Şimdi Ara

bisiklet ve outdoor sporlari icin saat tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neredeyse haftanin 6 gunu bisiklet biniyorum.. gps ozelligi olan,şarjı uzun sureli,dayanikli ara yuzu kolay kullanimli saat bakiyorum.. onerileriniz ve kullananlarin yorumlarini duymak isterim.. özellikle garmin fenix 2 ve suunto ambit 2 kullananlar yorumlarinizi paylasirsaniz cok memnun olurum .tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexi -- 17 Kasım 2014; 22:40:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Casionun ışık enerjili gps.li modelleri var. Ayrıca darbe dayanıklı oluyorlar. Öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben suunto ambit 3 sport modelini aldım.
    gayet memnunum, şu movescount dedikleri browser arayüzlü program da baya güzel.
    hareketinin bütün ayrıntılarını grafiklere vs dökmesi önce bana saçma gelmişti ama şimdi çok kullanıyorum.
    ben de bisiklet ve koşu için kullanıyorum gps tutarlılığı bulma zamanı vs çok başarılı.

bu saatler ucuz saatler değil dolayısıyla ben günlük hayatta da hep takabileceğim model olan ambit 3 sportu seçtim. (görünüşü vs. müsait)
  • Sadece ios ile kullanilabiliyor diye okudum,dogru mu? Android kullanan benim gibiler napiyor acaba ☺
    Ekran okunurlugu, şarj ömrü ve aldiginiz fiyat konusunda bilgi verirseniz cok sevinirim.
    Bende bisiklet icin dusunuyorum

• FitBit urunlerine bakin derim.Ha yok adam gibi saat olsun diyorsaniz da arkadasin onerdigi Suunto ambit3'u oneririm ben de.Suunto vector kullaniyotum sahsen ben.Guvenikir bumir marka

• Isteyen varsa sifir bir tane Suunto ambit 3 sport hr var. Piyasadan daha uygun fiyata verecegim. 1 ay falan oldu Almanya'dan alindi.
  • Fenix3 cikmis ☺

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.