Şimdi Ara

Sym orbit2 50cc cdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanmakta oldugum 2017 model sym orbit 2 50cc hiz sinirini kaldirmak racing cdi ihtiyacim var. Aracima uyumlu racing cdi nerenden temin edebilirim.
    Avrupada cdi mevcut ve kullananlar 80km hiza kadar cikabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sym orbit 50 almayı düşünen ve tavsiye eden olarak,sonucu bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Sym orbit 50 almayı düşünen ve tavsiye eden olarak,sonucu bekliyorum.

gardaş sahip olmadığın aracın nesini tavsiye ediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: msmart

quote:

Gardaş,mesajımı dikkatli okuyup anlamanı rica ederim.

Bir daha tekrarlayayım,Sym orbit 2 50 cc almayı düşünen birisi olarak,durum gelişme ve sonucu merak ediyorum.Bu kadar.

• msmart M kullanıcısına yanıt
    Nesini tavsiye ediyorum,ona gelince.

Ülkemizde 50 cc scooter sınıfında,Maalesef ki Çinli markaların dışında,İyi sağlam 50 cc scooter olarak bahsedilebilecek;

1.Peugeot kisbee(distribütör olarak senelerdir oturmadı,yarın bugün ne olacağı belirsiz)

2.Daelim beagle(distribütör firma bu seneden itibaren getirmiyor)

3.Sym orbit(diğer kısıtlı alternatiflere göre,ülkemizde ki distribütör firması istikrarlı,Dolayısıyla ne yedek parça da,ne de 2. elde sıkıntı yaşatır.Kaldı ki Sym,Peugeot dahil bir çok firmaya düşük cc scooter üretimi yapan,Dünya da ki sayılı motosiklet üreticisi,Ülkemizde de maxi scooter modelleriyle de tutulan bir markadadır.

Merak etme,Almaya karar vermeden önce de epey bir araştırdım.Gönül ister ki;Honda,Yamaha 50 cc enjeksiyonlu modellerinden getirse de seçenekler artsa.

• Ben de 2. el olarak almak istiyorum ama çok anlamıyorum. Nelere bakmak lazım bu durumda?
  • Kısa bir süre önce sym orbit 2 125cc kullanmış biri olarak. İnşallah motosikletin problemlerini çözmüştürler. Daha önceki orbit motorum da kasis , çukur ve kötü yollardan giderken o kadar rahatsız ediyordu ki aldıktan 2 ay sonra satmak zorunda kaldım. Alacak arkadaşlar gidip bozuk yolda denesin sonra pişman olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Kısa bir süre önce sym orbit 2 125cc kullanmış biri olarak. İnşallah motosikletin problemlerini çözmüştürler. Daha önceki orbit motorum da kasis , çukur ve kötü yollardan giderken o kadar rahatsız ediyordu ki aldıktan 2 ay sonra satmak zorunda kaldım. Alacak arkadaşlar gidip bozuk yolda denesin sonra pişman olursunuz.
    50 CC'de de aynı şeyler var mıdır bilmiyorum. Bir yanda çok iuyi yorumlar varken diğer yanda kötü yorumlar da var. Youtube'da bir kişi yokuş çıkamıyor bayağı SYM 50 CC ile. 2 kişi çıkan çinliler var filan. Kimisi ben kullanıyorum yok öyle bir şey diyor. Valla ne alacağımı şaşırdım. İyi bir şeye para mı vereyim yoksa gidip herhangi bir şeye alıp boşa para mı harcamayayım. Arada kaldım öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

50 CC'de de aynı şeyler var mıdır bilmiyorum. Bir yanda çok iuyi yorumlar varken diğer yanda kötü yorumlar da var. Youtube'da bir kişi yokuş çıkamıyor bayağı SYM 50 CC ile. 2 kişi çıkan çinliler var filan. Kimisi ben kullanıyorum yok öyle bir şey diyor. Valla ne alacağımı şaşırdım. İyi bir şeye para mı vereyim yoksa gidip herhangi bir şeye alıp boşa para mı harcamayayım. Arada kaldım öyle.

