Şimdi Ara

Bisiklet Alacağım Anlayanlar Bakabilirmi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
30.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: MOPAR

Bisiklet Alacağım Anlayanlar Bakabilirmi ?

• Bianchi alma arkadaşım biraz araştır bisikletforum'a falan gel sor yardımcı olan çıkar.

Bianchi ağırdır verdiğin paraya değmez parçaları basit parçalardır(shimano dan başka parça markalarında var) coğunluğu çeliktir.

Süspansiyon olayına gelecek olursak sadece olacaksa maşada olsun diğierleri gereksiz.O selenin altındaki süspansiyonlar sırf gösteriş pedala aktardığın gücün %10-%15 ini absorve eder.Yokuş çıkamazsın yolda giderker yaylanıp durursun.Bisikletin ömrüde uzun olmaz.
  • Önce avatarını değiştir

ve 2. olarak da arka amortisörü çok oynamayanlardan seçbenim kardeşimde UMIT var arkası fazla oynamıyor bayır yukarı çıkarken filan zorlanmıyorsun kesinlikle
  • O zaman arkası düz önü amortisörlü olandan mı alayım yani arkadaşlar ? Hemde daha ucuz olur heralde onlar bunlar gösteriş bir bakıma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bowers wilkins

quote:

buna baya fiyat çekerler ya

hangisine?
  • Genelde düz yolda kullancaksan asla amortisörlü alma. En kaliteli bisikletlerin bile amortisörleri zamanla işlevini yitiriyor. Düz gövde alırsan daha dengeli kullanabilirsin ve hızlanman daha rahat olur.
  • Bide o arka amortisör-süspansiyon her neyse ondan olanlar pek hızlı gitmiyor düzde basıyor sadece zıplıyor
  • quote:

Hangisine binecez bunların
  •  Bisiklet Alacağım Anlayanlar Bakabilirmi ?

270 TL YE İSTEYENE VERİRİM BU BİSİKLETİ SIFIR GİBİ

*
    * Teknik Özellikler
    * Yaş 13 +
    * Model Unisex
    * Kadro 26" HI-TEN SUSPENSION
    * Maşa ZOOM BRAVO-327 SUSPENSION
    * Jant (Çapı) 26
    * Jant Malzeme ALUMINIUM
    * Lastik 26" x 2,10 CST
    * Fren LOGAN ALUMINIUM V
    * Vites ve Vites Özellikleri 21
    * Vites Kolu SHIMANO SL-RS35
    * Arka Arttırıcı SHIMANO TX-31
    * Ön Arttırıcı SHIMANO TZ-20.28.6
    * Ruble SHIMANO TZ-31 MEGARANGE
    * Aynakol PROWHEEL MAP 100P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 7 Haziran 2009; 13:17:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Taşkıran`

Arkadaşlar bisiklet alacağım kaliteli bişey olsun istiyorum max. 400 lira verebilirim Bianchi'nin sitesinde bunu buldum.http://www.bianchi.com.tr/urunler/urundetay.aspx?kategoriid=2&altkategoriid=2&urunid=19
    Fiyatıda uygun sizce değer mi böyle bir bisiklete ? Birde bu varhttp://www.bianchi.com.tr/urunler/urundetay.aspx?kategoriid=2&altkategoriid=2&urunid=20

Sizde 400 TL'yi aşmayacak ve estetik olan güzel duran ve kaliteli sağlam bir marka verebilirseniz sevinirim.
    İstanbul-Bostancı, Kadıköy, Maltepe, Kartal civarında satış yerleri varsa eğer sevinirim.

Şuana kadar pahalı bisikletlerde dikkatimi arkada amörtisör olmaması dikkatimi çekti. Benim kullandığım bisiklette var. Sonuna kadar sıkıyorum anca yolda gidebiliyorum. Birde ben bisikletle kaldırıma in-çık olsun, ön kaldırma olsun arka kaldırma olsun çok yaparım. Kadrosu aşağıdaki bisikletinki gibi benim bisikletin. Bisikletle hareket felan yaparken arka kısımdaki kırmızı daire içinde olan kısım zincirin çarpmasıyla boyası felan atıyo. Onun için birdahaki bisiklet alışımda kesinlikle ikinci resimdeki gibi bir bisiklet alıcam.

• quote:

Orjinalden alıntı: NitroWar

http://www.bianchi.com.tr/urunler/urundetay.aspx?kategoriid=2&altkategoriid=2&urunid=21 bu güzel hoşuma gitti

Bende onu alacağım herhalde
  • hocam öyle bisikletler alma.bianchi tavsiye etmem.

amortisörsüz al hiç değilse.

ama genede bianchi alma bence.kazıklıyor adamlar.gülle gibi bir şey satıyorlar.
  • Bianchi yerine hemen hemen aynı fiyatlardaki Sedona markasını tercih edebilirsin. Bisikletforum'da baya övüyorlardı.

http://www.sedona.com.tr/index_Tr.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taşkıran`

Bide o arka amortisör-süspansiyon her neyse ondan olanlar pek hızlı gitmiyor düzde basıyor sadece zıplıyor

evet demek istediğim aynen bu. amotisörlülerde pedala basmanızla birlikte bisiklet zıplamaya başlıyor. ileri gideceğine yukarı-aşağı yaylanıyor. ilerleyen zamanlarda çıkan gacır gucur sesler de cabası.
  • Paylaşımlarınız için teşekkürler.Daha fazla yardımcı olan olursa sevinirim.
  • Sadece ön maşa amortisorlu olsun. Ayrıca bisikletin markasından ziyade, üzerindeki komponentlerin kalitesine bak. Artık Bianchi de aynı cenix de, castello da eskide kaldı öyle iyiler. Şimdiki kaliteliler de pahalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onr4249

Bianchi alma arkadaşım biraz araştır bisikletforum'a falan gel sor yardımcı olan çıkar.

Bianchi ağırdır verdiğin paraya değmez parçaları basit parçalardır(shimano dan başka parça markalarında var) coğunluğu çeliktir.

Süspansiyon olayına gelecek olursak sadece olacaksa maşada olsun diğierleri gereksiz.O selenin altındaki süspansiyonlar sırf gösteriş pedala aktardığın gücün %10-%15 ini absorve eder.Yokuş çıkamazsın yolda giderker yaylanıp durursun.Bisikletin ömrüde uzun olmaz.

Tmm ama o ortadaki amatasörü istediğimiz zaman kısıp kapatabiliyoruz. Malum bisiklet yolu olmadığı için şehir içinde kullanım yapacak arkadaşların sürekli kaldırımın tepesinde olmalarınıda dikkate almalarını isterim.

Salcano nova pek pahalı değil ama fps'sini kesinlikle hak ediyor. Jantları çelik yaptım ve biraz daha ince teker kullandım çok güzel yokuş aşağı bıraktığımda yanımda pedal çevirmeden hızlanan bisikletle karşılaşmadım.

hemen hemen aynısı...

• Yukarı, En Tepeye !
  • Sana sadece süspansiyonlu bisiklet alma derim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.