Şimdi Ara

Bisiklet tavsiyeleriniz ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4thScratch

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

İSTANBUL'da oturuyorum.En yakın zamanda Sirkeci'ye gidip sıkı bir pazarlık yapacağım 2 tane almayı düşünüyoruz kuzenle birlikte alıcaz ona göre fiyatda birşeyler ayarlarız diye düşünüyorum.Ayrıca çevremdekilere bisiklet almaları konusunda baskı yapıyorum ne kadar çok alırsak o kadar indirimli alırız :)

iyi olur :) peki modele karar verdin mi ? o kadar kişi aynı modeli mi alacak

herkes kendi zevkine göre seçer beğendiğini alır aynı modeli alıcaz diye bir kural yok :) bütçede önemli tabiki :)
    sen nerede oturuyorsun İstanbul'da mı ?

Ben de İstanbul Avcılardayım .

• Senin için en uygunu Krın XC 500, ilerde maşasını değişirsin , yıllarca idare eder seni. Ona paran yetmezse XC250'de işini görür.
  • teşekkürler ben de öyle düşünüyorum , bakalım şimdi parayı denkleştirmek kaldı geriye
    Parayı hallettim mi xc500 hd ve ya xc750 v alıcam ...
  • quote:

teşekkürler ben de öyle düşünüyorum , bakalım şimdi parayı denkleştirmek kaldı geriye

hocam istersen beraber gidip alalım baya bir indirim yaptırırız :)
  • quote:

quote:

teşekkürler ben de öyle düşünüyorum , bakalım şimdi parayı denkleştirmek kaldı geriye

hocam istersen beraber gidip alalım baya bir indirim yaptırırız :)

param olursa söylerim daha biriktirmem lazım biraz ...
  • Bence kron xc 500 le 750 arasında kalmaya gerek yok xc 500 hemen hemen aynı zaten. Bana sorarsan xc 500 ile 1000 arasında kalırsan daha mantıklı olur bu da uzar gider 2000 3000 diye o yüzden cebinde ki parayla al gitsin. Teknoloji gibi mübarek 200 daha veriyim şunu alım. Lan o kadar verdik 300 daha veriyim sonrası malum 5000 lira verir gidersin. Onu almak içinde bir ömür para biriktirmeye gerek yok :)
  • sorun o zaten cebimde para yok arastırıyorum ona göre ayarlıyacam kendimi cok da zorlamak istemiyorum kısmet :) ama bence 750 arasında fark var ;
    1. 24vites-27 vites
    2.altus arka vites - acera arka vites :) doğal olarak kollar da farklı tabi :))
  • http://www.kackarbisiklet.com/tr/product_details.asp?ID=14&CID=8&PID=397

En ucuz burada gözüküyor şayet almak isteyen varsa ben en yakın zamanda almayı düşünüyorum. Fazla kişi demek pazarlık demek :-) İstanbul'da daha ucuz bildiğiniz bir site ya da bir yer var mı?
  • en iyisi sirkeciye sahibine gitmek efor bisiklete gidip pazarlık yapacaksın en uygunu orda olur bence :) dün gittim biraz baktım bisikletlere alıcı olmayınca pek ilgilenmiyor ama alıcı olursan iyi ilgileniyor
  • Ben bu aksam aldım xc 500 ümü. 2010 model 550tl 8 taksit. Sanırım iyi aldım Ankara ulustan. Ne farkı var yeni modelden 2010 nun? Bilen varmi abiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havazin

Ben bu aksam aldım xc 500 ümü. 2010 model 550tl 8 taksit. Sanırım iyi aldım Ankara ulustan. Ne farkı var yeni modelden 2010 nun? Bilen varmi abiler

cok fark olmuyor ama sen özelliklerini yazarsan karsılastırabiliriz 2012 model ile ...
  • xc750 V brake vs xc750 Hidrolik disk arasındayım , sizce hangisi ? Ben fiyatından dolayı v brake den yanayım artan paraya kilit selealtı canta forma gözlük vs ekipman alırım diyorum ...

Acaba v brake aldığıma pişman olur muyum ? genelde söylenen camurda kullanıp kullanmayacağım , aslında kesin bişey diyemem genelde yol ve kuru arazide kullanırım diye düşünüyorum haa camura hiç girmem , hiç ıslanmam demiyorum ama hergün olacak birşey değil sonuçta bir çözüm olarak da güzel bir dört mevsim(baradine) fren pabucu alır rahat ederim diyorum sizce yanlış mı düşünüyorum ? aslında HD te güzel görünüyor , yumusak bir parmak gücü gerekmesi iyi ama tereddütteyim , düşüncelerinizi söyler misiniz ?
  • quote:

xc750 V brake vs xc750 Hidrolik disk arasındayım , sizce hangisi ? Ben fiyatından dolayı v brake den yanayım artan paraya kilit selealtı canta forma gözlük vs ekipman alırım diyorum ...

