Şimdi Ara

Decathlon’dan bisiklet alma ve katlanır bisikletler üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katlanır bisikletlerin ufak jantları verimi düşürüyor mu çok? Şehir bisikleti ya da katlanır bisiklet almak istiyorum ama nasıl seçeceğimi de bilmiyorum. Bütçem 1500 civarı gibi. Ne önerirsiniz? Katlanır bisiklet ile şehir bisikleti kıyasını kim kazanır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisi de çok ayrı bulvar, katlanır bisikletin avantajı metroda her saat yanınızda taşıyabiliyor olmanızdır
  • Büyükşehirde yaşıyorsan katlanır al.
  • Orası öyle, en çok şehir içi kullanım için istiyorum. Şehrimde metro yok ama sıkça dolmuş/otobüs kullanıyorum. Biraz da spor olsun diye düşünüyorum açıkçası. Peki Decathlon'dan alınır mı sizce, küçük jantlar sürüşte büyük sıkıntı yaratıyor mu?
  • ykstayfa kullanıcısına yanıt
    Bulvar değil kulvar’dır kardeşim o.Bulvar olması mümkün değil, olmaz yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bandobrass

Orası öyle, en çok şehir içi kullanım için istiyorum. Şehrimde metro yok ama sıkça dolmuş/otobüs kullanıyorum. Biraz da spor olsun diye düşünüyorum açıkçası. Peki Decathlon'dan alınır mı sizce, küçük jantlar sürüşte büyük sıkıntı yaratıyor mu?
    İkinci el temiz bir bisiklet almanız çok daha iyi olacaktır.Decathlondan ürün alınır evet ama sıfırı 1.500 civarındaki bisikletlerden çok verim alabileceğinizi söyleyemem.Ayrıca şehir bisikleti ve katlanır ikilemini gidermek için ikisinden de sürmeniz gerekir.Denemeden almayın hocam.

• 45minutesdrive 4 kullanıcısına yanıt
    :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Haklısınız hocam ama ikinci elde de neye güveneceğimi pek bilemiyorum. Basitçe bakmıştım da aslında, bulunduğum şehirde bir iki tane vardı. İyice araştırmak lazım herhalde. Sürme imkanım yok pek doğrusu, etrafımda sahip kimse yok bunlara. Test sürüşü yaptırır mı ki mağazalar?
  • Decathlon’da test sürüşü yapılabiliyor, Samsun veya Trabzon civarındaysanız ben size tüm bisikletlerden sürdürebilirim.
    İkinci el konusunda şöyle söyleyeyim, alacağınız şeyi dikkatli seçmeniz durumunda bir problem çıkmayacaktır.

Tamamdır, gittiğimde sürüşe bakmaya çalışayım Decathlon'da. 1500 liraya sıfır alacağım bir şey gerçekten amatör olarak işimi görmez mi hocam? İllaki bütçeyi biraz üstte mi tutmak gerekiyor? Yokuşlarda sorun yaratır mı ayrıca katlanırlar? Açıkçası katlanır çok daha uygun gözüküyor şimdilik ama hiçbiri az para olmadığı için de denemek istiyorum doğrusu.
  • Bandobrass kullanıcısına yanıt
    Amatör olarak iş görür tabii ki, ama ikinci el önermemin sebebi gayet temiz sıfır ayarında ürünlerin bulunabilmesi.Fazla yokuşlu yollarda sürecekseniz katlanır bisiklet biraz yorabilir.

Anladım, ikinci el araştırayım biraz o halde. Teşekkür ediyorum hocam. Başka cevaplara ve önerilere de açığım.
  • Ben ikinci el önermem. Neden derseniz. Herkesin malı çok kıymetli. Sifiri 1700 olan bisiklete 1500 istiyorlar. Sahibinden de tüm ilanlar böyle. O nedenle sıfır alın. Carraro flexi 106 yada 107, mosso marine serisi mesela. Bunların sifirlarini netten alın gitsin.hepsi güzel.

• Peki internetten bisiklet alınca nasıl geliyor? Özellikle katlanırlar yani. Biz mi monte ediyoruz parçaları?
  • quote:

Peki internetten bisiklet alınca nasıl geliyor? Özellikle katlanırlar yani. Biz mi monte ediyoruz parçaları?
    Kutu içinde sadece ön teker ve koltuk sökük geliyor. Her sey takılı. Garantili olduğundan ilk kurulum ve bakımı servislerde ücretsiz yapıyor.

• Katlanır bisikletler için diyorsunuz bunu, değil mi hocam?
  • quote:

Katlanır bisikletler için diyorsunuz bunu, değil mi hocam?
    Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Ben ikinci el önermem. Neden derseniz. Herkesin malı çok kıymetli. Sifiri 1700 olan bisiklete 1500 istiyorlar. Sahibinden de tüm ilanlar böyle. O nedenle sıfır alın. Carraro flexi 106 yada 107, mosso marine serisi mesela. Bunların sifirlarini netten alın gitsin.hepsi güzel.
    Katılıyorum. Örneğin kişi zamanında 1200 liraya almış bisikleti binmiş, şimdi piyasası 2000 lira olmuş. 1800 - 1900 den okuturum diyerek ilan açıyor. Letgo da çok ilan gördüm bu şekilde. Sonunda gittim sıfır aldım.

Konuya gelirsek, ben katlanır aldım. Dışarıda yada bina içinde bırakacak yerim yok en güzeli eve getirmek ama dağ bisikletinde çok zor oluyor. Katlanırı her yere taşıyabiliyorum. İcabında bagaja atıyorum. Bu yüzden tercihimden çok memnunum. Genelde ulaşım amaçlı kullanıyorum.

• SAITAMA kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için. Ben de ulaşım için kullanacağım en çok ancak arada gezintilere de çıkmayı çok isterim. Örneğin üstünde 1,1.5 saat oturmak rahatsızlık verici oluyor mu bu tip durumlar için? Ya da uzun boy çok sorun yaratır mı? Yokuş çıkmakta zorlanıyor musunuz?
  • Şehir içinde rahatlıkla gezinti yapılır. Ben alır almaz birde sele kılıfı almıştım, 1 saatlik bir tur sonunda biraz rahatsız olmuştum ama benden kaynaklıda olabilir. Belki birde bisikletçiler için olan destekli iç taytlarından olsa daha rahat edilir. Aynı rahatsızlığı Salcano İnsomnia dağ bisikletinde de yaşadım daha önce.

Benim boy 1.75 kilo 85 sorun yaşamıyorum. Sele borusunun boyu rahatlıkla ayarlanıyor. Yokuş çıkılıyor, çok dik bir yokuşta zorlanılır normal olarak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.