|
Bisiklet almakta kararsız olanlar | Buyurun (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1000 TL ye kadar evden işe işten eve gidecek güvenli bir bisiklet tavsiyeniz var mıdır?(toplamda 4 km)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafayalazı -- 27 Aralık 2020; 0:37:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ay önce migrosta 1000 liraya 28 jant Sarda marka bisiklet vardı.
Linkteki ürünün beyazını görmüştüm. Eğer mağazada aynı fiyatta duruyorsa kaçırmayın derim.
https://www.migros.com.tr/sarda-aluminyum-28j-bisiklet-thorx-mat-siyah-p-2444af7
-
Hocam stokta yok diyor, ben zaten Cizredeyim, burdaki migros çok büyük değil o yüzden bu tür şeyler pek gelmiyor, keşke internet mağazasında stok olsaydı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben Mersinde migros mağazasında görmüştüm. O gün internetten de bakayım dedim stokta yok diyordu. Ama mağazada vardı. Tabi illere göre stok değişebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam o zaman ben burdaki mağazadan bir sordurayim bakalım, teşekkür ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tm
-
Merhaba
Aşağıdaki iki bisiklet arasında kaldım. İlkokula giden oğlum kullanacak. Hangisini tercih etmemi önerirsiniz.
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Boyunuz ve kilonuz nedir? Bunlar 24 jant ve 14 kadro
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X