Şimdi Ara

Bisiklet almakta kararsız olanlar | Buyurun (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
5
Favori
38.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merida :2100 TL civarı pazarlıkla 2000 TL bulunabilir.

Gidondan kikitlemele sahip Suntoor maşa var.Altus vites seti+Tektro hidrolik disk

Kron tx800: 2150 TL pazarlık ile 2000 TL alınabilir.

Açıkçası Merida-Carraro-Mosso var fiyatı daha hesaplı ucuz değil.. ön arka farklı model vites set+Shimano Hidrolik fren var..

Carraro: 1700-1800 TL 2017 modeli.Gidondan tek düğme ile kitlenebeilir Suntoor maşa var.Shimano hidrolik disk var.

Mosso: 1600 tl-- 27 vites Altus Set.Shimano hidrolik fren var.masa ?

Carraro veya Merida arasında kalmalisin bunuda görüp bakıp seleden tutup yukarı çekerek yaklaşık ağırlığı hesaplayarak görünüm bakarak seçersiniz

Bunuda elemek gerekirse.. Shimano ayarlaması daha kolay bu nedenle Carraro derim alan çoğu kişi memnun!! 300 TL fark var görüp bakın derim
    Merida adı belli kaliteli marka kalitesiz demiyorum yanlış anlaşılmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 25 Mayıs 2017; 12:34:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,geçen hafta Claud Butler Black Hawk bisiklet aldım,bisikletten memnun kaldım ama üzerindeki zoom amortisör çok sert,hiç esnemiyor,bu normal mi?Amortisörü yumuşatmanın bir yolu var mı?
  • kutay86 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler sağ olun hocam yüreğinize sağlık
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim elinize yüreğinize sağlık
  • triknight T kullanıcısına yanıt
    boyun kaç? 180 üzeriyse 29 jant tavsiyemdir. 180 den kısaysan 26 ya da 27.5, 28 alabilirsin.

illa bianchi dersen rcx 229/226 alabilirsin. tek farkı jant boyu.
    salcano olarak ng650 29/26 jant
    sedona'da da var aklıma gelmiyor. bunlar dağ bisikleti.

şehir tur olarak carraro sportive 224 ya da 225
    Salcano City Sport40
  • Bu konuyu gördüm ve şöyle diyeyim : Sinopta yaşıyorum şuan. Oralarda yollar bozuk genellikle taş vs bulunur. Asfalt tam asfalt değil.Yokuş yollar da mevcut. Hem şehir içi hem şehir dışında ( ilçelere gitmek için ) bisiklet düşünüyorum. Boyum 178 kilo 68 bacak boyumu bilmiyorum ama 86-87 cm civarında tahmin ediyorum ( uzun olduklarından). Ne tarz bir bisiklet almalıyım ve 26 27.5 28 29 inçler ne gibi farklılıklar yaratır ? Bütçem 1200 TL. Ve bisikleti aldıktan sonra neleri almam gerekir extradan ?
  • Selamlar,
    24 yaşında sigorta sektöründe çalışmakta olan bireyim.. 1.86 boyum 90-95 civarı değişen kilom mevcut.
    Bisikleti tamamen İstanbulda nadiren afyonda(köy/memleket) kullanacağım. İstanbulun her ilçesine hatta haftasonları da uzun mesafeli yollar yapmak istiyorum. Evde oturmaktan sıkılan birisi olarak !
    1.300 TL ye kadar ( +-100 ) acil önerilerinizi rica ediyorum.

TX 150 ve Sedona 300 arasında kalsam da farklı tüm önerilere açığım.

Ayrıca boy kilo endeksime göre bisiklet jantı ve inchi ne olmalıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsmsk -- 7 Haziran 2017; 11:25:30 >
  • Uzun bir kararsızlıktan sonra bisikletleri aldık.

Bana MOSSO LEGARDA 1721 MDM ve eşime MOSSO LEGARDA 1721 LDM aldık ikiside V frenli.

Bir iki gün oldu alalı. Çok yol yapmadık ama bisikletler gayet güzel.
    İkiside süspansiyonsuz ve V frenli. Aluminyum kadrolu. Hafif denebilecek bisikletler.
    3 kat indirip çıkarıyoruz, bir problem yok.

800 - 1000TL civarlarında şehir bisikleti arayanlara tavsiye edebilirim.
  • 1000-1300 bandında hem ön hem de arka amortisörü olan günde 2-3 saat kulanınca yormayacak dağ bisikleti tarzı önerir misiniz bol inişli çıkışlı kaldırımlı yollarda kullanılacak genelde ama bazen haftasonu çıkıp 10-15 km de yapılacak 178 boy 77 kilo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast_rider -- 14 Haziran 2017; 22:41:6 >
  • 1000-1300 lira arasında çift amasörlü dağ bisikleti almak gereksiz olur. Eğer dağ bisikleti almak istiyorsan tek amasörşü yani hardtail bisiklet bakmalısın. ama genede çift alıcam diyorsan bianchi montana modelini tercih ederim.
  • Peki hardtrailde marka model ne önerirsiniz

• salcano astro 29
    salcano ng650
    carraro daytona 2924
    rockrider 540
    rr340
  • Arkadaşlar merhaba.Klasik bu işe çok uzağım 18-19 yıldır bisiklete binmedim.
    Şuan taşındığım yerden dolayı bisiklet alma gereği duydum.

Sadece markete salona gitme işlerinde kullanacağım.İlçe dışına gitme kmlerce yol yapma gibi bir durumum yok

180 boy 100 kg yim şu modeli sizce işi mi görür mü?

http://www.bisikletcim.com/salcano-ng-650-v-29-jant-bisiklet
  • Boyum 1.78 kilom 130 civarı. Hem kilo vermek hem de kondisyon artırmak amaçlı şehir içinde kullanılacak bir bisiklet bakıyorum.
    Bütçemi 700 ile 1000 tl arasında tutmam gerekiyor. Fazlası biraz yorar. Tavsiyelerinizi bekliyorum ;)
  • Evimle işim arası 15km ciddi ciddi spor amaçlı işe bisikletle gidip gelmeyi düşünüyorum bu mümkün mü, mümkünse nasıl bir bisiklet almam lazım bütçem 700 tl.
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    UP!! tabikide mümkün
  • 1000 lira civarına bisiklet bakıyorum. Riverside 500 nasıldır? Rockrider 340 alacaktım daha hafif olduğu için Riverside modeline yöneldim. Bu ürünler hakkında düşünceniz ve alternatif önerileriniz nedir?https://www.decathlon.com.tr/riverside-500-gri-kirmizi-id_8379020.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 25 Haziran 2017; 12:3:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netd forum

UP!! tabikide mümkün

Takribi git gel ne kadar sürer hocam

• Arranger. kullanıcısına yanıt
    kadro yapısı farklı geldi ama alınabilir bisiklet. Daha farklı modeller araştırabilirsin. Bianchi-Carraro-Salcano-Merida. Bu bisikletin görüntüsü hoşuna gittiği için mi tercih ediyorsun yoksa ağırlık yönünden hafif olduğu için mi? rr340 asfalt yolda zor olur. Tercihin iyi olmuş.
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    bisiklet olarak salcano city explorer 40v öneririm. sıfır fiyatı 699TL olması lazım. ortalama hız ile gitsen 15KM gidiş 15KM geliş varsa eğer, 15 km yarım saatte gidersin. geri dönüşle birlikte toplam 1 saat
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.