Alıntıları Göster
    Dostum sen milletin ne dediğini sallama , açık net söyleyebilirim. Kimse yoğurdum ekşi demiyor. Ben r25 kullanıyorum , almadan önce forumlarda 6 / 7 litreden aşağı yakmıyor diyorlardı. 6 aydır kullanıyorum ortalamam 4,2/100 şehir içi. Orbiti almadan önce çok araştırdım kimin yorumunu okusam mükemmel motor. Aldım 3 ay ancak dayanabildim sattım. Motoru al kullan gerekirse arkana birini bindir dene güzelce. Bozuk yolda bak ses geliyor mu?

• quote:

quote:

quote:

Gardaş,mesajımı dikkatli okuyup anlamanı rica ederim.

Bir daha tekrarlayayım,Sym orbit 2 50 cc almayı düşünen birisi olarak,durum gelişme ve sonucu merak ediyorum.Bu kadar.

Alıntıları Göster
    gaardaş tavsiye ediyorum yazmışsın
    sahip olmadığın kullanmadığın malı nasıl tavsiye edecen gardaş

önce yazdığını oku gardaş

parayı basıp satın alınca ahkam kesersin gardaş

• quote:

gaardaş tavsiye ediyorum yazmışsın
    sahip olmadığın kullanmadığın malı nasıl tavsiye edecen gardaş

önce yazdığını oku gardaş

parayı basıp satın alınca ahkam kesersin gardaş

Alıntıları Göster
    Gardaş,yapma gardaşım etme gardaşım.

Biraz izan lütfen.No name Çin markaları alıp,Burada yerli üretim yapıyorum diyerek,Daha fazla kar edeceğim diye en ucuz mekanik parçalarla montaj yapan Kuba,mondial,Asya motor v.s markalarını,önerecek halim yok.

Motosikletle az biraz ilgiliysen ve biraz da araştırırsan,Sym,Peugeot v.s markalarını kullanmana da gerek kalmadan,kolayca bu tip mazisi olan markaları önermemin abes bir tarafı olmadığını anlarsın.

Dip not;Kaliteli 50 cc arayışında olanlara,Haziran ayını beklemelerini öneririm.Çünkü Yamaha’nın 2 model(neos4 ve aerox) 50 cc sınıfında sıvı soğutmalı enjeksiyonlu scooterları gelecek.

Kalite arayışında olanlar için beklemeye değer.

Sevgi ve saygılarımla gardaşım.😊

• quote:

Gardaş,yapma gardaşım etme gardaşım.

Biraz izan lütfen.No name Çin markaları alıp,Burada yerli üretim yapıyorum diyerek,Daha fazla kar edeceğim diye en ucuz mekanik parçalarla montaj yapan Kuba,mondial,Asya motor v.s markalarını,önerecek halim yok.

Motosikletle az biraz ilgiliysen ve biraz da araştırırsan,Sym,Peugeot v.s markalarını kullanmana da gerek kalmadan,kolayca bu tip mazisi olan markaları önermemin abes bir tarafı olmadığını anlarsın.

Dip not;Kaliteli 50 cc arayışında olanlara,Haziran ayını beklemelerini öneririm.Çünkü Yamaha’nın 2 model(neos4 ve aerox) 50 cc sınıfında sıvı soğutmalı enjeksiyonlu scooterları gelecek.

Kalite arayışında olanlar için beklemeye değer.

Sevgi ve saygılarımla gardaşım.😊

Alıntıları Göster
    güzel haber gardaş
    dumur a uğradım desem yeridir
    saygılar

• Maalesef forumda okuduğunu anlamayan insanlar var. Cevap vererek o seviyelere inemem. Sanal alemde klavye delikanlısı çok , tabi karne günüde yaklaşmasının etkisiyle bu durumları normal karşılıyorum.
  • Merhaba, Sym Orbit 2 50cc için uygun cdi bulabildiniz mi? Hız olarak kaça çıktınız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.