Ben kararımı verdim gibi bişey artık :) Sıkı bir pazarlıkla 800-850 lira civarında Kitlenebilir maşalı hidrolik disk frenli XC500 alacağım.En mantıklısı bu geliyor bana
hayırlı olsun diyelim o zaman şimdiden
Sağol darısı senin başına :) Bir an önce kararını ver yoksa dediğin gibi çıktıkça çıkıyor fiyat :) 350 liradan açmıştım kapıyı 850 ye dayandı biraz daha beklersem 1000 tl olur heralde en iyisi bir an önce alıp kurtulmak :)
quote:
Orijinalden alıntı: 4thScratch
quote:
Orijinalden alıntı: tekno_trend
quote:
Ben kararımı verdim gibi bişey artık :) Sıkı bir pazarlıkla 800-850 lira civarında Kitlenebilir maşalı hidrolik disk frenli XC500 alacağım.En mantıklısı bu geliyor bana
hayırlı olsun diyelim o zaman şimdiden
Sağol darısı senin başına :) Bir an önce kararını ver yoksa dediğin gibi çıktıkça çıkıyor fiyat :) 350 liradan açmıştım kapıyı 850 ye dayandı biraz daha beklersem 1000 tl olur heralde en iyisi bir an önce alıp kurtulmak :)
işte bu yorum iyiydi bir an önce uygun karar almak lazım kafamız karısmasın diye arastırma yapıyoruz daha allak bullak oluyor aslında birazda sıkıntı olan maddiyattan dolay elinde 5000 dalırın olsa hiç düşünmeden birini alırdın neyse ben de xc750 V brae uygun gördüm kendime , tabi bisikletçi abim beni ayartmazsa son kararım
öneride bulunan herkese teşekkürler , Kron xc750 Hidrolik fren ile Pedallamaya başladım
quote:
öneride bulunan herkese teşekkürler , Kron xc750 Hidrolik fren ile Pedallamaya başladım
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :)
V brake alıcaktın ne oldu da hidrolik aldın :) Kaça aldın bu arada ?
quote:
quote:
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :)
V brake alıcaktın ne oldu da hidrolik aldın :) Kaça aldın bu arada ?
V brake kalmamış Hidrolik aldık
Ne kadara aldın?
900 tl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme