Şimdi Ara

Bisiklet Alacağım Anlayanlar Bakabilirmi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
30.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şikayet etmeli seni, bisiklet aşkımı birdaha dışa vurdun... Ben de bir aralar alıcaktım biraz araştırayım dedim... Demez olaydım, herkes farklı şeyler söylüyor hepsi bir markaya iyi diyor... Sonuç olarak bisiklet almaktan vazgeçmiştim ama yine alıcam galiba
  • hocam ilk önce siz bence bisiklet foruma üye olun.

orada bu işlerden anlayanlar çok fazladır.

size verdiğim salcano alu o fiyata alınacak en iyilerindendir.(denediğim için konuşuyorum,arkadaşta var)
  • siz o bisikletin kaliteli olduğunu mu sanıyorsunuz?

siz ilk önce kaliteli bisiklet kullanın da öyle konuşun.

o bisiklet ağırdır kullanıssızdır.

en dandik bisiklet bile yolda gider merak etmeyin.

ağır olduğundan iki yada üç güne bir ortalama 20-25 km yol yapıyorum ben üstünden inmeden. haklısın çok ağır ama kalite. Ha kalite anlayışı farklıdır kimisi isme verir parayı kimisi görüntüye verir hava atmak için. bana sorarsan sorun çıkarmayan başımı ağrıtmayan malzemesi kalite olandır en iyisi 100 kilo olsa bile. Otomobilde ise sadece honda ve toyotadır tercihim bilen bilir sorunsuz oluşlarını bu da onun gibi bişey şimdi onlara da tofaştan hafif deme de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dırdır07 -- 7 Haziran 2009; 19:01:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dırdır07

siz o bisikletin kaliteli olduğunu mu sanıyorsunuz?

ağır olduğundan iki yada üç güne bir ortalama 20-25 km yol yapıyorum ben üstünden inmeden. haklısın çok ağır ama kalite. Ha kalite anlayışı farklıdır kimisi isme verir parayı kimisi görüntüye verir hava atmak için. bana sorarsan sorun çıkarmayan başımı ağrıtmayan malzemesi kalite olandır en iyisi 100 kilo olsa bile. Otomobilde ise sadece honda ve toyotadır tercihim bilen bilir sorunsuz oluşlarını bu da onun gibi bişey şimdi onlara da tofaştan hafif deme de

shimano yazısı gören herkes bisikletini iyi sanıyor.

bisikletten hiç anlamadığınızı çok belli ettiniz.
    kendinizi daha çok rezil etmeyin

• Yokmu daha tavsiyeler arkadaşlar.
    @GamlıBaykuş evet haklısın herkes bakıyor viteslere, frenlere shimano'ysa alalım kalitelidir yok böyle birşey bisiklet sadece o parçalardan oluşuyor sanki.
  • sadece önden yayı olan biyanki al keyfine bak

bu modelin tipi güzel al işte
    http://www.bianchi.com.tr/urunler/urundetay.aspx?kategoriid=2&altkategoriid=2&urunid=21

bu model pahalı 2. el araştır
    http://www.bianchi.com.tr/urunler/urundetay.aspx?kategoriid=2&altkategoriid=2&urunid=14

• quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

sadece önden yayı olan biyanki al keyfine bak

bu modelin tipi güzel al işte
    http://www.bianchi.com.tr/urunler/urundetay.aspx?kategoriid=2&altkategoriid=2&urunid=21

bu model pahalı 2. el araştır
    http://www.bianchi.com.tr/urunler/urundetay.aspx?kategoriid=2&altkategoriid=2&urunid=14

• http://img155.imageshack.us/i/24ubat2007kron026qz2cm9.jpg/ bu linkteki Kron XC 4000 kaç paradır TR'de arkadaşlar birde Kron Türk Malı mı öyle yazıyor bir kaç yerde ?
  • kron xc4000, 450tl ye alınamayacak bir bisiklet..

yukarıda birçok kişi birşey bildiğini sanaraktan yorum yapmış ama çoğu yanlış...

