Şimdi Ara

Bisiklet Tavsiyesi Verebilr misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim sizden bisiklet tavsiyesi istiyorum.Beylikdüzü çevresinde oturuyorum.Sıkıldığımda hemen çıkıp sürebileceğim.Çok sorun çıkarmayacak ve paslanmayacak bisiklet istiyorum bazen 2-3 saatlik sürüyorum aralıksız.

Yaşım : 16
    Boyum : 1.72 (Ergen olduğum için boyum çabuk uzuyor)
    Kilo : 63

Maksimum fiyatım : 400 Tl

Şimdiden Teşekkür Ediyorum.

• Müdür birazcık daha para katarsan alttakini alabilirsin.Geçen sene aynı fiyata almıştım.Hala değişmemiş Tabi diğer arkadaşlarında önerilerini dinlemelisin.Tek şeye bağlı kalma.Ara,araştır iyice.Öyle al
    http://www.akakce.com/bisiklet/en-ucuz-salcano-efes-26-d-fiyati,797930.html
  • Saolasın abi ama bir şey soracağım bunları kargo ilemi yolluyorlar ?Ben internet satışına güvenmiyorumda direk mağazadan satın almak bana daha mantıklı geliyor yoksa yanılıyor muyum ?
  • Ben tipine bak diye koydum Çok rahat bisiklettir.Tavsiyelerini alabilirsin forumdakilerin.İst.'de oturuyorsun.Bisikletçiler çarşısından aldım ben.Eminönü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 15 Haziran 2013; 3:12:30 >
  • iki üç ssat bisiklet sürüyorsanız 400 tl bisiklet iyi olmaz hiç olmasa salcano ng650 hd alın hem paslanmaz alimunyum hemde hidrolik fren inan 650 700 tl verdiğinize değecektir uzun süre sizi tamirciye gitmek kurtaracaktır tabiki nasıl kullandığınız bağlı
  • Tamam Teşekkür Ederim Bakacağımda Abi 600-700 Tl vermem çok ama çok zor taş çatlasa 400 onuda zaten zor ikna ettim evebeynlerimi
  • Peki abilerim Salcano Excel 26 nasıldır ?

Birde Ümit Warriors 26 Buldum bu nasıl abilerim ?
    http://www.bisikletcim.com/umit-warriors-26-bisiklet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaca2727 -- 15 Haziran 2013; 12:54:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Bisiklet tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • demir yığını alma derim taksitle alabilirsin peşin fiyatına
  • geçen market bisikletçisinden 1-2 parça aksesuar alıyordum 400 liraya tek ön amortisörlü alimünyum kadro bisiklet 400 liraydı bak istersen ama ne de olsa ümit
  • 2 aydır salcano excel 26 kullanıyorum, 14,5 kg fakat aynı paraya ümit evulation 26'yı tavsiye ederim, alüminyum kadro - shimano vites olmasından dolayı daha iyi sanırım.
  • Teşekkür Ederim herkese yardımcı olduğu için ümit evulation 26 aklıma yattı bunu almayı planlıyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.