Şimdi Ara

Bisiklet Konusunda yardıma ihtiyacı olanlar yazabilir :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
6
Favori
17.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    normalde oyle olması lazım ama benim kemikler biraz ince olduğu ve aileden gelen genetik bir bel çevresi durumu olduğu için maalesef durum sıkıntılı... az bile olsa ben takıyorum... lisede iken 2 ekmekli 2 tane döneri kilo almak için yerken (tabi burası Antakya döner ekmeği lavaş ve incecik) şimdilerde hareketsizlikten su içsen yarıyor haline geldik... Bundan dolayıdır ki benim bir bisiklet almam lazım... 650-700 tl arası da bi tane erkek kardesime...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orontes_asi

normalde oyle olması lazım ama benim kemikler biraz ince olduğu ve aileden gelen genetik bir bel çevresi durumu olduğu için maalesef durum sıkıntılı... az bile olsa ben takıyorum... lisede iken 2 ekmekli 2 tane döneri kilo almak için yerken (tabi burası Antakya döner ekmeği lavaş ve incecik) şimdilerde hareketsizlikten su içsen yarıyor haline geldik... Bundan dolayıdır ki benim bir bisiklet almam lazım... 650-700 tl arası da bi tane erkek kardesime...

Dediğim gibi bende Force 540 var memnunum ki zaten o fiyatlarda da aşşağı yukarı aynı donanım oluyor Carraro Sedona Salcano gibi markalar var o civarda.. Kardeşinizede alırsanız aynı bayiden belki pazarlıkla aynı bisikletten 2 tane alabilirsiniz 850 lira civarında. Tabi 2. El duşunmezseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal mistake

İnternette spd pedal kullanarak bisikletle hoplayip ziplayanlari gorup ozendim.
    Spd cok para onun yerine kalpiyeli pedal kullansam bikac kucuk numara yapabilirmiyim?
    Yani bisikletin uzerindeyken ziplarsam ayagim pedaldan cikarmi yoksa bisikletle birlikte ucusa gecebilir miyim ? :)

spd pedalın asıl amacı o değildir ayakkabıda bulunan kaller ve spd pedal birbirine kitlenerek bisiklette giderken hem itme hemde itme gücü çekmeni sağlayan bir sistem o zıplatlamaları yapabilirsin yapmasınaama spd tuzlu bir sistem pedal+ ayakkabıya en azından 250-300 tl para vermen lazım ...
  • İstanbuldayım 200 lıraya guzel bır vısıklet arıyorum nerden alırım yardımcı olurmusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: orontes_asi

Bütün bisikletsever arkadaşlara selamlar...
    ilk olarak amacım, iş sonrası yürümeyi sevmediğimden pedal çevirerek forma girmek, belki de göbekten kurtulmak... profosyonel olmak gibi bir amacım yok... zaten çabuk sıkılan biriyim... bugün bisiklet ister, yarın motora merak salabilirim... şimdilik bu bisiklet işi kilo vermek amacıyla kafama yattı... işten geldikten sonra günde 1 saat sürsem bana yeter... 800-1000 tl ye kadar şehir içi ve toprak yolda kullanabileceğim bir dağ bisikleti tavsiyesi... boyum 1.81 - kilom 84... takımlar dolapta sıra sıra duruyor, ben onlara bakıyorum onlar da bana... spordan uzak kalınca bayağı bir hantallaştık doğal olarak... şimdiden , senin burada ne işin var bir diyetisyene git ya da boğazını durdur diyenleri duyar gibi oldum... diyetisyensiz, ekmeksiz , saat 19,00 dan sonra akşam yemeği yemeyip , bol meyve ve spor ile bu göbeği eritmeye çalışacağım... bana bisiklet konusunda yardım edecek bir bilirkişi arıyorum... sağlam, fiyat performans canavarı , tipi ve renkleri güzel bir MTB...
    http://www.sedonabisiklet.com/sedona_bisiklet-840.html gibi... yardımda bulunacak arkadaşa ricam , vites ,gidon , maşa , fren , aynakol ,kadro ,jant, hazne ,sele ,zincir vs. gibi bilgi isteyen konularda beni aydınlatıp uzun seneler sorun çıkartmayacak modelleri sunması... hafiflik ??? , vites ??? , ön süspansiyonların kilitlenebilmesi ??? zaten konuştukça bir orta yol buluruz... kolay gelsin diyorum... bizim gibi bu işten anlamayan insanlarla uğraşmak zor iş... ama anlatırsanız anlamak için gayret sarfedeceğime emin olun...