1.si kadro çizilmesi dolayısıyla amortisörlü kadroya geçeceğini belirtmiş birisi,o zincir çiziklerini önlemeninçok basit yöntemleri var...
    2.si disk fren tavsiyesinde bulunanlar olmuş...eğer yağmur çamur altında çok fazla sürmeyecekseniz Mekanik disk frenin pek de bi farkı yok V-brake e göre...sadece ekstradan para verip,bisikleti ağırlaştırmış olursunuz...
    3.sü shimano markası için bi yorum olmuştu...shimano her seviyedeki kullanıcıya hitap eden bir firma...örneğin 20 dolara da shimano vites attırıcı bulabilirsiniz 200 dolara da...önemli olan aldığınız bisiklette hangi seviye kompanent kullanılmış olduğudur..
    4.sü verdiğiniz fiyat aralığı için bence sedonanın giriş seviyesi,salcanonun da orta seviye ama mutlaka sadece tek amortisörlü modellerine bakabilirsiniz..

aklınıza takılan sorular için bence bisiklet forumları daha uygun olacaktır,çünkü malum birçok kişi atıp tutuyor

• 2.El bi Kron alsam uygun olur mu sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orjinalden alıntı: aLeen

ben beldeyama al derim kadrosu çok sağlam bi ön maşası kırılmıştı kaza yaptım
    özellikleri;
    28 vites
    Shimano vitesler
    Shimano dişliler
    arka 7 li
    orta 4 lü
    kapaklar , çamurluk kendi imalatım fiberdir
    3 senedir kullanıyorum

Bisiklet Alacağım Anlayanlar Bakabilirmi ?

ne kadar berbat bir şey.
    28 vitesmiş,gidemedikten sonra ne yazar.
    kron a falan binersen dediğimi anlarsın.

ağır olurlar dayanıklı sanarsın dayanıksızlardır.

beldeyema ne ya.

o kapaklar da daha bir berbat yapmış.

bak şunlara bir istersen:

sadece bir defa kullanma şansına sahip olursan ne demek istediğimi anlarsın.

ha sen bisikleti bakkala falan gitmek için kullanıyorsan başka.

alın 490 tl

14 kg

bak bende ki bisiklet yaklasık 4 senesini doldurdu dolduracak sandece bi ön maşası kırıldı oda kazada senin dediğin kron mu neyse çat die ikiye ayrılır cinsten bişi hem bisikletim hakkındada berbat felan diye yazı yazamassın bunuda bilmiş ol insanlığı ögrende gel zevkler tatlar renkler tartişilamaz...

• bisiklet kullanmayı bilmezseniz tabi sağı solu dağılır.
    merak etme o kron seninkinden daha dayanıklıdır.

küfür eden de sensin burada.
  • Yukarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orjinalden alıntı: dırdır07

siz o bisikletin kaliteli olduğunu mu sanıyorsunuz?

shimano yazısı gören herkes bisikletini iyi sanıyor.

bisikletten hiç anlamadığınızı çok belli ettiniz.
    kendinizi daha çok rezil etmeyin

Çok anlarım diye kimseyi susturmaya çalışmadım ki zaten. ben çok iyi anlarım deyipte etrafa çemkirmeninde bir anlamı yok ki asıl rezil olan belli zaten TAMAM Anlaşıldı dünya elemde birtek bisiklet kullanan birtek bisikletten anlayan var o da sensin arkadaşım. sen o hafif diye övdüğün teneke parçalarına binmeye devam et. SANA GÖRE İYİ OLAN O 10-14 KİLOLUK BİSİKLETLER BENİM ALTIMDA 4 GÜNDE PAÇAVRA HALİNE GELİR BOY 1.91 KİLO 118 UMARIM ANLAYABİLMİŞİNDİR NEDEN MALZEME KALİTESİNE BAKTIĞIMI, İSTERSE 500 KİLO OLSUN BASARIM PEDALA GİDER YETERKİ ALTIMDA DAĞILMASIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dırdır07 -- 16 Haziran 2009; 10:16:44 >

• dostum gidiceksin sedona alıcaksın borla modelini profesyonel bisiklete geçiteki ilk basamaktır sedona kronları trekleri sonra alıcaksın sedona almak istersen atalar sahilde şirin bisiklet var gayet yardımcı olurlar sana
  • Ankarada isen sadun abi var pm at yerini söliyim kargo parası verirsen belki yollatabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.