Şimdi Ara

Bisiklet tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, hafta sonu evimden bisiklet ile tahmini 15 dk lık sürede olan sahile inip gezinti yapacağım bir bisiklet alma niyetindeyim. Bütçem oldukca sınırlı 300 tl civarı. Şehir bisikletleri bana oldukca itici gözüküyor tek amortisörlü bir dağ bisikleti almayı düşünüyorum bütçe ve kullanım amacıma göre tavsiyeler verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Bu arada 186 boyundayım uzun boylu olduğumdan kadro boyu kaç olmalı jant kaç olmalı bu konularda aydınlatılmaya ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmznglcn -- 6 Mayıs 2015; 23:52:51 >

• Arkadaşlar kadro boyu 19 inç olacak önden tek amortisörlü ve minimum 26 jantlı olucak bu koşullarda 300 tl civarında önerebileceğiniz bisikletleri bekliyorum
  • Arkadaşlar hayla tavsiye beklemekteyim fiyat aralığımı arttırdım 500 lira civarı birşey bakıyorum şehirde süreceğim fakat şehirin yollarının çok da düzgün olduğunu söyliyemem dağ bisikleti alıp yazın köyüme falan götürüp orada da toprak da sürmeyi düşünüyorum bianchi speed 3000 düşünüyorum yada paraya biraz daha kıyıp Bianchi TOURING 313 alabilirim tabi bu zor bir ihtimal kararsızım bütçem sınırlı.

51 cm kadro boyu düşünüyorum 186 boyundayım uygunmudur ?

Öneri ve tavsiyelerini bekliyorum arkadaşlar
  • Motosiklet bölümüne açmışsınız konuyu.
  • şunu sen bir 600TL ya çık. 300TL bisiklet anca carrefourdaki dandikler var, onları da tavsiye etmem.
    Şuna dikkat et:
    1- Aluminyum kadro
    2- 26" veya 28" (boyuna göre)
    3- nispeten bilindik kalite marka (bianchi, salcano, carraro, kron vs)
    4- eve yakın servis
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

şunu sen bir 600TL ya çık. 300TL bisiklet anca carrefourdaki dandikler var, onları da tavsiye etmem.
    Şuna dikkat et:
    1- Aluminyum kadro
    2- 26" veya 28" (boyuna göre)
    3- nispeten bilindik kalite marka (bianchi, salcano, carraro, kron vs)
    4- eve yakın servis

Yanıt için teşekkürler 600 ü de aştık 690 liraya bianchi touring 821 28 jant aldım 51 kadro boyunda :/ bakalım bi Tokat'tan gelebilirse memnun kalacakmıyım yine burdan paylaşlırım..

Ön amortisörlü zannediyordum meğersem değilmiş kargo da yola çıktığından birşey edemedim şimdi geri göndersem kargo ücreti bana ait olacak falan inşallah memnun kalırım
  • rmznglcn R kullanıcısına yanıt
    ne oldu memnun kaldin mi bari?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eliptik bisiklet tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Eliptik bisiklet tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnyhow

ne oldu memnun kaldin mi bari?

iki yıl sonra da olsa cevap vereyim. gayet memnunum bisikletimden yazın sahilde sürmek çok keyifli oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.