Şimdi Ara

Bisiklet yol bilgisayarı tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta önce Carraro Daytona 930 bisiklet aldım. Haliyle aksesuar tamamlamaya çalışıyorum. Başlıkta da yazdığım gibi yol bilgisayarı konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçeyi ise maks. 130 düşünüyorum. Yine de her türlü tavsiyeye açığım tabi. Kullanıp bunu da mutlaka al diyebileceğiniz aksesuarlara da açığım. Belki gözden kaçırmışızdır. İyi forumlar.

• 130 TL büyük meblağ değil ne yazık ki. Basitçe dekatlondan bc120 alın 90 TL ye geçin gidin. Bir sorun yaşarsanız en azından arkasında duruyorlar.
  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Dediğiniz model de olmayıp da daha yüksek özelllik içeren modellerde ne var mesela? Bana çok gerekli bir şey gibi gelmiyor söylediğiniz yeterli gibi. Kafama yatarsa bütçe artırabilirim. Ayrıca kablolu veya kablosuz olması performans açısından sıkıntı yaratıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackint -- 16 Eylül 2020; 23:19:22 >
  • Açıkçası nabız kadans sensörü bağlantısı, pc ye yada telefona bağlama gibi özellikler var onlarda fiyatı çok arttırır.

Kablosuz artık standart oldu. Sensörün kablosu ve oluşturduğu ek karmaşa nedeni ile çok tercih edilmiyor. Yılların bisiklet kullanıcısı olarak ben de 2 kablosuz modele geçtim. Biri bc120 oldu. Tek dezavantajları telefon sinyalleri eğer gidon telefon bağlantı aparatı ile kullanırsanız etkilenebiliyormuş. Ben çantada tutuyorum telefonu.

BC120 90 TL. Beğenmezseniz yada seneye daha iyisini alayım derseniz sarı sitede satar fazla da zarar etmezsiniz.
    Hepsi dijital olduğundan ayarını tekerinize göre doğru yaparsanız doğru gösterirler.

Bir de eskilerden assize markası var kullandığım. O da o zamanlar hiç sorun çıkartmadı. Şimdi de satılıyor yeni modelleri.
  • Btwin bc500 modeli de kablosuzdur ve birkaç ekstra özellikleri barındırır , arka aydınlatma (üst tuşa basarak 4sn kadar) ve dış ısı. Ekranı daha büyüktür.

Fiyatı şu an 140TL decathlonda.

Kanalımda tanıtımı bulabilirsiniz :
    Bisikletce Seyleryoutube
    Btwin 500 Km Sayacı İnceleme | Btwin 500 Speed Meter review
    https://www.youtube.com/watch?v=vWsIeaBaU0s&feature=youtu.be

Ancak GPS 'li yol bilgisayarı arıyorsanız ikinci-el veya piyasadan 350-400TL civarında IGSPORT IGS20E modeline bakabilirsiniz ki gayet iyi cihazdır.

Onun da tanıtımını daha yeni yaptım kanalda:
    Bisikletce Seyleryoutube
    IGPSPORT IGS20E inceleme ve test
    https://www.youtube.com/watch?v=VSAte0V2zfA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatanQa -- 26 Eylül 2020; 14:4:23 >

• Evet güzelmiş. Bu da alınabilir. RC500 demişsiniz. düzelteyim RC500 deyince bisiklet modeli çıkıyor. B'twin500 diye aratınca çıkıyor. Teşekkürler
  • Evet ben de sonradan yanlış yazdığımı farkettim . BC500 doğrusu (BC : Bike Computer)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.