Şimdi Ara

Bishop aranıyor :) Lilith kesicez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Titan da hafta sonu pazar günü bizim clan ve cafeden arkadaşlar toplanıp lilith e gidiyoruz. Şu anda 3 bishop var ama 1 bishop daha lazım. Lilith i kesicek gücümüz var şu anda. Titanda oynayan iyi bishop lar varsa nickini söylesin :) İnanıyoruzki lilith i kesicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $tyle -- 30 Mayıs 2006; 22:51:08 >

• lilith DEDİGİN ANAKİM LİLİTH Mİ OLUYOR ACABA ?
    GECENLER DE DRAGON SERVERİNDE ADAMLAR KESTİ AMA SADECE ANAKİMİ KESTİLER YANİNDAKİ KORUMALARIYLA UGRASMADİLAR BİR 20 KİŞİ VARDİLAR HERHALDE
  • Evet o oluyo Giant Cave deki bizde en az 20 kişi varız
  • size bi tavsiye prophetler veya bishop lar gc moblarına berzerek buff ı yapsınlar def. leri düşüyor

bu şekilde kesiyolardı bir kaç ay önce ama şimdi ne alemde bilmiyorum
  • Bizim arkın var bishop u istiosan yarım ederiz de kesemezsiniz lilith fln...
  • en son anakim ile lilith kaldırılmamışmıydı...
    şimdi olsada, heralde pek işe yarar bişey düşürmez, eskiden titanium parçaları düşürüyorlardı, hey gidi günler :p
  • Arkadasım Anakimden bahsetmyiyor anakimden titanium set düsüyor su anda onu zaten 3 clan zor kesmekte adam lilith ten bahsedio ama ona ulasana kadar sizde ne buff kalir ne bishop nede ress scroll:) Okadar kolay degil bu isler.... Adam orda 300 dolara sattigi itemi 20 kisi ile kesecegin mobun icne koyarmı sence neyse Baium u deneyin biraz daha toplanıp su anda baium yüzüge +16 SA .S GRADE WEP VERİYORLAR 19 BİLE ALABİLİRSİN
  • sİMDİ heeavy set düsüyo zaten +11 focus a.s verdim tit heavy set aldım o yusten bu iste bir bug var her aksam en az 3 kisi tit heavy set degismeye calısıyor keske almasaydım heavy set elimde kaldi +11 bile vermiyorlar gmile konustum Vg clanının bir bug buldugunu söyledi Ve serverin geri alınma ihtimali bile var bu yüsten yada itemleri tek tek silickler uzun is
  • sanırım bu benim bahsettiğim şey olabilir yani bug. bir keresinde sadece 1 party ile gc moblarını kestiklerini gördüm tabi slient walk la gc de gezerken
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yasamakİstemem

sİMDİ heeavy set düsüyo zaten +11 focus a.s verdim tit heavy set aldım o yusten bu iste bir bug var her aksam en az 3 kisi tit heavy set degismeye calısıyor keske almasaydım heavy set elimde kaldi +11 bile vermiyorlar gmile konustum Vg clanının bir bug buldugunu söyledi Ve serverin geri alınma ihtimali bile var bu yüsten yada itemleri tek tek silickler uzun is

Karakterlere zarar gelcekmi bu geri alınma olayında?
  • eğer toptan bi rollback olursa, tüm karakter ve itemler, geli alma zamanına döner, örneğin 2 haftalık bir geri alma olursa, seninde bütün karaklerin 2 hafta önceki haline döner...
  • Su anda kimler oyunda titanium setleri göre biliyor???

Titanium sete yeni bir sekil aramaktalar su an çünkü eskiden tallum selindeydi ve bu sekilde bazı uyanıkla once tit seti gosterip trade ederken acele ile tallum u kakalıuorlardı.AMA su andada doom light ve heavy seklindeler:) İsmi No iTEM NAME :) titi olan playerlardan armor grp dosyasını isteyerek görebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: donny.x

sanırım bu benim bahsettiğim şey olabilir yani bug. bir keresinde sadece 1 party ile gc moblarını kestiklerini gördüm tabi slient walk la gc de gezerken

Gc moblarını kesebilirler bunda bir bug yok eskiden saglam bir okcu tek basina bile kesebiliyordu ama simdi critical cok dusmus durumda okcu devri kapandı
  • BEN BU GM LERİN KAFASİNA BİLMEM NE EDİM. Ulan ne istiyolar bu okculardan anlamadim Gitsinler Th ların ve SS lerin atak güçlerini ve hızlarını düşürsünler. Bu karakter dengesizliği acayip şekilde belirginleşti!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.