi ve yedek parçası daha sorunsuzdur,
    Kymco bir zamanlar Servis ve Distiribütör sıkıntısı vardı, bazı arkadaşlarımın yedek parçaları 1 - 3 ay arası değişen sürelerde geldi ve bazısı gelmemişti,
    Şimdi aynı sorunlar yok diye biliyorum, ama gelecekte olmayacağı anlamına gelmez,

SYM' nin üretimi İzmirde yapılıyor diye biliyorum,

Sonuç olarak ben alacak olsam SYM alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep1blues

Benim fikrim SYM' nin servisi ve yedek parçası daha sorunsuzdur,
    Kymco bir zamanlar Servis ve Distiribütör sıkıntısı vardı, bazı arkadaşlarımın yedek parçaları 1 - 3 ay arası değişen sürelerde geldi ve bazısı gelmemişti,
    Şimdi aynı sorunlar yok diye biliyorum, ama gelecekte olmayacağı anlamına gelmez,

SYM' nin üretimi İzmirde yapılıyor diye biliyorum,

Sonuç olarak ben alacak olsam SYM alırım.

yedek parça önemli bişi motoru 1 kere alıyoruyz ama yedek parça sıkıntısında motordan soguruz
  • Ben Kymco derim.
    Agility city çok güzel motor, artık sürekli artçı ile dolaşacağım için satıyorum yoksa 1-2 sene en azından daha kullanırdım.
    Kymco' nun her yerde servisi var ve artık tüm parçalar stoklarda var gibi.

Lastiklerinin büyük olması çok büyük bi avantaj sym.ye göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.