Şimdi Ara

BİSHİ SORABİLİR MİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASHLAR BENİM BAZI PROGRAMLARIMIN ÇALIŞMASI İÇİN UYGUN PROGRAM İSTENİYOR..

ACABA BU UYGUN PROGRAMLARDAN BANA ÖNERCEĞİNİZ WAR MI...???

VE BENİM BAZI DOWNLOAD LARI ÇALIŞTIRMAM İÇİN İLLAKİ FTP İSTEMCİSİ KURMAM ŞART MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyNeutronKübra -- 10 Nisan 2005, 17:58:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: JimmyNeutronKübra

ARKADASHLAR BENİM BAZI PROGRAMLARIMIN ÇALIŞMASI İÇİN UYGUN PROGRAM İSTENİYOR..

VE BENİM BAZI DOWNLOAD LARI ÇALIŞTIRMAM İÇİN İLLAKİ FTP İSTEMCİSİ KURMAM ŞART MI?

bazı programlar kısmını biraz açarsan daha anlaşılır olur sanırım....bu arada nick in güzelmiş
  • ''BİSHİ'' SORULMAZ ''BİRŞEY'' SORULUR

''ARAKADASH'' DEĞİL ''ARKADAŞ''

GÜZEL TÜRKÇE'MİZDE Ş HARFİ MEVCUTTUR.FARKLI OLMAK İÇİN LÜTFEN KENDİMİZİ KASMAYALIM

• Hayır, bishi soramazsın..

Bir şey sormayı deneyebilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jesus21

''BİSHİ'' SORULMAZ ''BİRŞEY'' SORULUR

GÜZEL TÜRKÇE'MİZDE Ş HARFİ MEVCUTTUR.FARKLI OLMAK İÇİN LÜTFEN KENDİMİZİ KASMAYALIM

+1 hadi dedim tr klavyesi yok ş olsun diye sh yapıyodur falan. ama nerde... bu arada "birşey" ayrı yazılır :)

• quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

quote:

+1 hadi dedim tr klavyesi yok ş olsun diye sh yapıyodur falan. ama nerde... bu arada "birşey" ayrı yazılır :)

HAKLISIN KARDEŞİM.UYARDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER

• quote:

BİSHİ SORABİLİR MİYİM?

türk dil kurumunun bana verdiği yetkiye dayanarak seni kınıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 10 Nisan 2005, 20:35:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi dosyaları çalıştırman için uygun program isteniyor uzantısını veya adını söylersen belki yardımcı olabiliriz
    bu arada bazı downloadları derken indirdiğin filmlerden bahsediyorsan kazaa nın avi preview programı bu iş için ideal kazaayla beraber geliyor
  • medyummuyuz biz ne olduunu bulalım dalgamı geçiosun
    hem program yazıcak düzeyde bilgisayar bildiini iddaa ediosun hemde ayrıntı vermen gerektiini bilmiosun
  • quote:

ÇOK YANLIŞ BİR CÜMLELER TOPLULUĞU....DOĞRUSU:
    ARKADAŞLAR BENİM BAZI PROGRAMLARIMIN ÇALIŞMASI İÇİN UYGUN PROGRAM İSTENİYOR....ACABA BU UYGUN PROGRAMLARDAN BANA ÖNERECEĞİNİZ VAR MI...??? VE BENİM BAZI DOWNLOAD'LARI ÇALIŞTIRMAM İÇİN İLLKA Kİ FTP İSTEMCİSİ KURMAM ŞART MI?

YANİ:
    ÖNERCEĞİNİZ DEĞİL ÖNERECEĞİNİZ
    WAR MI...?? DEĞİL VAR MI?...

MALUM TÜRKÇE'DE W DİYE BİR HARF YOK

• jesus21 senin klavyede de Caps Lock yok galiba..
  • quote:

"Oha, yuh, çüş," Uygun fiyata özel ders verebilirim (İlkokul seviyesi türkçe hakkında) Kardeş bishi mishi felan nedir bu emperyalist tavır? Sen amerikalıların guys! i have to bir şeyler sormam dediğini duydun mu hiç?

• quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

quote:

"Oha, yuh, çüş," Uygun fiyata özel ders verebilirim (İlkokul seviyesi türkçe hakkında) Kardeş bishi mishi felan nedir bu emperyalist tavır? Sen amerikalıların guys! i have to bir şeyler sormam dediğini duydun mu hiç?

HOOOOOOOP AMERİKALILARA HAKARET YOK ONLARA HAKARETTEN DAHA KÖTÜ ŞEYLER VAR.AMA İNGİLİZCE'Yİ ELEŞTİRMEYELİM ÇÜNKÜ BU YOLLA KATLEDİLİYOR.BÖYLE BİR DİL YOKTUR.

KONU AÇANA GELİNCE FLASHGET GETRIGHT DİYE PROGRAMLAR VAR.HATTA GETRIGHT'IN ŞARKISI BİLE VAR JENNIFER LOPEZ SÖYLÜYOR.

AYRICA KURMAK İSTEDİĞİN PROGRAMI SÖYLEKİ İNSANLAR ONA GÖRE YARDIMCI OLSUN MEGA MEGAHİPERHİPERULTRAHİPER

• quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

jesus21 senin klavyede de Caps Lock yok galiba..

Tabii ki caps lock var ama nedense alılşkanlık olmuş böyle yazmak.Ama farkına vardım ki Türkçe'de cümle başı ve özel isimler haricinde kelimeler,cümle ortasında büyük harfle başlamaz.Uyarı için sağolasın

• Türkçe'yi savuna bir bakın. Nickini neden İsa almadın da Jesus yaptın!!!

quote:

• Türkçeyi savunana karşı çıkana bakın. Dostum helal olsun arkandayım.
    quote:

Orjinalden alıntı: foxrun27

Türkçe'yi savuna bir bakın. Nickini neden İsa almadın da Jesus yaptın!!!

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: foxrun27

Türkçe'yi savuna bir bakın. Nickini neden İsa almadın da Jesus yaptın!!!

quote:

Gayet güzel bir soru.Daha önce 1500 kere yaptığım gibi tekrar açıklayayım neden bu takmaadı aldığımı:Donanimhaber'e üye olmadan önce biraz gezdim sitede.Baktım neredeyse %95 yabancı takmaadlar kullanılıyor.Ben de bunun üzerine ''kıllık'' olsun diye onların yani İngilizlerin en önemli kişilerinden olan JESUS adını aldım.Tamamen eğlence olsun diye yaptım.Başka bir deyişle 'hicvetmek' için,moda deyimiyle 'ironi' yapmak için böyle yaptım.Ama nasıl değiştireceğimi bilsem veyaz mümkün olsa derhal değiştireceğim.

• canım sizde üstüne gitmeyin fazla.

yapmış bi hata düzeltir kendini.

yapmaz bi daha. yapmazsın di mi?

mahçup etme beni arkadaşlara jimjimmy( aman banada kızmasınlar cimcime)
  • mahçup etme beni arkadaşlara jimjimmy( aman banada kızmasınlar cimcime)

Ohoooo kızdık ile geç kaldın

banada değil bana da

• Kusura bakma hızlı yazıyordum.

ile değil bile olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTuran -- 10 Nisan 2005, 23:40:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.