TEŞEKKÜRLER şimdiden...

Hocam zaten 3 bin 4bin liralık bisikletler alınca profesyonel olunmuyor bazıları öyle zannediyorlar. Anladığıma göre çok bisiklet sevdalısı biri değilsin ve diyorsun bugün bisiklet yarın motorsiklete kafayı sararım demissin bence al bir bianch (isminin dogrulugundan emin degilim) 500-600 liraya bulabilirsiniz bianch in en iyi modellerini yeter bence bisiklet toplamaya gerek yok bence.
    Bende ümit var orta dereceli bir bisiklet o bisikletle konya da bisikletli bir gruba katıldım grub genellikle çarşıda parklarda insanların yoğun olarak olduğu yerlerde tur atıyorduk insanların arasından süratla freni ve pedalı iyi kullanarak insanların arasından yağ gibi geçiriyorduk gerçekten grupta diger bisikletli arkadaşlarımın bisikletleri 3bin 4bin liralık bisikletlerdi onlara yetisebiliyordum rahatlikla ama onlar akrobasi hareketler yapan bir gruptu kaldırımı bisikletle inme falan. Asıl demek istediğine geleyim profesyonellik altındaki bisikleti en iyi şekilde kullanmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 16 Ekim 2014; 13:55:12 >

• istanbulda oturuyorum 200 lıraya guzel alabılecegım bısıklet var mı 2.el olur nerde bularılırım tavsıyelerınızı beklıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilo36

istanbulda oturuyorum 200 lıraya guzel alabılecegım bısıklet var mı 2.el olur nerde bularılırım tavsıyelerınızı beklıyorum

200 liraya güzel bişi bulamazsın abicim sadece ayağını yerden kesicek çok giriş seviyesi 2. el bişiler alırsın o paraya 0 bisiklet zaten yok gibi bişi onun dışında ikinci el ucuz yollu bişiler bulabilirsin ama bu bisikletten kesinlikle bişi bekleme ...
  • Para konusunda ne yapalım öğrenciyiz anca bu kadar limitim var.tesekkur ederım nerde bulabılırım acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilo36 B kullanıcısına yanıt
    migrosta falan bisikletler var çevre bisikletçilere git sorabilirisin sahibindede anlaşabilirsin birileriyle çevredekilere sorabilirsin
  • Pekı tesekkur ederım

• eğer yardımcı olamadığım birisi kaldıysa lütfen yazsın
  • Merhabalar 600-800 tl civarında İstanbul'da kullanmak için bisiklet arıyorum. Yaşadığım yerde (Beşiktaş) bol bol yokuş var onun için hem yokuş çıkarken beni yormayacak hemde yokuş inerken güven vermesi açısından frenleri kuvvetli bir bisiklet arıyorum.Ne önerirsiniz?
  • bende bisiklet almak istiyorum.Bana 500 liralık bir dağ bisikleti lazım.Sizce ne almalıyım? Şimdiden teşekkürler... :)
  • En fazla 600TL'lik büyük kadrolu bisiklet arıyorum. 185 boyum var ve sürerken eğilmek istemiyorum. V fren olacak, hi-ten alüminyum farketmez.
    Kadro boyundan anlamıyorum, 28'' veya 29'' tekerlek de mümkünse istemiyorum, ayrıca çamurluk da olacak.
    Bana tavsiye edebileceğiniz bir bisiklet var mı acaba?
  • Şöyle alçak gidon üzerinde gereksiz hiç bir şey bulunmayan 8 9 kg ağırlığında bir yol bisikleti ortalama ne kadara patlar ?

Bu arada ağır biri olduğum için en çok nesine dikkat etmem gerek birde o var yazmayı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 19 Ekim 2014; 4:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Şöyle alçak gidon üzerinde gereksiz hiç bir şey bulunmayan 8 9 kg ağırlığında bir yol bisikleti ortalama ne kadara patlar ?