Acaba v brake aldığıma pişman olur muyum ? genelde söylenen camurda kullanıp kullanmayacağım , aslında kesin bişey diyemem genelde yol ve kuru arazide kullanırım diye düşünüyorum haa camura hiç girmem , hiç ıslanmam demiyorum ama hergün olacak birşey değil sonuçta bir çözüm olarak da güzel bir dört mevsim(baradine) fren pabucu alır rahat ederim diyorum sizce yanlış mı düşünüyorum ? aslında HD te güzel görünüyor , yumusak bir parmak gücü gerekmesi iyi ama tereddütteyim , düşüncelerinizi söyler misiniz ?

şuan bende tıpa tıp seninle aynı durumdayım :) hidrolik disk frenliler ayrı bir güzel duruyor daha prof duruyor.V frenli almak içimden gelmiyor çok sade gösteriyor bisikleti ama cebimde v frenden yana açıkçası :) şu anki durumda %60 hidrolik %40 V fren alırım diye tahmin ediyorum.Ayrıca bütçe konusunda biraz kararsızım efor bisiklet pek bir kazıkçı gibi geliyor bana adam biraz fiyat konusunda net konuşuyor gibime geldi ama henüz pazarlık aşamasına geçmemiştim sadece araştırma için bakmıştım fakat yineden paradan taviz vermeyen bir tipi vardı genç biriydi.
    XC500 hidrolik frenliyide düşünüyorum aslında çok sıkı pazarlıkla 800-850 tl ye alınabilir.
    Aslında XC500 hd almak daha mantıklı gibime geliyor.Sonuçta ikisininde maşası kitlenebilir zoom maşa, vitesler desen en fazla altus, acera, tourney bu üçünden biri olur zaten hepsi orta sınıf vites.XC750'nin fiyatından başka extra birşeyi yok.
    XC750'nin V frenlisini almaktansa XC500'ün hidrolik frenlisini almak daha mantıklı gibi yoksa yanılıyor muyum ?

• quote:

quote:

xc750 V brake vs xc750 Hidrolik disk arasındayım , sizce hangisi ? Ben fiyatından dolayı v brake den yanayım artan paraya kilit selealtı canta forma gözlük vs ekipman alırım diyorum ...

şuan bende tıpa tıp seninle aynı durumdayım :) hidrolik disk frenliler ayrı bir güzel duruyor daha prof duruyor.V frenli almak içimden gelmiyor çok sade gösteriyor bisikleti ama cebimde v frenden yana açıkçası :) şu anki durumda %60 hidrolik %40 V fren alırım diye tahmin ediyorum.Ayrıca bütçe konusunda biraz kararsızım efor bisiklet pek bir kazıkçı gibi geliyor bana adam biraz fiyat konusunda net konuşuyor gibime geldi ama henüz pazarlık aşamasına geçmemiştim sadece araştırma için bakmıştım fakat yineden paradan taviz vermeyen bir tipi vardı genç biriydi.
    XC500 hidrolik frenliyide düşünüyorum aslında çok sıkı pazarlıkla 800-850 tl ye alınabilir.
    Aslında XC500 hd almak daha mantıklı gibime geliyor.Sonuçta ikisininde maşası kitlenebilir zoom maşa, vitesler desen en fazla altus, acera, tourney bu üçünden biri olur zaten hepsi orta sınıf vites.XC750'nin fiyatından başka extra birşeyi yok.
    XC750'nin V frenlisini almaktansa XC500'ün hidrolik frenlisini almak daha mantıklı gibi yoksa yanılıyor muyum ?

sana kalmış bu tercih xc750 nin farkı 27 vites olması ayrıca acera altus tan daha iyiymiş , sadece sehirde kullanacaksan cok da sıkıntı değil ama arazide olduğunda dah iyi olur heralde acera daha dayanıklı gibi sonucta üst model ama aslına bakarsan cok da fark yok bence de hangisi kafana yatarsa alıp gececeksin cok da düşünülecek bişey değil yoksa yükseldikçe yükseliyor bir arkadasın dediği gibi su model bu model derken sonu gelmiyor

Birini beğen al :) diye düşünüyorum bende hafta içi gidip alıcam arkadaşla hangisi kafama yatarsa anlık karar verecem .

• quote:

bir kaç tane daha aydınlatıcı cevap alırsam memnun olurum hafta içi son kararı vericem ve alıcam , bitsin bu hasret

• güncel
  • Sedona borlayı da düşünebilirsin.Özellikle bisiklet forumda senin söylediğin fiyat aralığında mtb için çoğu kişi onu öneriyorlar.Kadrosunun sağlam olduğundan özellikle bahsediyorlar.

Saygılar.
  • kron da ufak bir indirimim olduğu için bu modellere geliyorum yoksa borla güzel model arastırdım ama bu modeller daha iyi gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bisikletrehberi -- 30 Nisan 2012; 23:06:07 >
  • Ben kararımı verdim gibi bişey artık :) Sıkı bir pazarlıkla 800-850 lira civarında Kitlenebilir maşalı hidrolik disk frenli XC500 alacağım.En mantıklısı bu geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlıAdam -- 1 Mayıs 2012; 1:07:59 >
  • quote:

Ben kararımı verdim gibi bişey artık :) Sıkı bir pazarlıkla 800-850 lira civarında Kitlenebilir maşalı hidrolik disk frenli XC500 alacağım.En mantıklısı bu geliyor bana

hayırlı olsun diyelim o zaman şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.