Şimdi Ara

Bisey Sorcam Yardım Edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün bir öğretmen saçlarımı kestirmemi istedi çünkü çok uzundu ve beni okula almaması için müdüre şikayet etti.Bende gittim berbere ucundan azıcık kestirdim,çünkü saçımı çok seviyorum ve kızlarda çok seviyor.. okula gittiğimde müdür özellikle baktı ve bana neden kestirmediğimi sordu ve bunun son uyarısı olduğunu söyledi.. ben gittim gene azcık kestirdim ve düzelttirdim, geri döndüm.. müdür baktı ve gene kestirmemişsin dedi ama ben kestirdiğimi söyleyince beni okuldan atacağını söyledi, daha sonra şikayetci öğretmen beni odasına götürdü dilekçe yazacağını söyledi.Neden diye sordum laf ebeliği yapıyorsun ve okul kurallarına uymuyorsun dedi.Ertesi gün eve mektup geldi eve ebelik suçundan dolayı okuldan uzaklaştırma alabileceğim ve hakkımda işlem başlatıldığı yazıyordu.

Ne yapmalıyım yardım edermisiniz?

• arkadaşım anlattığın olay bana saçma gelmedi açıkçası ve saçlarını kestirmenin ciddi bir suç olduğunu düşünmüyorum.

Ama burası dh ve Cool Story Bro demeden olmaz.
  • Kes kurtul arkadaşım nasıl olsa kökü sende
  • Okulu bırak Ebeliğe başla...
  • Kestireceksin başka çaren mi kalmış?
  • Sorunlusun Dimi?
  • Dostum benm saçımda çok uzundu geçen hafta kestirdim.Marta kadrda kısa tutucam.MArttan sonrada tekrar uzatırım.Şimdilik kurallara uyacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi yardımcı olurmusunuz
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben okurken hocalar parmaklarını kafaya tutardı eğer saçlar parmak boyunu geçiyorsa kestirmemizi söylerlerdi. Senin saçların ne kadar uzun acaba -ki 3 kere kestirmişsin hala diretiyolar.

İlla ki çözüm istiyorsan ailene açacaksın konuyu ve ailen halledecek konuşarak veya dilekçeyle, senin birey olarak kuralları yıkmana pek ihtimal veremiyorum açıkçası. Ya da yapıştır jöleyi arkaya tara bitsin olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankre@s

Okulu bırak Ebeliğe başla...

• benim de uzun. hoca kes diyor. kesince kulaklar hafif ortaya çıkıyo sevmiyorum öyle böyle daha iyi. ama hocayı da kırmak istemiyorum hani. ne yapsam
  • Bende istemiyordum ama kestirdim. İyi ki kestirdim. Saç düzeltme derdi yok. Kirlenme derdi yok.
  • Hadi seni anladım da kızlar nasıl seviyor saçlarını? Gece yıkamaya taramaya falan mı geliyorlar, mesaj atıp saçlarının durumunu falan mı soruyorlar?
  • Bişey sormak için üye olanlara yardım etmiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtrocitiesLeviathan

Bişey sormak için üye olanlara yardım etmiyoruz.

forumun amacı paylaşımdır.

çoğul konuşma çünkü yardım eden arkadaşlar var burda.
  • kızlar dazlak sevio kazıt bence
  • güzel hikaye bro.
  •  Bisey Sorcam Yardım Edermisiniz?

COOL STORY BRO
  • beyler kendisi
    [i]FeeL in feykidir sakın yardım etmeyiniz.
    en yakın zamanda banlanıcaktır. (umarım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: biseydicem

quote:

Orijinalden alıntı: AtrocitiesLeviathan

Bişey sormak için üye olanlara yardım etmiyoruz.

forumun amacı paylaşımdır.

çoğul konuşma çünkü yardım eden arkadaşlar var burda.

Nickin bile biseydicem sana kim yardım etmek isterki? Senin bir fake olduğunuda şimdi öğrendik zaten artık sorucağın soruları o nick altında sorabilirsin. Forumdan çekindiğin için başka bir üyelikle soru soruyosun ne gerek var bunlara? Seninle dalga geçilmesi gerekirse dalgayıda geçeriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.