Bu arada ağır biri olduğum için en çok nesine dikkat etmem gerek birde o var yazmayı unutmuşum.

http://www.bikeandoutdoor.com/U2447,527,2014-merida-scultura-cf-904-yol-bisikleti-yol-bisikletleri-merida-scultura.htm

AĞIRLIK : 8.37kg

KDV Dahil:1.946,50 USD

105 setli olsun

yol bisikletinden soğumamak istemiyorsan

geçen 100+ km yaptık bir abi uçtu geçti rampalarda

tabi bu bisiklet modifiye ile 7.5 kiloya iniyor...

daha uygun bişey arıyorsan

http://www.bikehouse.com.tr/Merida%20Ride%2090

ride 90 da iyidir yalnız daha çok darbeleri emen yapısı sayesinde yarışdan çok endurance uzun yol biiskleti sayılır, scultra yarış geometrisine sahip.

buda alimınyum cad 10 yine 105 setli değer mi bence değmez

Fiyat 1,639.00 €

http://www.deltabisiklet.com/?_Args=_ProductInfo,6696,OdesisMc

evet salcanolarda var daha üst donanım fiyatları daha ucuz, ben alırken bütün hepsine baktım pek hoşuma gitmedi. deneyebildiğiniz kadar değişik bisiklet deneyin. ve sıfır merida, scoot, trek, tarmac gibi ömür boyu kadro garantisi veren markalara bakın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Öncelikle şunu söyleyeyim abi 181 boya 84 kilo ideal yani hatta tam , ne kadar göbek olabilir anlamış değilim bence sen fazla kafaya takmışsın . Soruna gelirsek ben Force 540 kullanıyorum sıfırı bayide 950 lira civarı heralde ve memnunum yani bir sorunu yok tüm ozelliklerine kendi sitesinden bakabilirsin , tabi daha bilgili arkadaşlar sana daha iyi oneri verebilirler kullanım koşullarına , kullanım yerine vs. bakarak.

yol bisikleti kullanıp performans yapıyorsa 1.81 boya en fazLa 71 olması lazIm 13 kilo fazlası var

bir de bisikleti hafifletmeye uğraşmayın kendinizi hafifletin. sakal şaç traşı olun biraz hafiflersiniz

bunu çoğu bisikletçi söyler ciddiye almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Öncelikle şunu söyleyeyim abi 181 boya 84 kilo ideal yani hatta tam , ne kadar göbek olabilir anlamış değilim bence sen fazla kafaya takmışsın . Soruna gelirsek ben Force 540 kullanıyorum sıfırı bayide 950 lira civarı heralde ve memnunum yani bir sorunu yok tüm ozelliklerine kendi sitesinden bakabilirsin , tabi daha bilgili arkadaşlar sana daha iyi oneri verebilirler kullanım koşullarına , kullanım yerine vs. bakarak.

yol bisikleti kullanıp performans yapıyorsa 1.81 boya en fazLa 71 olması lazIm 13 kilo fazlası var

bir de bisikleti hafifletmeye uğraşmayın kendinizi hafifletin. sakal şaç traşı olun biraz hafiflersiniz

bunu çoğu bisikletçi söyler ciddiye almayın

Abi heralde işe gidip gelirken kullancaktı yanı sporcu değil di heralde :)

Bi an noluyor dedim traş falan sonra gördüm

Ve ilk kez duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur.zeren

Merhabalar 600-800 tl civarında İstanbul'da kullanmak için bisiklet arıyorum. Yaşadığım yerde (Beşiktaş) bol bol yokuş var onun için hem yokuş çıkarken beni yormayacak hemde yokuş inerken güven vermesi açısından frenleri kuvvetli bir bisiklet arıyorum.Ne önerirsiniz?

bisikletinizi hafif donanım olarak minmum shimano- acer / yada sram x3 seçmelisiniz onun dışında frenleri sağlam istiyorsanız hidrolik disk frenli modellere bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhan yanıkkaya

bende bisiklet almak istiyorum.Bana 500 liralık bir dağ bisikleti lazım.Sizce ne almalıyım? Şimdiden teşekkürler... :)

o fiyata en uygun model sıfır olucaksa salcano ng 650 bu bisiklet giriş seviyesi olduğu kadar başlangıç için ideal bir model olucaktır şayet çok fazlada bişi beklemeyin ..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.