Şimdi Ara

Biselect Elektrikli Scooter Testi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
18.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olabilir aslında... tabi şarj etmesin zararlı olur diye diyotta koymuş olabilirler. Birde elektrik motoru alternatif akım üretiyordu sanki? akününde doğru akıma ihtiyacı yokmuydu hatırlamıyorum yıllar önce yapmıştık böyle birşey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrowBaR600

Olabilir aslında... tabi şarj etmesin zararlı olur diye diyotta koymuş olabilirler. Birde elektrik motoru alternatif akım üretiyordu sanki? akününde doğru akıma ihtiyacı yokmuydu hatırlamıyorum yıllar önce yapmıştık böyle birşey...

Doğrusun , ac üretiyor , bunu dc ye çevirmelisin..bu kolay işde , %100 verim sağlanamaz bu olaydan..Arabadaki gibi derseniz arabada akü marş için kullanılıyor , marşta çok akım harcanıyor araba 1000 rpm yi geçtikten sonra akü şarj olmaya başlıyor belli bir yerden sonra zaten akü tamamen şarj oluyor ve alternatör farları ve arabanın elektrik sistemlerini çalıştırıyor..
    Bu yüzden bu alete ondan takılırsa akünün şarj olması için gereken 14.4 voltun çok yüksek devirlerde verilmesi gerekir , %100 verim olamacağı için ..

• arkadaşlar bende bu motorlardan aldım geçen yaz, bazı motorlara iki tane pil aynı anda takılıyor hem oturduğun yerin altına hemde ayaklarının altına burda anlatılan motorada iki pil takılıyor yani toplam 100 kilometre yapmış oluyor çok avantajlı, nerden biliyorsun diye sorucak olursanız bendede motor var direksiyon bölümünde anahtarı çevirmek için hem a hem b bölümü var a ya getirince birinci pil b ye getirince ikinci pil devreye giriyor. bendeki bisiklet 250w ve hafif bir yokuşu bile çok zor çıkıyor 500w luk ta yokuşu çıkmaz çıksa bile motorun ömrü gitgide kısalır düz yolda kullanıcak olan varsa alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 10 Mart 2008; 23:16:12 >
  • Nerede satılıyor kaça satılıyor adreslerini verir misiniz?
  • arkadaşlar benim arkadaşda bu elektirikli bisikletlerin temizi var.250 ytl aküsüyle beraber veriyor.aküsü
    bitikmiş.bu 250 watt elektirikli bisiklete araba aküsü taksam.kaç km durmaksızın giderim?araba
    aküsü ful şarjlı olucak.
  • o para verilmez bence ona
  • öncelıkle dostum iki adet akü varsa ve toplam volt amper degerini biliyorsan elindeki akulerle hiç durmaksızın 1 saat boyunca gide biliyorsan araba akuleri 12volt 40
    apm 60amp diye cıkar ona göre bir orantı kurarsın vede şarj olayı artı kaç satte şarj edersin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.