Şimdi Ara

Bisiklet bacak kası mı yapar ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
46.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PaRKeRRR

quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN

quote:

Hocam bisiklet kas yapmıyor.Sadece bacağındaki yağları eritecektir.Benimde bacaklarım vücuduma göre oransız.Pantalon vs. giyerken sıkıntı yaratıyor.Ben düzenli olarak koşmaya başlarım , sanada tavsiye ederim.

Nasıl bisiklet kas yapmıyor nerden duydun arkadaşım bunu.. Düzenli çalışırsan beslenmene de dikkat edersen gayet gelişir.. Tamam bacak kası geliştirmede ilk sırada yer almayabilir ama geliştirir yani..

Arkadaşım bisiklet kas yapmaz.Bisiklet kişini baldırını düzenler.Yağlarını alır fakat kas yapmaz.deltabisiklet.com ege bayii arkadaşım.Adamlar profesyonel bisikletçi.Bacak kasları için özel hareketler çalışıyorlar.Bisiklet yağ eritir.Fakat hem kas hem yap diyorsanız hergün düzenli koşmak bu dönemde çok yararlı olacaktır.

Eger orayı kaynak gösteriyorsan şurayı oku derim.. Tam içerik olarak bilmiyorum ama hangi kasların çalıştıgı tartışılmış..

http://www.bisikletforum.com/showthread.php?s=c000e00bbc25b9ad9ed4c9117ca49392&t=31880

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay Heavy!

quote:

Orijinalden alıntı: YERER

kasa dönüşüyo neden kendimden biliyorum biraz kiloluydum küçükken bacaklarım sıskaydı sonra ilk bisikletimi aldım günde 3-4 saat sürüyodum zevkliydi o zamanlar ya yarış yapardım ya da öyle gezerdim böyle devam etti 1-2 sene boyunca şimdi bacaklarıma baksan roberto carlos dan aşağı kalır yanı yok hangi sporla ilgilen o sporda hangi yönün fazla çalışırsa orası aşırı bi şekilde gelişiyo sana tavsiyem bisiklet sür bacak kasları 2 şekilde güzel 1.si görünüm olarak yapılı gösteriyo ve eğer dövüş sporlarıylada uğraşıyosan bacak tarafından + sı oluyo 2.si koşma yönünden + sı var ben tazı gibi koşarım eğer nefesin kuvvetliyse bırak arabayı koş git heryere forrest gump gibi yanlız bende çok oluyo problem nedendir bilmem yüzerken bacaklarıma hafif kramplar giriyo bundan dolayı denizlere fazla gitmem

Sorun böyle çok güzel görünsün değilde mesela pantolon alırken belim bol oluyor bacaklarım iyi , belim iyi oluyor bacaklar sıkıyor.Sonra yaptırmaya gidiyorum şekli bozuluyor,Gerçekten can sıkıcı

pantolona göre değişir kot giyiyorsanız tabi biraz sıkıcaktır ama ben hiç karşılaşmadım bu problemle daha önce yanlız şöyle bişi de var mesela erkek kot pantolonları çok rahat yapılır gerek kot karşıtı marka var reklam yapmıyım onlar sıkmaz kesinlikle yada şöyle bi öneride buluniyim orda satan kişiye bacaklarınızdan bahsedin sıkmayan bi pantolon varmı deyin size en esnek pantolonu vericektir

• Kasları güçlendirir, zorlarsan kasta yapar, bence bacakları güçlendirmek için bisiklet sürmek doğru ve isbetli bir tercih olur..
  • Bisiklet zorluk derecesine göre kas yapabilir.Son vitesde sürekli yokuş çıkarsan oldukça iyi verim alırsın ancak
    hacim söz konusu olamaz sadece sertleşme ve çok az hacim alır ayrıca daha sıkılaşır bacakların bu sayede.
    Yağ oranınıda cardio olduğu içim düşürecektir.
  • Futbol, basket vs. oynamak bisiklete binmek yurumeye gore daha fazla performans artisi saglamaktadir.
  • öncelikle bacak kası vücudun en zor yapılan kısımlarından birisidir, hatta bodyciler bile bacak kasını fazla önemsemez atıyorum
    1 günde yapacağı kol kasını bacak kası olarak 6 günde yapar ki vücut olarak hayvani bir üst kısma sahip olup çıta gibi bacakları olan
    bodyciler vardır

bisiklet sürmek çok güzel kardiodur, yağ yakar ama sadece bacakları çalıştırıyorum bacaklardaki yağları yakarım diye bir şey yok yani bölgesel
    yağ yakımı yok o yağ her yerden çıkacaktır ki böyle olması daha iyidir...

vücuttaki yağlar erirken bacaklardaki yağlar da erir ve bisiklet kullanmayla daha hacimlenmiş olan kaslar meydana çıkabilir...

yağdan kas yapımı diye bir şey yoktur....

bodycinin pek tercih ettiği bir spor değilidir, uzun süreli kullanımında kas yakımı vardır ama unutulmamalıdır ki herkes profesyonel bodyci değildir
    bu yüzden bisiklet sürme çoğu kardioda olduğu gibi vücuda güç verir, kendini rahatlattırır, iyi bir kondisyon sağlar...
    düzenli kardio damar tıkanıklığından daha iyi düşünebilme kapasitesine kadar her şeyi sağlar...

• bütün çocukluğum bisiklet üzerinde geçti, minyon olmama rağmen benden iki kat iri adamları yerden yere vururdum, kas yaparsın ve kendini demir gibi güçlü hissedersin. ayrıca çok hızlı koşabiliyorum, askerdeyken bizim bölükte benden hızlı koşan yoktu. 34 yaşına geldim hala rakip tanımam bunuda bisiklete bağlıyorum
  • bende 6-7 senedir kullanırım ama bi etkisini görmedim yada bende bişey var sadece basenmidir nedir onlar biraz öküz gibi oldu çok koltukta oturmaktan galiba
  • Genelde yazdan yaza bisiklet sürerdim ama son yıllarda biziklet sürmem seyrekleşti, eskiden yazdan yazada olsa bacaklarımın güçlü olduğunu hissederdim.. Olan kaslarım daha sert olurdu ve kolay kolay ayakta vakit geçirince yorulmazdım.. Ama son zamanlarda kemiklerime çok fazla yük bindiğini hissediyorum, kaslar güçsüz olunca tüm yük kemiklere biniyor..

Bisiklet sürmek abartılı hacim kazandırmaz belki ama var olanı güçlendirir sertleştirir, dayanıklı hale gelirsiniz. Kasları şişirmeye gerek yok olanı koruyun sertleştirin. Benim şuan bacaklarım ağrıyor ve güçsüz hissediyorum.. Bisiklet sürmem gerekiyor ama her yıl usandım lastiğe para vermekten yine çıkarttım sanırım patlak Tekrar bonduruma indirmiş bizik kiler zaten benim değildi kız kardeşimin 24 janttı..

• quote:

Hocam bisiklet kas yapmıyor.Sadece bacağındaki yağları eritecektir.Benimde bacaklarım vücuduma göre oransız.Pantalon vs. giyerken sıkıntı yaratıyor.Ben düzenli olarak koşmaya başlarım , sanada tavsiye ederim.

Bisiklet kas yapmıyorsa bu kaslar nasıl oluyor?

Bisiklet bacak kası mı yapar ?

Önceki yılları saymazsak iki yıldır yarı profesyonel olarak bisikletle ilgileniyorum. İstisnalar hariç çoğu sporcu arkadaşımın bacak kasları vücudundaki diğer kaslara oranla daha gelişmiş. Eğer bacaklarındaki yağlarını eritmek istiyorsan, bacağın incelmeye başladığında ki bacaklarınki yağsa; kaslar hacim almadan bisiklete binmeyi bırakabilirsin.

@LuNatich, performans artısı dediğin şeyi biraz açabilir misin?

• 3 yıl yüzme ile ilgilendim bıraktıktan sonra bacaklarımda yağlanma oldu haliyle kalınlaştı fazla rahatsızlık vermiyor bana
  • dizin üst tarafındaki kaslar müthiş derecede şekillenir bende aynısı oldu günde 30-40 km 15i yokuş yukarı kesinlikle harika kas oluyor diz üstünde
  • Yapmaz.yapsa profesyonel bisikletcilerin baldri kafam kadar olurdu ama normal insan baldiri gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.